Americas next top model-s18-ep1

spiceupmylife1

New member
Americas next top model-s18-ep1

אהעע היא חזרהה יאיי והפעם British invation אחרי שהבנות כבר נבחרו הן הולכות להתחרות בבנות שזכו בטופ מודל הבריטי
http://www.cwtv.com/shows/americas-next-top-model/photos נראה שווה צפיייה

אז בזכות רעותי צפיתי בפרק

ואני חייב להגיד שלא זכורה לי עונה שהיו בה כ"כ הרבה מתמודדות שאהבתי, ועוד על ההתחלה... -קודם כל הקונספט דווקא טוב בקטע שיש ישר התפצלות בבית, וזה יגרור הרבה מתח ועניין ופילוג בין הבנות, ככה שהקטעים בבית אמורים להיות מעניינים. -משעשע לשמוע בנות "אפרו אמריקאיות" עם מבטא בריטי
-נייג'ל
-אני מניח שטיירה תעדיף שאמריקאית תזכה, אבל כרגע לבריטיות יש יתרון מבחינת ניסיון, כי הן כבר השתתפו בגרסא הבריטית. -"הבנות האמריקאיות האלה חרמניות"
-אהבתי שהפוטושוט צולם בכמה מצלמות, זה יצר תמונות מגניבות, כשהשופטים צפו בתמונה מכמה כיוונים. -אומייגאד קלי אוסבורן!!!! אני מת עליה
-שמחתי שאשלי נשארה כי היא ממש חמודה.

spiceupmylife1

New member
אה איזה חלוםם

גם בריטיות ואמריקאיות גם טופ מודל אוח הולך להיות כיייףףףף

M o n t i

New member

פרק די מעאפן.הצילומים היו זוועה. שמחתי שאלישיה נשארה,כי העריכה הראתה כאילו היא הולכת לעוף,אבל באמת יש לשופטים האלה מזל כי אין להם מושג איזה אמזונה מדהימה הולכת להגיע להן.היא פשוט אדירה. בכללי יותר קל לי כרגע להתחבר לבריטיות,כי אני מכיר אותן. אשלי הורגת מצחוק וגם את סופי ו'מלאני בי' ברח לי שמה אני אוהב. אז ככל הנראה,כרגע אני בעד הבריטיות.

כי כשהספייס גירלז היו להיט

בעיקר אהבו את ג'רי, אמה ומלאני סי... ויקטוריה ומלאני בי היו הרבה פחות אהובות ונערצות...

NP16

New member
אממ

חמוד כזה,נראה איך תהיה העונה בהמשך,פתיחה לא רעה. מוזר שאין את האודישנים. במסלול הבנות היו ממש טובות!! בדר"כ יש 1,2 שמתקשות,פה אם יש כזו לא שמתי לב. מסתבר שהעונה הזו היא חצי אולסטאר למי שמכיר את בריטניאס טופ מודל,לא ממש הבנתי איך זה באמת פייר ועוד יותר הבנתי למה באמת כולן היו פשוט גרועות. (אם כי יש כמה באמת נראו עם פוטנציאל,גם משעשעות.) בעקרון מתוך 14 אף אחת לא הרשימה בפוטושוט ולפחות 10היו גרועות, אז מקווה שישתפרו.. על ההדחה שמחתי,לא ראיתי בה כלום.

למעלה