America's Next Top TrainWreck FINALE

Uri04

New member
America's Next Top TrainWreck FINALE

זוועה. פשוט אין מילים אחרות לתאר את הפיאסקו הזה. לא היה דבר אחד בפרק הזה שלא היה דפוק מהיסוד... החל מהראנוויי-שואו המביך, עם השחייה באמצע שהוציא את ליסה ואנג'לי כמו לוטרות אומללות, אחר כך אנג'לי פשוט נמחקת מהתודעה בלי לספק לנו כל הסבר למה ומי קרה לה ולמה היא נפסלה מהתחרות, נמשך עם הפאנל הסופי שצולם בפעם השנייה בלוס-אנג'לס, לאחר כמה חודשים וכאשר ברור כבר שאנג'לי ניצחה בגרסא המקורית, ולכן הניצחון של ליסה (I Be like NO!) נראה כל כך אנטי-קליימטי... אין, פשוט מביך כל כך.. אני עדיין מנסה להבין מה קרה פה ולמה שמישהו ירצה להמשיך לצפות בתכנית האיומה הזאת.

NP16

New member
נגמר:O

כשהפרק נפתח, לא מספיק שטיירה משבחת את ליסה הכי הרבה בהקדמה, גם ליסה מקבלת וידוי כמה היא עברה ומה היא תעשה עם הזכייה, אז יש הרגשה שהיא תזכה. וואו בפרסומת לקאבר גירל כל אחת מהן נראיתה הכי טוב שראיתי אותן אי פעם, אליסון בכלל נראתה מדהים וכמו מישהי אחרת לגמרי! חשבתי שאנג'לי תהיה ממש חזקה על המסלול אבל זה לא ממש היה ככה, ליסה הייתה ללא ספק הכי טובה. (אפילו ששחתה לקיר
) וואו אליסון
סליחה, פה היא נראית הכי טוב שראיתי! מה זה,אנג'לי כלכך חולה שהיא לא יכולה לבוא לשיפוט ועל זה היא מודחת? ועוד חשבו שהמשחק מכור בשבילה, מוזר, יכלו להתאמץ קצת יותר עבורה, ההדחה הכי הזויה שהייתה בתכנית ריאליטי מאז איאן בהישרדות 10
בגמר בהכל ליסה הייתה הרבה יותר טובה,אבל לאליסון יותר מגיע הניצחון לדעתי. אבל גם לליסה מגיע וזה פיינל 2 בהחלט ראוי. אני עדיין מבואס בשביל אליסון כבר פעם שנייה,אבל פה היא הפסידה למישהי טובה מטיונה, והיא עדיין יכולה להחזיק בתואר הרקורד הכי טוב אי פעם. שוהם!!!!!! אני זוכר איזה הודעה שכתבתי לך שבריטני מופרעת מדי כדי שטיירה תתן לה לזכות, בגלל זה גם תראה שנגיד ליסה בחיים לא תזכה . ואז אמרת ברור שליסה לא תזכה חחחחחחחחחחחחח וממש זכרתי את זה ולא מזמן חשבתי על זה שבטח היא כן תזכה בסוף חחחחחחחחח לדעתי עונה חמודה,לא מהטובות אבל גם לא מהגרועות,נהניתי מהתגובות הקוטלות שלכם והבנתי את זה אבל לא סבלתי כי אני לא לוקח את התכנית כ"כ ברצינות מראש.

Uri04

New member
אף אחד לא לוקח את זה ברצינות

אבל יש גבול עד כמה יכולים לזלזל באינטליגנציה שלי כצופה. והעונה הזאת היתה כזאת בדיוק - יריקה בפרצוף של הרבה מאוד צופים. אז נכון, לא צריך להיסחף. אני לא הולך להעלות עצומות ולפתוח קבוצות מחאה בפייסבוק בגלל זה, אבל מבחינתי - להפסיק לצפות בסדרה זה רעיון התחלתי לא רע. כמו שהפסקתי לצפות בהישרדות באמצע עונה 22, גם התכנית הזאת מחוקה כרגע מבחינתי. דרך אגב - זה מה שהבנת מכל העניין? שאנג'לי נפסלה כי היא חלתה? כי זה ממש לא מה שנראה לי שקרה.

