amar a mirror-אף אחד לא רואה?

amar a mirror-אף אחד לא רואה?

הרבה זמן לא הייתי פה...

אני חייב לציין שמדובר בטלנובלה מדהימה

שאין בה רגע של מנוחה,מישל בראון במשחק מעולה

אנג׳ליק בוייר במשחק מעולה יותר אפילו משלוש פעמים אנה.
לא זוכר מתי אהבתי ״והתמכרתי״ ככה לטלנובלה.אחלה קונספט של שלושה מתים שהנשמות שלהם מתחלפות ביניהם באותו יום.עם אלמנטים של סרטי אימה ושל אמונות תפלות בקרב.רעיון מרענן.
רואה גם בוי או די המתחזה שלא ראיתי בזמנו וגם טלנובלה חמודה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני הקלטתי את הפרקים מתכוון להתחיל לצפות

שמח שהתחלת לראות המתחזה ושאהבת. גם שמח שאת הסדרה אהבה עד המוות יש גם ב-VOD של פרטנר, כך שאם יהיה פנצ'ר עם ההקלטה ואהיה בפיגור של יותר מ-10 פרקים שיש במקליט האוטמטי אז אצלי גם ב-VOD.

Hadar169

New member
היי ברוך השב!
אני גם רוצה לצפות בה אבל היא בממתינה

אין לי זמן לעוד טלנובלה כרגע.
עוד טלנובלות שאני מחכה להשלים זה דם ואדמה הקולומביאנית ומראה של החיים הברזילאית. עמוס חח..אני נמצאת עכשיו בפרקים האחרונים של השוד הגדול ובמקביל משלימה דרך האינטרנט את אדמה פראית ששודרה מלפני שנה ופספסתי, ועכשיו יש גם את הקוריאנית החדשה והמקסימה בונג סון האדירה
אבל אני מאוד אוהבת את אנג'ליק ואת העלילה המיסטית ובהחלט מחכה לזה. העיקר שזה עולה ל-VOD

&nbsp
בכל מקרה שתהיה לך צפייה מהנה!
בפרק הראשון צפיתי בזמנו באינטרנט ואין ספק שהיא הולכת להיות

evglev1

Well-known member
מנהל
אז אם זה יישאר ב-VOD תצפי גם במתחזה וגם בלאהוב עד המוות

אחרי שתסיימי את דם ואדמה ומראה של החיים?

Hadar169

New member
האמת שעד שאגיע לוינטג'יות אני לא בטוחה אם הן יישארו עוד בVOD

נקווה. אם לא היה לי מה לראות הייתי צופה בשתיהן.
לאהוב עד המוות אני מאמינה שאגיע אלייה במוקדם או במאוחר.
עוד לא החלטתי עדיין מה תהיה הטלנובלה הבאה שאשלים אחרי שאסיים את השוד ואת אדמה פראית, כי זה תלוי אם מתוכננת להגיע ברזילאית שווה בזמן הקרוב כי אם לא, יש מצב שזו תהיה קודם כל מראה של החיים שלה אני כבר ממש מתקשה לחכות

&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
ההגיון אומר שבובה פראית וסדרות וינטג' צריכות להישאר יותר

מהאחרות ב-VOD לגבי בובה פראית אין וויכוח לאור ה-270 פרקים. אבל בכל מקרה נראה שבהוט מפצים שנים של יובש מערוצי ויוה ב-VOD אם אפילו איסבל עדיין שם ואם סודית נשארה במשך חודשים.

אגב באל פרינסיפה לקראת הסוף הזכירו את גרנדה והוזכר גם המלך בואדיל מסר את גרנדה לספרדים, מה שראינו באיסבל, ייתכן ואיסבל ואל פרינסיפה זה אותה הפקה.

אבל לאור ההיצע הגדול ייתכן שלא תספיקי גם את המתחזה וגם את אני בטי המכוערת, אבל אחת מהן אני מניח שתספיקי והמתחזה היא הקצרה יותר בין השתיים.

Hadar169

New member
אפרופו איסבל שמתי לב שהיא אוטוטו יורדת יחד עם רק אלוהים סולח

אבל טוב הן באמת היו כבר הרבה זמן

האמת שגם אני ראיתי פרק ראשון של דם ואדמה ושוב עצרתי כי אין לי זמן לראות
עוד טלנובלות כרגע מלבד המתחזה ולאהוב עד המוות.מעוניין גם להשלים את אני בטי המכוערת,אל פרינסיפה וכמובן דם ואדמה.

תודה

אני ראיתי פרק אחד או שניים ראשונים באינטרנט

מי שאומר שהיא משעממת לא מבין את הקונספט עם גלגול נשמות וגם הכניסו פשע בניגוד לכל החיים ועל המוות שהייתה אנמית עם דמותה המשעממת של ולריה. היה תפל. מזל שהיה את איזבל המדהימה.

היא בהחלט מספקת את הסחורה

שמח שהביאו אותה.לא חושב שהיא ברת השוואה עם על החיים ועל המוות
שכן בגוף אחד ניתנת להשוואה עם על החיים ועל המוות,כן יש אלמנטים
משותפים אבל בלאהוב את המוות שמים יותר דגש על אלמנטים היסטוריים
בקרב תרבויות בדרום אמריקה ובאסיה וכן מסרטי אימה אסיאתיים.

למעלה