american bank accounts

in1302

New member
american bank accounts

a company offers open accounts in usa without attending the bank. checking account+visa. american bank oline banking checks etc

zoti

New member
סלח לי על התגובה אבל זה נשמע לא

כל כך כשר. איכפת לך להבהיר את הנושא ולספק יותר פרטים ?

in1302

New member
american bank account

please sir %100 legal no scam no game! a copy of your passport that all a small deposit your account 24 online banking debit card 100% american bank account kindest regards

zoti

New member
אני הייתי מאד נזהר מלספק העתק של

הדרכון שלי למישהו שאני בכלל לא מכיר ולא פגשתי מעולם.

in1302

New member
ameriacn bank account

yes maybe you are right i can ashure you that this is not a scam or afrued who ever wants to open a bank account i can help but i need a copy of his i.d what i'm supposed to do to give the bank his info on a piece of paper. we have awebsite a tel number and who ever wants to meet us please do

J o s e p h

New member
למה החזיר הקפיטליסט הזה לא

עונה לך בעברית כמו בן אדם נורמלי ?! הרי הוא מבין עברית - עובדה שהוא עונה !!!

in1302

New member
thank you for the com..

i can nt wrie hebrew cause i just came from the us and next week i'll be able to write in hebrew. why do you have to us ethis languege?? .anyway who ever isintrested email me by the`way why everybody thinks i'm"smart" did i ask for something???

J o s e p h

New member
בסדר, לגבי הכינוי חזיר קפיטליסט...

לא היה מקום להשתמש בביטוי זה. קבל את התנצלותי הכנה, חשבתי לתומי שהבעיה שאתה נמנע מלהשתמש בשפה העברית היא אחרת...לא סיבות טכניות, אלא רצון עז להתנתק מהישראליות, מהעברית, וכו'..... קישרתי להתנהגותך היבט אידיאולוגי במקום הסבר טכני - צר לי על ההתבטאות האומללה.

J o s e p h

New member
עוד דבר -

למה דווקא הביטוי חזיר קפיטליסטי נשלף מהתת מודע שלי? זאת משום שקפיטליזם עמוק יבטל לעניות דעתי כל אידיאולוגיה וחזון בקנה מידה ציוני או אחר... וחזיר זה דעתי על התנכרות שכזו למדינת החזון, אך לצערי החזון איננו עוד ...ו"נתקענו" עם מדינה (ללא חזון ! )

אני מקבל הצעה אחת כזו ליום בטלפון.

ככה זה כשגרים בארצות הברית ונרשמים לספר הטלפונים. ההצעות האלה תמיד באות במבטא הודי. יש לי ידידה שרק שומעת מבטא הודי בטלפון ומיד מנתקת אבל לי ולאישתי יש קולגות הודים אש אנחנו נאלצים לשמוע גם את שיחות הספם האלה.

למעלה