And I have the sense to recognize that

רעוּת

New member
And I have the sense to recognize that

.That I dont know how to let you go כבר אין לי באמת מילים, אז החלטתי פשוט לכתוב לך, אולי כן ייצא מזה משהו. עדיף על ללכת לישון, לא? אני במילא לא ממש נרדמת. (לפעמים אני חושבת שזה כבר יותר מדי). היא אמרה לי היום שהיא לא תהיה בבית עד ראש השנה, ושניפגש כבר בחג. אז אמרתי לה שראש השנה זה עוד מלא זמן והיא צחקה עלי ואמרה "מה פתאום, זה עוד 10 ימים". (איך תמיד יש לי נטייה לא לדעת/ לשכוח את הדברים האלה). אמא רוצה שנעשה את החג פה, וזה קצת מפחיד אותי, כי יהיו פחות אנשים מבדר"כ. וכשיש פחות אנשים יש פחות רעש ופחות דברים-אחרים-להתמקד-בהם, ומרגישים כמה אתה חסר, אנחנו תמיד אצלם בחגים כי תמיד יש שם המון אנשים ורעש ושמחה ואי אפשר לשמוע את העצב הזה, זה דוחק אותו הצידה, מחליש את הווליום שלו, ורק ככה אפשר לעבור את זה כי אחרת הייתי מתפרקת (יש משהו בימים האלה שמדגיש את ה-אין- הזה כלכך). ויש לי כלכך הרבה לספר לך, כ"כ הרבה שינויים ואפילו סתם דברים סתמיים, והייתי רוצה לספר לך הכל, ולעזאזל עם זה. אז עוד חודש אני טסה לקצת ושבוע אח"כ אני עוזבת את הבית ושבוע אח"כ אני מתחילה ללמוד, והייתי מספרת לך איך אני מתה מפחד, ואיך אני לא בטוחה, ואיך כל זה יוצא בדיוק על האזכרה שלך והתאריך, ושאני מרגישה שאין לי כוח להתמודד עם הכל ביחד, או אפילו רק עם החלקים היותר שמחים שבזה. אין לי כוח. תמיד כשצריך להתחיל משהו חדש אני חושבת ש"עד אז כבר יהיה בסדר..", אבל לא, כל שנה זה עדיין ככה, ואולי אף פעם לא יהיה קל יותר. אולי אחרי 9 שנים זה כבר לא נהיה קל יותר, אולי זה תמיד יישאר ככה, בעוצמות האלה, וזה לא שזה הכי נורא- יכול להיות יותר גרוע מזה- לפעמים באמת יש יותר גרוע מזה- אולי אני צריכה ללמוד לבנות את החיים שלי מסביב, כשזה שם, ותמיד יהיה שם, במיוחד בתקופות האלה ובתאריכים מסוימים, כי אולי זה לא יהיה קל יותר. אני תמיד מחכה שזה יהיה קל יותר בשביל שאני אוכל להתקדם הלאה בחיים, ואולי כבר נמאס לי לחכות, ואני אמשיך בחיים שלי גם אם לא התגברתי על המוות שלך...? (אני כבר לא מאמינה שאני אי פעם אתגבר באמת. ייאוש...? לא ממש. הייתי אומרת השלמה, אבל זה מפחיד אותי מדי). Strange" Thought I knew you well Thought I had read the sky Thought I had read a change in your eyes so strange Woke up to a world that I am not a part except when I can play "its stranger אתה כל הזמן שם, בימים האחרונים. וזה קצת מפחיד אותי, כי היתה תקופה עכשיו שזה היה פחות, והנה, שוב. ואני לא ממש יודעת מה הסיבה לזה. אני יכולה לשער אולי, ועדיין. אתה כל הזמן שם ואני לא יודעת מאיפה זה בא פתאום. אני יכולה למצוא אותך בכל שיר שאני שומעת, אפילו אם אין לו שום קשר אליך. פתאום תהיה מילה שתזכיר או גיטרה אקוסטית ברקע, או שאני סתם אחשוב עליך באותה השניה. (וזה גם קורה הרבה יותר מדי בזמן האחרון). כל פעם אני מופתעת מחדש מאיך שזה יכול למוטט באותו הרגע (הייתי אמורה להתרגל כבר, לא?) החליטו להעניק את 'אות המופת' לרופא שנהרג איתו, ואני אהיה אגוצנטרית לרגע ובמקום לשמוח בשביל זכרו אני רק אגיד שזה מפחיד אותי איך כל אזכור של הלילה ההוא גורם לי להרגיש רע כ"כ, גם שנה וחודש אחרי (זה טריגרי כמעט כמו להיזכר בהופעה של טורי). זה תמיד מרגיש שאני מוציאה מפרופורציות, אבל לך תתווכח עם הרגשות, תמיד כשיש משהו שמזכיר לי אותו (ולא בפעמים שאני מזוכיסטית ונזכרת לבד), ואני לא מוכנה לזה באותו הרגע (אני אף פעם לא באמת מוכנה), זה כואב כמעט כמו לגלות שהיה לך את הדיסק של ג'וני מיטשל עם ה-3 שירים שאני אוהבת, ולא ידעתי על זה עד לפני שבועיים. (it doesn't take much). It's not like I can't" feel you still but strange what I will leave behind you call me one more time "but now I must be leaving (טורי. הוצא קצת מהקשרו, אבל שיהיה.)

