Am I British or Not?

TwelveEyes

New member
Am I British or Not?

להלן קוויז שתקוע אצלי בקישורים כבר זמן רב... הזדמנות מצויינת לבחון, פחות או יותר, עד כמה אתם אנגלופילים
אז... האם את\ה בריטי\ת או לא? (אל תשכחו לפרסם תוצאות!)

ketty the sheep

New member
84% ../images/Emo98.gif

You Scored 84% Which makes you a: Ex-pat Which Means:Well you've been here got the T-shirt. But still room for improvement - if you see a can of baked beans abroad you’d be the first to snap them up, what ever the price. יאיי?

סי15

New member
קיבלתי 38%

היה כתוב לי לבוא לבריטניה דחוף בין מאי לאוגוסט, איזה מזל שזה בדיוק מה שאני מתכוונת לעשות!

sigalit33

New member
76% lovely, isn't it../images/Emo70.gif

לפי האתר הזה אני מוכנה לגור בבריטניה! יש!!! אני מיד אורזת...

DukiMan

New member
קיבלתי 65%

ולפי האתר - כנראה הייתי רק פעם אחת בבריטניה, ראיתי, נהניתי והלכתי הביתה. זה בדיוק מה שקרה, דרך אגב
אבל אני מבטיח לחזור

קיבלתי 62%

You Scored 62% Which makes you a: Tourist in London Which Means:Been here once on holiday, followed someone with a little flag around London's major landmarks and then fled home on the news of Foot and Mouth (don't worry all the animals are dead now - you're safe - especially in the Tower Of London) זה אולי בגלל שבאמת המון זמן לא הייתי בבריטניה! מתגעגע!!!

enola

New member
84% ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo118.gif

bushi tooshi

New member
אני 68%

שאומר תייר שביקר בבריטניה פעם אחת נהנה והתלהב אני היתי 3 פעמים.............

TheSegal

New member
53%

טוב....הייתי בלונדון פעם ראשונה לפני שנה...ומאז התאהבתי !!! לוקח זמן לסגל מנהגים

yoo

New member
36% D:

איירוניק, איסנט איט? במיוחד לאור העובדה שהמוצא שלי הוא מבריטניה (אבא שלי בריטי )

TwelveEyes

New member
הנה:

1 ב' 2 ב' 3 ג' 4 א' 5 א' 6 ג' 7 ב' 8 א' 9 א' 10 א' 11 א' ואני, אגב, קיבלתי 91%

למעלה