And today I bought him a star

~Lia~

New member
And today I bought him a star

Today I bought him a star... actually I named a star after him So from today on...when you look at orion´s belt make sure you look for ´Shai Levinhar´ :) now he will be among the stars forever... watching over me and Sapir... until we will meet again Liat

אורי_ח

New member
גם אני לפעמים נושא עיני לכוכבים

..... And each time we look toward heaven We´ll know that your angel is there ..... (מתוך השיר שהבאת לפני ימים אחדים בפורום "המלאך השומר) גם אני לפעמים נושא עיני לכוכבים ויודע שהמלאך שלי צופה אלי ואל שאר אהוביו על פני האדמה. לפעמים אנחנו גם משוחחים. אני חושב שמה שיואב אומר - רומז לי, שעוד יגיע היום וניפגש, אך עד אז הוא רוצה לראות אותי היכן שאני, חזק ומתחזק, חפץ בחיים. ליאת, אני כל כך מקווה בשבילך ובשביל ספיר שבעודכן נושאות עינים אל הכוכבים, אל שי שלכן, תחזקנה רגליכן אשר עומדות על פני האדמה הזו. לא קל ללמוד מחדש את מלאכת החיים אחרי אסון, אחרי אבדן שכזה, אך בעודי קורא את דבריך הכואבים, החודרים כל כך מלב אל לב, מתחזקת בי ההרגשה שהכוחות ישנם בך. הם די מפוזרים עכשיו, מנותצים, אך משיאספו מחדש הם יעשו את שלהם. אני מאמין ששי שלך ושל ספיר אף הוא היה רוצה בכך. ובין השורות שלך שמחתי לראות בדל חיוך, אולי ראשון. שיהיה לך שבוע טוב, כמה שרק אפשר..... ולחבריי שבפורום הזה, כולם....

למעלה