Another Noob...Another Topic...

Kawaii Baka

New member
Another Noob...Another Topic...

או שלא? P= להגיד את האמת היגרתי לפה מפורום אנימה ומנגה של תפוז אז אני לא ממש נוב בתפוז ובטוח שלא בכלליות. ^^ כמו שמשורר אחד פעם אמר "רק על עצמי לספר ידעתי": אני אוטקו כבר 3 שנים (באפריל ^^), בן 18 (גם באפריל! XD), אני מיתעניין ביפן ובכל הקשור אלייה (יש לי כתבה על הכלכלה של יפן שכתבתי לא מזמן אבל אני מפחד לפרסם אותה בגלל שאני אזכה ללעג על זה שאני גיק ובצדק XD ). להגיד את האמת אני עם רבע רגל כבר ביפן. ^^ כבר יש לי מקום סגור לשהות בו בטוקיו וקיוטו, שזה בעצם מכסה חצי מהטיול שלי שמתוכנן להימשך 21 יום (3 שבועות) ויצא לפועל בעוד 5-7 חודשים (הכל תלוי כמה מוקדם הכסף יהיה כמובן. XD ). So welcome me... And i don't want any cookies... Got enough to last 3 lifetimes... -_-;;;;; נ.ב.: ניראה מי ינחש ראשון מאיפה לקוח הציטוט הזה. P= תיזכרו בשיעורי הספרות שלכם. XD (כן...אני רשע >_< )

Kawaii Baka

New member
אם כבר לא שמים לב אלי כי אני רוסי

אז אני אנצל"ש את עצמי... P= ממה שאני מבין רשיון שאני עושה בארץ תקף גם ביפן. האם זה נכון? ^^ אם כן זה יפתור לי כמה בעיות תנועה בטיול. תודות לאלה שעונים. P= *מחבק את הכספומט החדש שקיבל היום לראשונה בחייו* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עוד שלב בתוכנית הושלם. P=

תקף אבל....

האם אתה מרגיש בטוח לנהוג בצד שמאל? יש לך נסיון בזה? האם אתה מתכוון לשכור רכב? אתה בטוח שזה יהיה לך שווה? לדעתי עדיף פי אלף להשתמש במערכת הרכבות. ביררת על אפשרות לקנות מראש כרטיס רכבות שמיועד רק לתיירים, ומאפשר לך להשתמש בכל סוגי הרכבות (כולל השינקנסן) למשך שבוע, שבועיים או שלושה? איזה כיף לך שאתה נוסע!! מה תעשה ביפן?

Kawaii Baka

New member
להגיד את האמת אני גם מעדיף את

הרכבות...ואני קונה כרטיס רכבות.. אבל אני רוצה שיהיה לי רישיון לגיבוי...אלוהים יודע מה יכול לקרות. אני רוצה להיות מבוטח 10000% אחוז בטיול הזה. ^^ ומה אני אעשה ? בנתיים אני מתכנן שהייה בטוקיו למשך 6-7 ימים...לטייל בעיר...לקנות מזכרות ולפגוש את הפאןפל שלי. ^^ משם לקיוטו...לבקר במיקדשים ולהנות מהנוף ומהאוויר...ואולי לפגוש חבר. ^^ בקיוטו אני מתכנן לשהות 3 ימים... מעבר לזה אני עדיין בתיכנונים...אבל יש לי עוד זמן. ^^ בנתיים 10 ימים מתוך ה21 סגורים לגמרי ומוכנים...אז הכל בכי טוב. אני חייב לציין שהבנק פשוט דורש כמות לא תאמן של חתימות ומילוי מיסמכים רק כדי שניתן להם את הכסף שלנו. XD

נראה לי עדיף לנסוע

יותר לכיוון ספטמבר מאשר ביולי. ביולי חם ודביק ולח. לפעמים הצויו (העונה הגשומה של הקיץ) נמתחת גם ליולי. בספטמבר יש לפעמים טאיפונים (במיוחד בדרום) אבל מזג האויר הרבה יותר נעים. הכי מומלץ - נובמבר (שלכת מדהימה) וכמובן אפריל (פריחת הדובדבן). נשמע שהולך להיות לך כיף אמיתי....
ירוקה מקנאה

Kawaii Baka

New member
עוד ניראה...יכול להיות שבכל מיקרה

תהיה דחייה של חודש. פשוט ההורים שלי לא מבינים שאי אפשר לבזבז יותר ממה שהם מרויחים אז אני צריך לעזור פה ושם. -_- אם המצב ישמר אני דוחה את הטיול בחודש. <_<

MaNitma

New member
האמת שלא שמו לב אליך

כי לא ידעו שאתה רוסי... עכשיו שאתה מזכיר את זה.

אפילו רשיון בינלאומי לא

למיטב ידיעתי לא רק שרישיון ישראלי לא תקף (ורשימת המדינות בהן הוא כן תקף מופיעה באתר משרד התחבורה הישראלי, אלה מדינות שיש לנו הסכם עמן), אלא שאפילו עם רשיון הקרטון הבינלאומי, מהסוג שניתן לקנות במגוון סוכנויות בארץ, עלולה להיות בעיה ביפן. למה שלא תשאל בשגרירות היפנית ? מה עוד שהשילוט ביפן הוא - רמז, לא בעברית וגם לא באנגלית... האם שוה לך ההסתבכות ? זכור גם שהכבישים המהירים הבין עירוניים ביפן הם כבישי אגרה יקרים.

למעלה