And I Don't Even Know His Last Name

LeAnnDylan

Well-known member
And I Don't Even Know His Last Name../images/Emo79.gif

חשבתי על רעיון מטופש לשרשור שיכול להיות נחמד בזמן ששמרתי על הבת של חברה שלי ששאלה אותי "מה שלום המירנדה מקברייד הזו שלך?" מירנדה מקברייד נשמע כמו שם נוראי. לעומת זאת, מרטינה למברט זה עוד איכשהו בסדר... או שלא? אז ישבתי וחשבתי על כל מיני מיקסים של שמות שהיו יכולים לצאת מחתונות הזויות בין הסלבס שאנחנו אוהבים. הגעתי לכל מיני שמות מכוערים וגם כמה כאלה נחמדים. נסו לחשוב על סלבס שאתה אוהבים ומצאו את השם הכי נוראי או לחלופין הכי נורמלי שיכול לצאת לכם בחתונה היפותטית...

LeAnnDylan

Well-known member
כמה מיקסים

אם כבר ממשיכים עם מירנדה או לפחות עם השם משפחה שלה ואהובתה של אורית. אנחנו מקבלים את שאניה למברט שאני ממש אוהבת!

LeAnnDylan

Well-known member
שלח לפני הזמן

הנה שאר השמות שחשבתי שיש להם סאונד מוצלח: הילרי בנטלי או דיירקס סקוט שניהם נשמעים לי טוב. ליאן טרנר (לאב צ'יילד של ליאן ריימס וג'וש טרנר) טיילור פיקלר (טוב זה סתם משעשע עבורי) אם בלייק שלטון היה מצטרף למשפחת האחים פרי של דה בנד פרי הוא היה הופך לבלייק פרי. זה נשמע טוב. אגב אם לוק ברייאן היה מצטרף זה גם היה נשמע.. וול, מוכר
אם וויטני דאנקן וג'ניפר נטלס היו הופכות לגרנולה לסביינז היינו מקבלים את ג'ניפר דאנקן (וויטני נטלס זה פשוט לא
)

blah blah story

New member
מירנדה שלטון ../images/Emo3.gif

דולי למברט זה נחמד. לא? קימברלי סוויפט מרטינה אורבן (נראה לי שזה השם משפחה שלו..) אהה, ויש לך יותר מדי זמן פנוי
סתם. אחלה רעיון

למעלה