רעוּת

New member
[...]

[כשאני כותבת לך ככה, אני מרגישה שאתה כמו הג'ופיטר שטורי שרה לו, אתה לא באמת שם אבל אתה קיים איפשהו, אפילו אם רק אצלי, זה גם נחשב, ושאתה היית ה-friend to run to שלי, ומאז nothing's been the same.] (זה השיר שהכי עצוב לי בעולם, אני חושבת. וגם Blue. אבל קצת פחות. בעצם Blue עצוב לי בעיקר בגללך.) Guess I thought I could never feel" The things I feel "...and (למה זה חייב להכאיב כ"כ).

noosh

New member
----

איך את תמיד מצטטת את השירים ש... קראתי את זה וכל פעם היה איזה משפט שרציתי להגיב עליו וראיתי שהגבת לעצמך (בדיוק התחיל כאן בלו), ולא יודעת. זה נשמע כאילו זה באמת בא יותר ממקום של השלמה עכשיו, עם כמה שמפחיד להגיד את זה. והשלמה זה לא פחות כואב. וזה גם לא אומר שלא יכאב יותר. זה פשוט אומר שאת מבינה למה ומאיפה, גם אם את לא מקבלת (כי איך אפשר לקבל). זה קצת כמו גלים, לפחות ככה זה נשמע, שזה צף לפעמים יותר למעלה ולפעמים זה יותר מהדהד בקרקעית, זה לא נעלם אף פעם אבל יש גאות ויש שפל, לפעמים מסיבה מסוימת ולפעמים לא. וזה כלכך כואב לדעת שזה לא משהו שאפשר להעלים, שאי אפשר לפתוח את הפקק ולנקז החוצה את כל המים ולהשאר על קרקע יבשה. המים האלה תמיד יהיו שם, אין דרך לשחרר אותם החוצה, רק להמשיך להאחז במחשבה ש we can make in through these waves. (זה הדברים הקטנים האלה, ששוברים. אלה שמוצאים במקרה, באיזה ארון, שהשתמרו שם עם אותו הריח ולשלוף אותם החוצה זה כמו לדוג איזו פיסה של זכרון שניסית להחביא עמוק אבל יש לה חיים משלה. וזה מפחיד לגלות את זה, איך התקדמת בחיים שלך ובסופו של דבר הגעת לאותה נקודה שהוא היה בה, מצאת עוד נקודת השקה שלא ידעת שהייתה, שלא התכוונת אליה, והיא שם, והיא קושרת אתכם שוב, היא מזכיר הכמה אתם דומים, כמה יכולתם לתקשר עכשיו נכון, והוא שוב ה-friend to run to, וכמה זה קשה.). אוף.

