AMH

תותית141

New member
AMH

בת 41, , הריתי באופן ספונטני ותקין לפני כמעט 4 שנים לאחר 2 ניסיונות
כעת לאחר הזרעה ו 2 IVF הרופא הפנה אותי לבדיקת AMH
עשיתי ברוזנבלט יצאה תוצאה גרועה של 0.12
האם מכירות סיפורים על כניסה להריון עם תוצאה כזו, תרומת ביצית לא באה בחשבון היות ויש לי כבר ילדה
מתלבטת אם לעשות את הבדיקה שוב

מי שלח אותך ... אייקון עצבני

הבדיקה הזו כל כך לא רלבנטית ובטח בגילך. Us בתחילת סבב / מחזור, יכול לתת תמונה אמיתית יותר. אל תתייאשי

rinamlo

New member
לפי מה שהבנתי

דווקא בגיל כזה עדיף לעשות וכך יודעים האם כדאי להמשיך בתהליך או לעבור לתרומת ביצית, האם אני טועה? אני נושקת ל 41 וחשבתי ללכת לבדוק מה מצב המאגר

אז ככה

זו בדיקה שפעם יצאה עם רוח וצלצולים. בשורה התחתונה היום, אם מתעקשים לעשות, היא רלבנטית לבחורות צעירות שמתלבטות אם יש להן זמן לפתח קריירה ב 10-15 השנים הקרובות. בשביל לבדוק מצב עדכני עושים us ורואים פוטנציאל. יש לא מעט בנות עם FSH בשמים ו AMH מלחיץ שהגיבו נפלא לטיפולים

anguly

New member
קודם כל ברור שגיל 41 שונה מאד מגיל 37 שבו הרית...

וכן הסיכוי להצליח קטן משמעותית, אבל הוא עדיין לא אפס.
מה שחשוב לראות לפני שממשיכים הלאה מעבר לבדיקה שעשית היא מה רמת הFSH שלך וגם איך את מגיבה בטיפול
כלומר כמה ביציות מצליחים לשאוב וכמה עוברים נוצרים.
לעניות דעתי כל עוד יש תגובה טובה ונוצרים עוברים יש טעם להמשיך.
אם כל הפגזת הורמונים מניבה 2-3 ביציות, הייתי משנה פאזה לכיוון של שאיבה על בסיס טבעי כדי לא להעמיס על הגוף הורמונים שבמילא לא עוזרים כל כך .
שיהיה בהצלחה

rinamlo

New member
ראשית ילדתי בגיל 34.5

ולצערי עדיין בחיתולי ה IVF, טיפול ראשון פרוטקול ארוך הניב רק ביצית אחת שהופרתה, הוחזרה אך לא נקלטה. טיפול שני הופסק אחרי מספר ימי זריקות כי הגוף לא הגיב, עכשיו התחלתי טיפול שלישי פרוטקול ארוך בתקווה שיניב לתוצאות. הFSH שלי היה בסדר בסביבות 9 -10 לא זוכרת בדיוק אבל תקין ובכל זאת הגוף לא מגיב להורמונים.

למעלה