NP16

New member
כן אחרי זה הבנתי מה קרה.

לא ממש הסבירו את זה כמו שצריך וגם ככה הייתי לא הכי מרוכז, אז הייתי מבולבל. אני מבין שאתה ואחרים לא לוקחים ברצינות, אני רואה את הצד שלכם אני לא חושב שזו הייתה עונה אינטליגנטית ושטיירה היא גאון (אולי במובנים אחרים היא גאון, כי היא גם איכשהוא השיגה מספיק רייטינג להמשיך את זה..) אני פשוט מסתכל על זה אחרת . ואני מאמין שעונה הבאה תהיה יותר נורמלית, נראה לי שהרצון לעשות את זה עונה מיוחדת רק הפך את העונה למגוחכת. והיו כן כמה דברים טובים. הישרדות...עשית בשכל,אני חסר אופי אני אראה הישרדות גם אם זה עונה של כלבים נגד חתולים.

זכור לי משהו כזה

למרות שאחרי כמה פרקים היה לי ברור שליסה כן הולכת לזכות... ודווקא על אליסון תמיד אמרתי שאין סיכוי שהיא תזכה (עם כמה שרציתי שהיא כן תזכה). היא מקרה של מקום שני קלאסי. ואני לא חושב שפסלו את אנג'לי בגלל שהיא היתה חולה... אבל באמת מעניין לדעת מה בדיוק הלך שם... ובסה"כ היתה עונה חביבה אבל הזכירה לי קצת את עונה 15 שהמנצחת ברורה די מההתחלה ואתה כל העונה ממשיך לראות בתקווה שאולי כן תהיה איזושהי הפתעה, אבל בסופו של דבר זה נגמר בול כמו שחשבת

NP16

New member

הזכייה של ליסה הייתה ברורה מלפני כמה פרקים אולי, אבל ממש לא מההתחלה. ולא ברמה של אן. בייחוד שכנראה שבכלל אנג'לי היא הזוכה המקורית לפי הדברים שעומר כתב.

חחח אין לי כ"כ מה להגיד

חוץ מזה שזה היה כ"כ צפוי... תודה לאל שלפחות ליסה זכתה ולא אנג'לי

mosheab12

New member
מסכים לחלוטין!

אגב. זה היה ההימור שלי לנצחון אבל הפייבורטית הייתה אנג׳לי

Confide In Omer

New member
השמועות אומרות ש...

הגמר צולם ביוון כמו שתכננו ושאנג'לי זכתה. לפני תחילת העונה היא כנראה פרסמה בפייסבוק או בטוויטר שלה משהו על הפיינל 3 או על הזכיה שלה. בגלל זה החליטו לפסול אותה וצילמו מחדש את הפאנל הסופי. בגלל זה ליסה לא נראתה מתלהבת יותר מדי מהזכייה שלה ואליסון היתה נראית כאילו לא ממש אכפת לה... סיפור די הזוי. לא משנה, העיקר שליסה זכתה, אהבתי אותה ממש עוד בעונה 5. סיום מעניין לעונה די גרועה.