רעוּת

New member
תודה על זה...../images/Emo23.gif

[ואני עדיין בגישה שהדיסק היה שייך לאיזה אקסית או משו, אח שלי לא היה לזבית
]

noosh

New member
../images/Emo3.gif הדיסק הזה נחשב

לאחד מהאלבומים הבסיסיים למי שמקשיב לאגדות רוק. לא יודעת לאיזה מוזיקה אח שלך הקשיב, אבל לזבית הוא לא, זה ממש אלבום חובה בכל תקליטיה של רוקיסט מתחיל. מה גם שכשהייתי בת 9 הייתי גונבת לאח שלי דיסקים של סוזן וגה, אז אח שלך הוא לא הלזבית היחידה.

רעוּת

New member
[למהאנילאאיפהשאתה]

"הכי גרוע היה בלילה. התחלתי להמציא דברים, ואז לא יכולתי להפסיק, כמו בונים, שזה משהו שאני מכיר. אנשים חושבים שהם חותכים עצים כדי לבנות סכרים אבל האמת היא שזה בגלל שהשיניים שלהם אף פעם לא מפסיקות לצמוח, ואם הם לא ינגסו בעצים האלה בלי הפסקה, השיניים שלהם יתחילו לגדול לתוך הפנים שלהם, וזה יהרוג אותם. ככה היה המוח שלי". [אולי די-כבר עם המזוכיזם הזה..?] "התחלתי להמציא דברים כמו בונה. חשבתי איך שעוד מאה שנה כל השמות בדפי זהב של 2003 יהיו של אנשים מתים, ואיך פעם, כשהייתי אצל המינץ', ראיתי תוכנית טלויזיה על מישהו שקרע ספר טלפונים בידיים. חשבתי שאני לא רוצה שמישהו יקרע את דפי הזהב של 2003 בעוד מאה שנה, כי למרות שכולם יהיו מתים, הרגשתי שזה עדיין צריך להיות חשוב. אז המצאתי קופסא שחורה של דפי זהב, שזה ספר טלפונים שעשוי מהחומר שממנו עושים קופסאות שחורות במטוסים. עדיין לא הצלחתי להירדם. המצאתי בול שלגב שלו יש טעם של קרם ברולה. עדיין לא הצלחתי להירדם". [למה-אני-לא-איפה-שאתה X 3,232 ימים = ......] "המצאתי ספר שכלל את כל המילים בכל שפה. זה לא היה ספר יעיל במיוחד, אבל היה אפשר להחזיק אותו ולדעת שכל מה שאפשר להגיד נמצא בידיים". (מה עם רשתות בטחון בכל מקום?) [אולי זה היה עוזר עכשיו כי אני כבר לא מוצאת מילים וגם כי אין באמת דבר כזה רשת בטחון ואין מה שיציל-או יבלום את הנפילה- או ייתן לי יציבות ואין לי דמיון מפותח מספיק בשביל להמציא משהו שהיה באמת יכול להציל אותך ואין לי כבר מילים בשביל לבטא- אז יש מילים של אחרים ויש שירים של טורי שאפשר לצרוח איתם "and there's no sign of a parachute", ואף פעם לא הצלחתי אפילו לדמיין עולם שיהיה יפה מספיק למרות שכבר אין בו אותך (או לפחות שיהיה נסבל, כדי שאני אוכל לחיות בו) "?...why can't it be beautiful" אני כל הזמן מחפשת סיבות ללמה כן, אבל אני לא יודעת מה הטעם בכל זה.]

