Amar a muerte

Dona Sonrisa

New member
Amar a muerte

איזו טלנובלה מושלמת!
כל כך מעניין ומקורי
השחקנים מעולים.
אנג'ליק מדהימה!
הדמות מזכירה קצת את אנה לוסיה ואנה לטיסיה משלוש כפול אנה שגם טלנובלה מדהימה.
וגם השחקן ששיחק בטלנובלה להתעורר לצידך מעולה. איך קראו לדמות ששיחק בלהתעורר לצידך?

אהבתי מאוד את הנושא של הטלנובלה
מאוד אוהבת טלנובלות מקסיקניות.
אגב מעניין למה אישה בשחור מופיעה כל הזמן? ואיזה מקורי הפרפר השחור..
אגב אז השחקן ששיחק את לאון העשיר לא חלק מהטלנוהלה מעכשיו?
כי דמותו הפכה לשחקן ששיחק את צ'נו

Hadar169

New member
היא לגמרי מזכירה שם את אנה לטיסיה

אנה לטיסיה גרועה ממנה בהרבה

היא השטן בהתגלמותו. לוסיה לא יודעת עד כמה דומה תהיה לאיסבל מקבילתה אבל היא לא הרגה את בעלה המבוגר והאמת גם לא איזבל אבל זה התגלה רק בסוף. מה שכן היא בוגדת בו. לא אספלייר לגבי הטלנובלה אבל בעל החיים ועל המוות איזבל הרגה את המאהב שלה. לדעתי לוסיה תהיה טובה יותר מאיסבל.

Hadar169

New member
כן בהחלט אבל התכוונתי יותר מבחינת המשחק וקווי האופי בכללי

אני אוהבת את המשחק שלה במיוחד עם דמויות כאלה

Hadar169

New member
אגב קראתי עכשיו את הפוסט שלך באתר-הרבה חדשות מעניינות!

אירינה וגבריאל בעצם מודים בזוגיות שלהם? מסכנה ג'רלדין

מחכה לטלנובלה של ויקטוריה רופו

ומזל טוב לסוריה ומרלן!

קלטתי את הזיה

בגלל שויוה שמו תמונה של מריו סימארו מתשוקת הנצים עם דנה גרסיה הציפו שוב בבקשות לשידורים טלנובלות ישנות ואו שהיו כאלו שהתלוננו על ש.ח בוינטג'. הכי ביאס אותי זה זה שכתב על אנחליקה ריברה שחוזרת לטלנובלות והתלונן שלא כתבתי מעבר או שכתבתי רק את זה. כאילו אני אשמה שעדיין לא ידוע לאיזו טלנובלה היא חוזרת. מי שמכיר אותה יודע שהיא בררנית לגבי בחירת טלנובלות ועושה זאת בקפידה וחוץ מאין אשמה באהבה כל התפקידים שלה היא עם אופי ואישיות פמיניסטית. כרגע לא פורסם על פרוייקט שלה ספציפי אבל כן דיברו על שהיא מתכננת לחזור לטלנובלות עכשיו שהיא גרושה מנשיא מקסיקו לשעבר. הרגשתי צורך לשתף זאת. אגב כתבתי בתגובה שם שסוריה וגה כבר ילדה כי זאת ידיעה ממש טרייה וגם לא טרחו לעדכן אותי שהיא מתפרסמת. זה היה באיחור מצידם.
&nbsp
לגבי אירינה וגבריאל זה רשמי מזמן הם יוצאים. בגלל זה שונאים אותה במקסיקו. כי הרסה משפחה בין ג'רלדין לגבריאל סוטו ועוד עם ילדים. גם כתבתי בהמשך שמועה עליה ועל סבסטיאן שברוך השם זאת סתם שמועה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן השיא שכתב שזה ששחקן אחר בירך אותה

לא מוכיח שהיא חוזרת לטלנובלות, כאילו שאם היא כבר חוזרת לעולם הזה כבר ישר יש פרויקט שהיא עובדת עליו. אבל העניין הוא שהם חושבים שאלה פוסטים של האתר ולא מבינים שהגולשים כותבים אותם. מה אפשר לצפות מאלו שבגלל התמונה חשבו שמודיעים על חזרתה של תשוקת הנצים וכשהעלו תמונה של אנה כפול שלוש תוך שהיא אוטוטו יורדת מהאתר מחו על כך שמחזירים אותה לשידור חוזר. הרבה שטויות הולך שם כמו שבאים לויוה בטענות ובקשות לגבי סדרות טורקיות שמשודרות בערוץ 25.

