And now for something completly

efroch99

New member
And now for something completly

different סתם שאלה - איזה מוזיקה אתם אוהבים?

Nataly A

New member
ביעסת אותי

כלומר, לא ממש ביעסת. אבל לשניה חשבתי שאנחנו נדבר על משהו אחר... מוזיקה? מטאל, רוק, קצת מוזיקה שחורה...כל מיני.

gertrude

New member
ואני אוהבת

מוסיקה קלאסית (לאחרונה רק באך);
מוסיקה ערבית (בעיקר פיירוז);
מוסיקה צרפתית (ברל, ברסנס, ברברה, אזנבור, לאו פרה, רנו וכן קיטש צרפתי סכריני);
אנרכו-פאנק / פאנק-רוק פוליטי (zebda, berurier noir, chumbawamba propagandi);
the muppets (יש לי את כל השירים של החבובות, כמה מאות...)

newKiticat

New member
כל דבר שמגרה את המוח

ואת הנשמה... בעיקר רוק. אם כי גילתי כרגע מטאל פאואר וזה ממש נחמד...

magicgirl1983

New member
הכל

אני אוהבת כמעט כל סוג של מוזיקה. אם היא טובה אני אוהבת לשמוע אותה

אצלי זה בהתאם למצב רוח הרגעי

לכל מצב רוח אני אוהב מוסיקה שונה. ג'ז הוא הסגנון שאני הכי ממעט להאזין לו כשאני רגוע מעצבן אותי לשמוע ג'ז וכשאני עצבני זה לפעמים מרגיע אותי. שירי דיכאון בסגנון של עופר לוי אני ממש לא סובל אך אני אוהב לשמוע את זוהר ארגוב. ביומים האחרונים האזנתי בעיקר למוסיקה קלאסית מתקופת הבארוק.

efroch99

New member
ואני

לארחונה נחשפתי לכל מיני ג'אנרים של מוזיקה אלקטרונית - chill-out, trip-hop, jungle וזה מאוד מוצא חן בעיני בדיוק גילית הרכב בשם CHAMBAO שעושים משהו שנקרא Flamenco-chill, שילוב מעניין. חוץ מזה אני גם אוהבת את המוזיקה הקלילה שיש ברדיו (בעיקר ב - 99 FM) במוזיקה קלאסית אני בעיקר אוהבת מוזיקה עתיקה, בעיקר ווקאלית, אבל בשנים האחרונות לא יוצר לי לשמוע הרבה. ומוזיקה אלטרנטיבית של שנות השמונים. וגם כל מיני דברים כמו אבבא. לא מתחברת בכלל לג'אז.

../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo168.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo125.gif ../images/Emo79.gif

שנות השמונים (מתה על שמאלץ)
רוק, וגם קצת רוק כבד
דיסקו (בשביל הקלילות)
כל המוזיקה הברזילאית למיניה (אחלה קצב לריקודים) ובפינה האזוטרית:
מוזיקה בלקנית (קצב מאד מיוחד של 7/16. מאד מסובך לרקוד) שונאת:
ג'ז (משהו מציק ומעצבן אותי במוזיקה הזאת)
מוזיקה "מזרחית" תוצרת ישראל (שעטנז מרגיז של דיסקו עם בכיינות)

prizman

New member
פעם בחברה מסוימת שהייתי בה

עם בת זוג כלשהי, התקבלה מאוד מוזר האמירה שלי שג'אז, למעט ג'אז ווקאלי, מעצבן אותי. עכשיו מצאתי אחיות לדעה. אוהב: קלאסית: בעיקר ווקאלית אבל גם אינסטרומנטלית. רוק כבד של פעם. רוק ישראלי: מני בגר ומאוחרים יותר שונא: ג'אז כפי שאמרתי. שלמה ארצי. בכיינות לשמה. לא מתחבר לאלקטרונית.

הבעיה שלי היא כזו:

אני שונא "זרם מרכזי". אבל בארץ, בשל כמות האנשים הקטנה יחסית, אין להם אפילו שוק מינימלי להחזיק מעבר לתקליט אחד מקסימום. לדוגמא: "השוונג של הפיתה"(למישהי יש את הדיסק במקרה?), ונושאי המגבעת. אחרי זה עברתי לראפ. מצאתי חנויות שמכרו ראפ ישראלי מחתרתי, וזרחתי. כאן אתן כבר יודעות, זה עבר לקיצוניות השניה, עד גועל. עכשיו אני מחפש ז'אנר חדש. המוסיקה שנכנסת תחת הקטגוריה "מזרחית" מגעילה אותי. שפה של בוגר אולפן עילג, עמוק כמו ים המלח. אנשים לא מבינים שגם אהוד בנאי לדוגמא הוא מזרחי. תמיד יש עוד (או אוד), יש מנדולינות וסיטר ורבאק ודוניה. אבל פשוט מוסיקה טובה. כנ"ל אמיר בניון.

למעלה