רעוּת

New member
?...When you gonna make up your mind

When you gonna love you as much as I do אני אפילו לא יודעת להסביר את זה- לא ככה שיוכלו להבין- או שאני אוכל להבין לפחות, וזה הכי מבלבל, כל התקופה הזאת והשינויים, וכל הפרידות אז אני מתרחקת כבר מעכשיו כדי שזה לא יכאב כלכך בתקופה שבמילא הכל כואב בה, ואני מתרחקת כבר מעכשיו ומוותרת במודע על עוד-כמה-רגעים-של-ביחד ועל עוד זכרונות שהייתי יכולה לצבור ועל רגעים של אושר-בטוח רק כדי שאח"כ זה יכאב פחות (זה באמת יכאב פחות..?) When you gonna make up your mind ואיך אומרים "אני אוהבת אותך" בלי שתהיה לזה הרגשה של סוף? בלי לחשוב על זה שתהיה פרידה בקרוב, ואני כ"כ גרועה בלהתמודד עם פרידות, ואיך ממשיכים הלאה אחרי תקופה שהיתה כלכך......טובה-ורעה-והכל-ביחד, ושעברתי בה והתבגרתי ולמדתי לאהוב שוב באמת, אהבה-בלי-תנאים כמו שלא חשבתי שאפשר, ואיך עכשיו אני אמורה לוותר על כל זה ולהמשיך הלאה למשהו אחר, וזה נכון שיהיו לי דברים אחרים להתמקד בהם ודברים אחרים שיעסיקו אותי אבל אני לא יכולה שלא להרגיש את הסוף הזה ואת הפרידה-שלא-תלויה-בי ואני לא יכולה שלא להרחיק את עצמי כבר מעכשיו, אבל אני לא רוצה להתרחק באמת, אני רוצה להיות שם ושזה לא ייגמר-- Cause things are gonna change so fast כל השינויים האלה, ויש כלכך הרבה לעשות, אבל אין לי כוח, ואני עושה הכל על-אוטומט בלי לחשוב באמת למה ואיך ובלי לחשוב באמת על שוםדבר ובלי להרגיש את כל מה שאני אמורה להרגיש או שאומרים לי שאני אמורה להרגיש ובלי לשמוח ובלי להיות עצובה, ובלי להרגיש כלום כי אני לא אוהבת שינויים אני צריכה קרקע יציבה שלא תתמוטט לי אני צריכה יציבות ובטחון ואת זה אין לי עכשיו כי הכל הולך להשתנות כ"כ מהר ואני אצטרך למצוא לי סיבות חדשות לחייך ואני אצטרך לא לפחד you must learn to stand up for yourself, כי לא בטוח שיהיה מי שיהיה שם כל הזמן, ואני כבר גדולה מספיק בשביל לא להיות תלויה בהם בכלל. All the white horses have gone ahead אז צריך להמשיך הלאה, וזה תמיד בזמן הכי לא מתאים כי יש כ"כ הרבה שינויים שצריך להתרגל אליהם ואפילו שינויים קטנים-ולא-משמעותיים כמו להחליף את המספר מ-8 ל-9 ולעבור שוב את החגים בלעדיך כשאני יודעת מה יבוא מיד אחריהם, וזה שוב מתנגש עם החיים שלי, אף פעם אין זמן שמתאים באמת, אבל הפעם אני באמת לא יודעת איך---ואיך לבקש מהם שיתחשבו גם בי עם האזכרה שלו בלי שזה ייראה כאילו שזה מפריע לי מדי או כאילו שזה לא מזיז לי בכלל, ואיך זה תמיד מרגיש שאני לא עושה מספיק ואולי היא צודקת ואני באמת לא עושה מספיק אבל אני רק מרגישה שאני צריכה להתרחק מכל זה עכשיו, מהכל, במיוחד מכל ההתעסקות שלהם בזה שמתחילה כל שנה בתקופה הזאת כי זה שוב this time of the year וזה שוב, וזה כן שינוי גדול, לעבור מ-8 ל-9. I tell you that Ill always want you near You say that things change my dear [ואיך אני אשמע את השיר הזה כל פעם בלי שזה יזכיר את החורף שעבר ובלי שזה יזכיר לי אותם ואיך עושים שזה לא יכאב כלכך, אחרי שאני אעזוב, ולמה אני כבר מתגעגעת..?]

noosh

New member
אני מצטערת-מצטערת-מצטערת-מצטערת

שאני לא מסוגלת להגיד כלום. אבל זה לא כי אין לי מה, זה כי אין לי איך. סליחה, זה פשוט... I tell you that I always want you near. מצטערת.
.

../images/Emo23.gif לשתיכן ואם כבר

אז אני זו תמיד יש לה יותר מדי מילים וכשצריך באמת אין לה בכלל, . אבל זה לא תחרות אני מצטערת, פה, חה ורעות, רק אומרת שקוראת בשקט. ואוף.

למעלה