AMSTEL GOLD RACE 2015, קדימון

gadis13

New member
AMSTEL GOLD RACE 2015, קדימון

מסביב לקאוברג. מאז 'גילוי' הקאוברג ב – 2003 והפיכתו לנקודת היעד המרכזית של המרוץ, מחליפה את נקודת היעד הקודמת במסטריכט, הרבה לא השתנה, וגם השנה, עם שינויים מזעריים ביחס לתוואי של השנה שעברה, כולם ימתינו בסבלנות ישמרו על הכוחות ויהמרו אז עם כול מה שיש על הטיפוס. גם העברת קו הסיום מפסגת הגבעה קצת הלאה משם (1800 מ') ב – 2013 בנסיונה המיוחל לפתות את המתקיפים להתחיל הכול מרחוק יותר – הכול שייך עדיין לפאנצ'רים – קודם כול צריך לדעת לבעוט, וכול

רשימה

gadis13

New member
תנאים קשים אילצו את המארגנים

לנטרל את הקטע בקסטיליה וליאון. התחדש מאוחר יותר לאחר הפסגה (FranReyes @FranReyesF)

ItsikH

Member
ככה בין השורות הבלעת תחרות שרציתי לשמוע עליה הרבה יותר...

248 רוכבים מזנקים לאמסטל,פוטנציאל למירוץ מרתק

מלבד הפייבורטים המותאמים להתקפה בפיניש יש עשרות רוכבים חזקים עם עבר מוכח שינסו את מזלם לפני,מנצחי עבר מקבוצות קונטיננטל כדוגמת שומכר,ריבלין ועוד,כמו כן רוכבים הולנדים חזקים כפיטר ויימינג,שאוונל שתמיד תוקף,יש פוטנציאל למירוץ ״מחוץ לקופסא״.

המועמדים לפי האתר הבלגי ספורצה

3 כוכבים: יואקין רודריגס (קטיושה), אלחנדרו ואלוורדה (מוביסטאר), פיליפ ז'ילבר (BMC)
2 כוכבים: מיכל קוויאטקובסקי (אטיקס-קוויקסטפ), סרחיו הנאו (סקיי), מייקל מתיוס (אוריקה-גרינאדג'), נאירו קינטאנה (מוביסטאר), טים ולאנס (לוטו-סודאל), רוי קושטה (למפרה)
כוכב אחד: דן מרטין (קנונדייל-גרמין), בוקה מולמה (טרק פקטורי), וינצ'נצו ניבאלי (אסטנה).
מוזר שהם לא מכניסים את טום דומולן ההולנדי מקבוצת ג'אינט-אלפסין, יליד מאסטריכט, היכן שמתקיים המרוץ, שנמצא בכושר טוב לאחרונה.

yshor

New member
תיקון קטן, עד 15,000 מזנקים למרוץ

זה ארוע תחרותי ועממי בסדר גודל.
המרוץ UCI הוא רק הדובדבן.
לא יודע כמה נרשמו השנה, אבל ב 15,000 הם סוגרים את ההרשמה. נראה חוויה.

אלוף עולם ניצח באמסטל - נדמה לי שזה לראשונה אחרי 24 שנים.

לא חותם על זה, בדקתי רק מה שאני זוכר ולא מעבר, נדמה לי שמאז יאן ראס ההולנדי לא ניצח אלוף עולם באמסטל גולד.

זה די מפליא, כי המרוצים דומים

אם יש מרוץ שהוא בהגדרה דומה למרוצי הכביש של אליפות העולם זה אמסטל גולד. באליפות העולם יש בדרך כלל בסביבות 15 סיבובים של מסלול מעגלי שכולל בדרך כלל 2 עליות. סה"כ כ-30 עליות לאורך כל המסלול. כנ"ל באמסטל גולד אפילו שהמסלול הוא לא ממש מעגלי. נכון שבאמסטל גולד העליות הן קצרות יותר ותלולות יותר ממה שיש בדרך כלל באליפות העולם, אבל העיקרון דומה.

זו לא חוכמה גדולה לנצח שכאתה רוכב עם מנוע צמוד

על הניצחון הזה חתום "המנוע" הנקרא טוני מרטין...

למעלה