אני קראתי את התגובות על הסדרה בפוסט האחרון של ויוה

יהיו כאלו שהגיבו שלמה יש שלושה אנשים שנשמותיהם מתגלגלים ושהיא דמיונית ולא מוצאים עניין. כנראה לא הבינו את הקונספט של הטלנובלה. היא עוסקת בגלגול נשמות מין הסתם זה לא ריאלי כאילו שהטלנובלות כיום ריאליסטיות. הטלנובלה הריאליסטית האחרונה הייתה באהבה אין חוקים. היו טלנובלות יותר גרועות ממנה עם זלזול האינטליגנציה של הצופים כמו חתולה פראית ואני עד היום לא מבינה איך היא הצליחה פה ובארה"ב חוץ מזה שבלאהוב עד המוות לא מתיימרת להיות ריאליסטית. זה עניין של אמונה בתחום הזה. לא מבינה למה אי אפשר לראות ופשוט להנות כמו עם שאר הסדרות.

evglev1

Well-known member
מנהל
חתולה פראית עוד הייתה עילוי בהשוואה

ללוסיה שלי ומרינה. הייתי המום לגלות בכוכבים מדברים שאלברטו גומס התסריטאי של מה שזכה לכינוי אסונובלות כמו חתולה פראית, סוד של אהבה, לוסיה שלי ומרינה הוא גם התסריטאי של המתחזה הנהדרת וגם התסריטאי של הפולשת, למרות שהתת רמה של הפולשת שגרועה בהרבה מחתולה פראית ובגלל שגם שם ספניק שיחקה תאומות היא נראתה לי כמו פרודיה למתחזה עם התת רמה שלה. אבל הופתעתי שהמתחזה גם נכתבה על ידי תסריטאי של טלנובלות שחשבתי שהן תת רמה.

ואני איתך אני מעדיף כוחות על, חייזרים, גלגול נשמות, מסעות בזמן רק לא דמיות גבריות פטטיות כמו לואיס מחתולה פראית, קרלוס ראול מסוד של אהבה, ראול מלוסיה שלי, הראשי מהפולשת ששכחתי את שמו, אבל שיחק אותו ארתורו פינצ'ה שתיקן את הרושם השלילי בהזר, אוקטביו מלב פראי, למרות שמלב פראי דווקא נהנתי בגלל אנה ברנדה ואיכות הצילומים והשחקנים ולא דמויות נשיות שהן שק חבטות וענן של דמעות כמו רוסאורה מחתולה פראית, מריה קלרה מסוד של אהבה, לוסיה מלוסיה שלי או דניאלה מרק אתה או ורחיניה מהפולשת ולא תסריטים מגוכחים שסבתא עוזרת לנכדה אחת לגזול בן זוג מנכדה שנייה וגורמת לנינים שלה להיוולד ממזרים רק משום שהיא שונאת את אביה של הנכדה שהיא הורסת את חייה. מצידי שיעשו טלנובלות על נישואי תערובת בין אלים לבני אדם רק לא התסריטים המגוכחים והדמויות המגוכחות של יובנסיון מיאמי.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם זה יהיה כמו בגרסאות הקודמות לגלגול נשמות

אז יופיעו קטעים שבהם יראו את רגעי המוות כשהנשמה נאבקת על הגוף שלה ויש מאבק בין שתי נשמות על הגוף. אבל נראה שלא ממש היה צורך לצלם קטעים נוספים עם אדרנס גרסיה בעל החיים ועל המוות ועם לאורה פלורס בבגוף אחד.

למעלה