Amazing Grace

Born4masonry

New member
Amazing Grace

HeavenLy Father May you bless me with your grace, As my opponnets forgiven by me may you give me your strength to gloriefy till my last Breath, As you raised your only son. May you show me the true path of lightness to guide me in your hands, as you made my flash so weak following my sins. may you live upon me, As you Died For me. may I follow to your heavenly Kingdom, As you redeemed me out of my sin. May I keep to sanctify your blessing, As your death gave me eternal life. And so be it, in the name of the Father, Son And Holly Spirit.

תרגום באדיבות גוגל המעפן :)

אבא שמימי אינך רשאי לברך אותי עם חסד, כמו שלי opponnets לסלוח לי על ידי ייתכן שאתה נותן לי את הכוח gloriefy עד הנשימה האחרונה שלי, כפי אתה העלתה את בנו היחיד. מאי הראה לי את הנתיב האמיתי של קלות להנחות אותי בידיים שלך, כפי שעשית את פלאש כל כך חלש הבאה החטאים שלי. אתה חי עם מאי לי, כפי שאתה מת בשבילי. אני יכול לעקוב שמימי הממלכה שלך, כפי שאתה גאול אותי מחוץ החטא שלי. אפשר לשמור כדי לקדש את ברכתו, כמו נתן לי את המוות לחיי נצח. וכך זה יהיה, על שם האב, הבן הרוח הולי

Born4masonry

New member
Targom :)

מי יתן וברכני בחסדך כפי שסלחתי לשונאי מי יתן בחוזקך אהללך עד לנשמתי האחרונה כפי שהחיית את בנך היחיד מי יתן ותראנה לי את שביל אורך לידיך כפי שבראת את בשרי חלש מחטאי מי יתן ואלך שבי במלכותך השמיימית כפי שגאלת אותי מחטאיי מי תן תתחיה בנפשי כפי שמתת למעני מי יתן ואמשיך לקדש את ברכתך כפי שמותך העניק לי חיי נצח וכך תהא בשם האב הבן ורוח הקודש.

למעלה