Anti flag - Underground Network

Born^Dead

New member
Anti flag - Underground Network

הדיסק החדש של אנטי פלאג בהחלט לא מבייש את סצינת הפאנק או יותר נכון הפאנק רוק. הלהקה שמרה על מוסיקה טובה ובהחלט לא ממוסחרת. לא ניתן למצוא כאן הרבה שינוי מהדיסקים הקודמים.התיפוף המהיר הריפים החוזרים הקצב מהיר מה שצריך בפאנק רוק. וכמובן מה שמאפיין את הלהקה הזאת היא העקרונות שהיא עומדת מאחורייה.ממשיכה להעביר מסרים דרך המוזיקה ולנסות לשנות - דבר נהדר בפניי עצמו. לסיכום אלבום מומלץ. למרות שהוא לא הטוב מבין כול האלבומים האחרים אבל בהחלט בהחלט לא מבייש! ``````````````````````````

Chot

New member
אחח איזה פורום איטי

בכל מקרה, באמת איפה אפשר לרכוש? אני עוד מחפשת את a new kind of army אגב, מישו יודע מה קורה עם ההופעות של גוד קלין פאן וMxPx אם בכלל השמועות היו נכונות?

American_Psycho

New member
good clean fun

באים בין מתישהו בין ה-21 ל-27 ההופעה תהיה בשבט צופית בחיפה וזה בטח יתחיל בסביבות 8

KamikazA

New member
כן באמת דיסק גדול

הבאתי אותו שבוע שעבר (כמו שהבאתי את כל הדיסקים שלהם הורדתי מהאינטרנט וצרבתי) ממש דיסק חזק אחלה בס אחלה תיפוף...ומסר חזק שיר אהוב עליי במיוחד זה: this machine kill fashist

Born^Dead

New member
סבלנות

אין מה לדאוג אני מתאר לעצמי שהדיסק יגיע בקרוב לארץ ... ותמיד אפשר להזמין מהאינטרנט .

Sham 69

New member
למה אתה חושב?

אלבומי פאנק בקושי אפשר למצוא בארץ .. אפשר למצוא רק להקות מוכרות מארה"ב .. כמו Exploited, nofx, rancid וכאלה .. ואת זה גם בקושי אפשר למצוא בזמן האחרון רק בחנות אחד יכולים למצוא הרבה פאנק וגם להקות טובות יחסית כמו gbh, chaos uk וכו´ .. וזה בראשל"צ לא נראה לי שייבאו דיסקים של אנטי פלאג לארץ ..

למעלה