Anguish - Region 1

רומן ט

New member
Anguish - Region 1

אוקיי, עכשיו אני מתחיל להגיע למחוזות היותר נסתרים וביזאריים. זהו סרט אימה מאוד ייחודי, שמתחיל כסרט על אמא קצרת רואי שמהפנטת את בנה לרצוח ולהביא לה עיניים. אבל באמצע הסרט מקבל תפנית ולמרות שהוא נשאר סרט אימה - הופך לסרט אחר לחלוטין. מצולם נפלא, עם הרבה קלוז-אפים מטרידים, זהו סרט שכל חובב אימה יאהב. מקורי וממולץ! הסרט מוצג בפורמט רחב ביחס של 2.35:1 אנאמורפי, וAnchor Bay שוב עשו עבודה נפלאה - התמונה נראית פשוט טוב. הסאונד (DD5.1) סביר+ אבל אין הרבה אפקטים של סראונד. סרט - 8 וידאו - 8 אודיו - 7 תוספות - 1

TheShis

New member
תקן אותי אם אני טועה, אבל...

נדמה לי שראיתי את הסרט הזה (אם כי לא ב-DVD). הוא דובר ספרדית? אם אנחנו מדברים על אותו סרט, אז למיטב זכרוני, ההגדרה של סרט אימה לא מתאימה לו. לדעתי הוא נוטה יותר לכיוון ה-gore. אבל ייתכן ואני טועה כי ראיתי אותו לפני כ-10 שנים.

רומן ט

New member
אתה לא טועה

GORE זה תת-ז´אנר של אימה. ויש בסרט גם אימה מהסוג שהתכוונת - כלומר, מתח ו"הקפצות". הסרט דובר במקור ספרדית וגם אנגלית - אם אתה מכיר סרטים איטלקים/ספרדים, אז כל הסרטים מדובבים אח"כ באולפן. רבים מהשחקנים בסרט דוברי אנגלית, ולכן בכל שפה, חלק מתנועות השפתיים לא יתאימו לקולות. אני בזמנו ראיתי אותו באמת בספרדית, אבל ב-DVD הסאונד באנגלית.

למעלה