Angels Fall First- האלבום הראשון?

LadySilkworm

New member
Angels Fall First- האלבום הראשון?

אוקיי, חשבתי על הדיון הזה לפני כמה זמן בעקבות שמיעה של כמה מהשירים באלבום, ונזכרתי בזה השבוע שנפתחה הפינה על העטיפות של האלבום. Angels Fall First בעיקרון נחשב לאלבום הראשון הרשמי של נייטוויש, אך יש מעריצים שמחשיבים אלבום זה כמעין "מיני אלבום", ואת Oceanborn כבאמת האלבום הראשון. וכן, אפילו תומאס הזכיר את זה בדוקומנטרי End Of innocence. אז מה דעתכם? האם זה באמת נחשב בעיניכם לאלבום הראשון? אם כן או אם לא, אז למה? אני אישית תמיד מחשיבה את Angels Fall First כהאלבום הראשון של נייטוויש, למרות שהוא לא הכי טוב, הם היו אז להקה בלי המון ניסיון, לתומאס למשל לא היה ניסיון רב בכתיבת שירים ובהלחנה, אך בתור אלבום ראשון הוא עושה עבודה די טובה, ואני חושבת שגם הוא מראה קצת את הגיוון של הלהקה. וחוצמזה צריך לזכור, שאלבום ראשון לא תמיד נחשב כהכי טוב[ואצל הרבה להקות זה ככה]. אז..תתחילו במגילות. :)

אלאנקה

New member
מה מגילות?../images/Emo10.gif

אני גרועה בחפירות... בכל אופן, אני מחשיבה את האלבום הראשון, כאלבום הראשון. כי..זה האלבום הראשון של הלהקה
לא משנה איזה שירים יש בו ועד כמה הם טובים.. זה האלבום הראשוןP:

Itay Simons

New member
אמממ

אין לי מגילות לכתוב, אבל לדעתי יש קשר ל"לאפים"...4 שירים שהם קצת...מוזרים... ושונים
(אבל האמת שאם שומעים אותם ברצף זה נחמד ממש)..

בהחלט כן

אין מה לעשות, זה אלבום לכל דבר, וזה לא שהוא מהאלבומים האלו שאף אחד לא שמע עליהם, ושכשיגידו משהו עליו זה כזה "אתה בטוח שזה של נייטוויש?" ואני מצטער, באמת, אבל זה אלבום פשוט מעולה . יש בו שירים כל כך מדהימים, שעצוב לי שאנשים לא רואים את זה בו...

e b 2 2

New member
כן אני חושב שהוא לא הכי טוב

אבל הוא בהחלט נותן רצון לשמוע שירים מoceanborn אולי באמת השירים הם לא כאלה טובים אבל עדיין כמו שאמרת (בערך) השאלבום הראשון של רוב הלהקות הוא לא הכי טוב שלהם מה שכן את over the hills and far away אני לפחות לא מחשיב כאלבום...רבאק מזה רק 4 שירים???? אחרי oeacenborn וangel fall first יש ציפייה להרבה יותר מזה

LadySilkworm

New member
אובר דה הילס זה EP

לא אלבום P: אבל הוא פשוט מפורסם בגלל השיר, over the hills. ואגב, יש גם עוד שירים לייב באובר דה הילס.

danduuu

New member
../images/Emo45.gif צודק. אלבום ממש טוב.

הם השתנו המון מאז האלבום הזה אמנם, אבל עדיין אלבום ממש טוב. ויש בו שירים גאוניים. אפילו שתומאס שר שם
ואפילו שבמקום "Promises Undone" באסטרל רומאנס זה נשמע כאילו הוא שר "חמישייים שנההההההההה". זה עדיין אחלה אלבום.

אני חושב אחרת

הם השתנו מאז וישמסטר, זה כן. סנצ'ורי צ'יילד פונה לכיוון קצת שונה (אבל עם אותו בסיס של נייטוויש). ואנס, לעומת זאת, זה זבל טהור שכל קשר בינו ובין נייטוויש מקרי לחלוטין :) לעומתם, אושנבורן ו-ווישמסטר, הם בדיוק באותו כיוון של אנג'לס, אני חושב שההבדל היחידי הוא שאיכות ההקלטה דיי השתפרה, ולאט לאט קיבלו יותר ניסיון. זה עדיין אותו סגנון בדיוק, רק אולי טיפה יותר מפותח

נמנמנ...

תמיד נראה לי מובן מאליו שזה האלבום הראשון שלהם.לא ידעתי שיש אנשים שלא מחשיבים אותו כאלבום הראשון שלהם. בכל אופן,אני כן מחשיבה אותו כאלבום הראשון שלהם.יש בו שירים ממש טובים(למשל:Elvenpath,Beauty And The Beast,Astral Romance).

blacknwhite

New member
אני מחשיבה אותו בתור האלבום הראשון

גם בגלל שהוא באמת האלבום הראשון
אבל אני באמת חושבת שזה ממש אלבום יפה! נכון, מורגש שחסר נסיון, אבל יש שם באמת שירים מקסימים... אז כן, זה האלבום הראשון. למה שלא יהיה?

ברור שזה אלבום ראשון!

אלבום באורך מלא ואלבום מעולה! וכל כך לא מוערך שזה עצוב... יש בו כמה קטעים שלא ממש אופייניים לנייטוויש המאוחרים יותר. יש כמה שירים שמכילים אלמנטים כאלה שמזכירים דום מטאל, שאולי גורם לכם לחשוב שזה לא קשור לנייטוויש. כבר באלבום הזה אפשר לראות את ההתפתחות של נייטוויש לאלבומים הבאים, השירה המדהימה והאופראית של טאריה, והאורכסטרה (כמו ב-Beauty and the Beast). וכמובן הליריקה הנהדרת. אולי השירה של תומאס מרתיעה אתכם (כמו ב-Once Upon A Troubadour), אני באמת חושבת שאין לו קול כל כך יפה, אבל יש בו משהו מאוד אותנטי. ואגב, איכות של אלבום לא צריכה להימדד לפי כמות המשאבים של הלהקה, מוזיקה זו מוזיקה, בלי קשר לכסף. הוא אלבום לכל דבר, ואפילו טוב במיוחד.

blacknwhite

New member
העלית את הציור הז פעם, לא?

אני משוכנעת שראיתי אותו כבר... בכל מקרה, ציור ממש יפה

למעלה