Am I the only single person

y2in1

New member
Am I the only single person

in Toronto?!? I'm sick of Plenty Of Fish, I don't want to pay the monthly for JDate... Tell me friends, any singles groups or meeting? single parents meetings? I'm very close to put an add in Shalom Toronto...​

catmandu

New member
ממש ממש לא!

באופן כללי, אני לא יודעת מה המצב האישי שלך אבל... אם את/ה סטודנט/ית, ליצור דחוף קשר עם הילל, יש להם המון פעילויות. אם את/ה בגילאי 30 פלוס, כמעט בכל בית כנסת יש פעילויות לסינגלים. חוץ מזה, יש כל מיני קבוצות קטנות שמתארגנות מדי פעם כדי להפגיש אנשים בנסיבות חברתיות. לצערי, לא מכירה קבוצות לחד-הוריים ואני דווקא כן חושבת ששווה להשקיע במנוי לג'יי דייט. בכל אופן, שלח/י לי מסר ואמסור לך עוד כמה פרטים כמו אתרים ומספרי טלפון שאולי יעזרו לך (ולי!) במסענו לאביר/נסיכה על הסוס הלבן. כמובן שאם את/ה מחפש/ת רק ישראלי, זה הולך להיות קשה....וגם כמובן, תמיד אפשר למצוא אמשים בפורומים בתפוז, חהחה.

סלסרו

New member
בקצב בו הפרומים מתרבים בתפוז,

לא ירחק היום והיו בו פורום אמישים..

y2in1

New member
Thanks.

I am a female student with a child. I'm 22 in the Nursing BsCN program. I've actually meet a few jewish-Israeli man... I don't know if it's was my luck, but they were all assholes. I was actually wondering if there's any girls like me who would like to meet and maybe we can go out together. I just don't see myself going to a group or a singles meeting all alone... Plus, I would love to make some new friends.

Vdrums

New member
רשום בהודעה הראשונה...

where do you live if candy can do it, you can do it too.

הייי

האמת שהייתי פעם במצב שלך ואני מבין אותך לגמרי. מקווה שהכל יסתדר לך עם הזמן. ההמלצה שלי אליך היא לא "להתלהב" ולחפש לצאת עם ישראלים....כן כמה שנשמע מוזר (אני בחור ישראלי) אין לך מה לחפש אותם. תהיי בראש פתוח, את בקנדה....יש המון גברים מכל מיני צבעים ותרבויות, תזרמי תראי מה את אוהבת.... דרך אגב, איפה את לומדת Nursing?

למעלה