Uri04

New member

מה שהופך את זה ליותר מרגיז.. אם לפחות היתה לזה איזושהי התייחסות, משהו.. במקום זאת קיבלנו קטע אחד אחרי התצוגה שאנג'לי חשה ברע (וזה אחרי שלושים קונפשונלז שלה על שהיא מדברת על כך שהיא מתה כבר לנצח, איים היר, רדי טו ווין וכל השטויות האלה) פתאום קאט, חוזרים לאל-איי משום מה (wtf?) ומודיעים בלקוניות לצופים שאנג'לי נפסלה והם מצלמים עכשיו את הגמר בין ליסה לאליסון. אגב, אני בספק שהסיבה לכך היתה שאנג'לי ספיילרה את הזכייה שלה בטוויטר. היא בטח ירתה לעצמה ברגל בדרך אחרת. או שפרנקה מ-ווג איטליה לא היתה ממש מרוצה מהבחירה באנג'לי כמנצחת ואמרה לטיירה - "מותק, אם את רוצה להמשיך לעבוד איתנו - כדאי שתחליפי מנצחת". btw - טיירה הרי אמרה בראיון לאחר עונה 16 שלא יהיו יותר עונות 'רגילות' של טופ מודל, ומעכשיו הכל יתנהל סביב גימיקים טיפשיים. הקונספט של עונה 18 כבר נחשף - ANTM vs BNTM (יעני, דוגמניות אמריקאיות נגד דוגמניות בריטיות) וזה כבר נשמע ממש ממש מטופש, אז שוב - יש להטיל ספק לגבי השפיות של טיירה, היצירתיות והכי חשוב - האמינות שהיא מעבירה לצופים.

NP16

New member
אוי ואבוי

אז זה יהיה כזה את עדיין בתחרות להיות הדוגמנית הבאה של אמריקה או בריטניה? כל פעם היא תגיד את זה ככה? וגם בגמר? פתאום היא כזה AND AMERICAS ..OR BRITANIA NEXT TOP MODEL IS...

maya567

New member

עברתי עכשיו על כמה כתבות, והשמועות נעות בין הריון, סמים לגילוי המנצחת. גילוי בפייסבוק נראה לי לא קשור למציאות, כי אם זה היה נכון, היינו כבר יודעים מזה כי זה היה מפורסם בכל מקום ביקום. אז סמים? הריון? או שאולי זו באמת התערבות של ווג איטליה. נחכה לתגובה של אנג'לי...

maya567

New member

ליסה לגמרי נראתה כאילו היא רוצה לעוף משם כמה שיותר מהר, שהנחתי שאליסון ניצחה ביוון ועכשיו פתאום מצלמים שוב, אבל ניצחון של אנג'לי אכן הגיוני יותר. גם מוזר שאם היא עשתה איזה פאדיחה כזו, שהשאירו את כל העריכה הסופר חיובית שהיא קיבלה ושלל הווידוים רק כדי להתעלם מזה בסוף. ההכרזה היתה הדבר הכי הזוי בתכנית סופר-הזויה גם ככה, שאפילו ליסה לא הבינה מה קרה שם. בקיצור, בלעכס.

biסk

New member

באמת גמר הזוי לחלוטין.זה היה נראה שליסה,אליסון וכל השופטים מתים לעוף מהפיינל ג'אדג'. מוזר גם שטיירה לא עשתה קרנבל מהפסילה של אנג'לי ונתנה לנייג'ל להקריא שתי שורות יבשות. העונה הייתה כיפית לצפיה רוב הזמן (וזה נכון שהיא זלזלה בצופים בכל פרק מחדש,אבל עדיין) זה פעם ראשונה שאני רואה בקצב של ארה"ב ולא בהוט3. שווה להשלים את עונות 13-16?

Shir Sparotty

New member
מה נסגר

אני עדיין לא מאמינה שככה הם חתמו את העונה. מהזה הדבר הזה שפסלו את אנג'לי? מההתחלה לדעתי לליסה הגיע יותר לנצח, אבל רואים את אנג'לי חופרת כל הפרק שהיא הכי רוצה את זה בעולם ובלהבלה ופתאום היא נראית לא מרגישה טוב והיא מועפת מהפיינל 3? מה הקטע המסריח הזה. עונה בסדר. גמר הזוי. טיירה השתגעה כבר לגמרי חחח

אורישקי

New member
מממ סתם שאלה

אף פעם לא ראיתי את התוכנית הזו אבל שווה להתחיל? מאיזה עונה ואיפה לראות?

למעלה