And Now Hi From Houston TX !!

itzikch

New member
And Now Hi From Houston TX !!

מה קורה אנשים ? לא הצליח לי בים המלח עברתי למכור שלג ביוסטון , בינתיים הולך אחלה בשלג , זה מין אבקה ששופכים מים וזה מתנפח , אשכרה אמריקאים קונים שלג ב 25 דולר !! אחד קנה ממני 150 דולר כדי למלא את החצר שלו בשלג , בינתיים לא הייתי בשום מופע כי אין לי זמן , אולי אני אהיה במשחק NBA זה חוויה .... קיצר יהיה טוב עוד חודש אני חוזר לשבוע לארץ , אולי אני אחזור ליוסטון , יאללה ביי.

o pie

New member
וואי ענק :)

חחחחחחחחח 100 שקל בשביל שלג. מגניב ביותר!

itzikch

New member
אמריקאים מפגרים קונים הכול..

אבל מה הם הכי שקרנים בעולם , ח אני מנסה לעצור מישהו בקניון , עשיתי לו את ההדגמה של השלג , כולו מתלהב, יש להם את הסיבות הכי מוזרות : 1. אני ארשום את זה ברשימת הכריסטמס (זה רשימת קניות שלהם לכריסטמס מפגרים) 2. או שהם צריכים לקרוא לבן שלהם לראות את השלג , או לאבא . 3. ח הסיבה הכי מטומטמת אני שנייה הולך לקנות חולצה ואז בא לקנות , בסוף הם לא באים חח 4. לא קיבלתי משכורת עדיין.. ולילדים בני 16-18 יש להם כסף ח וגם שקרנים , היה לי קטע עם 2 בנות בערך בנות 17 , ניסיתי למכור להם שלג, קיצר היא אומרת שאין לה כסף , אמרתי לה מה עם כרטיס אשראי של אמא או אבא , ח היא אומרת שאין לה , וחברה שלה לקחה לה את הארנק , הוציאה את הכרטיס אשראי חח , כולה הייתה אדומה והלכה חחח . אין צריך להוסיף מהאמריקאים כול דולר שיש להם חח, אז קיצר ב 27 לנובמבר יהיה לי את הדי ו ידי לפני כולם ? חח :) יאללה נשתמע..

Musedol

New member
איזה כיף!

לא נורא על ים המלח... שמעתי שהם מעבידים קשות
(מבתדודה). תעשה חיים!

למעלה