anat_i איזה יופי ירושלמית..שאלה

נשמי

New member
anat_i איזה יופי ירושלמית..שאלה ../images/Emo35.gif

אני הולכת ביום חמישי לעבור שקיפות עורפית אצל דר´ נאג´ארי במרכז הפעמון שמעת עליו
אני מחפשת נואשות רופא נשים טו ב בשביל מעקב הריון דרך קופת חולים לאומית אשמח לקבל המלצות את הסקירה אני מתכננת לעשות אצל פרופ´ יגל כן כן יקר אבל על בריאות לא חוסכים (1750 ש"ח) על הסקירה.... איפה את עשית את הבדיקות
על בית חולים ללדת יש לנו עוד זמן לדסקס לא
תודה תודה נ.ב אני עוברת בסביבה קרובה כך שלא צריכה להחליף רופאים
גלית(נשמי)

anat_i

New member
אז ככה...

ד"ר נג´ארי ופרופ´ יגל הם שני הרופאים המומלצים ביותר בירושלים בתחום של אולטראסאונד/סקירת מערכות וזה לכל הדעות! (אני הייתי ביעוץ גנטי בהדסה עין כרם ואפילו היועצת הגנטית הזכירה את שני השמות האלה). אני עשיתי את סקירת המערכות המוקדמת אצל נג´ארי בהריון הקודם ואכן הייתי מאד מרוצה אבל מה שהפריע לי אצלו זה שהוא לא נכנס כל כך לראש שלך וזה מתבטא למשל בזה שהוא לא מוכן להקליט את הסקירה על קלטת ו"עושה טובה" (!) שהוא אומר את מין העובר. אבל אלה דברים זניחים ושוליים ומה שחשוב שהוא מאד מקצועי. הפעם עשיתי דווקא את הסקירה המאוחרת באופן פרטי ועשיתי את זה אצל פרופ´ יגל (שגם עשה לי כמה שבועות לפני כן בדיקת מי שפיר) והוא מעולה ואכן יקר (1500 ש"ח ולא 1750 ש"ח) אבל אני מסכימה איתך שבדברים האלה לא חוסכים. לגבי שקיפות עורפית - מדובר בבדיקה פשוטה יחסית ומאד לא מורכבת ואני לא חושבת שצריך לעשות אותה באופן פרטי, אבל לשיקולך. אני בכל אופן עשיתי אותה דרך קופת חולים. לגבי רופא נשים בלאומית - אני שייכת לכללית, אז לצערי אין לי המלצה טובה.

ashlaya

New member
בדיקות פרטיות בלאומית

במידה ויש לך לאומית ועוד את יכולה לעשות את הבדיקות אצל מי שאת רוצה ויש החזר לגבי שקיפות עורפית עד 350 ש"ח וסקירה מוקדמת 400 ש"ח בהצלחה

למעלה