Anti-Frame Tech מזאת הטכנולוגיה הזאת?
S shabtay12345 New member 16/6/06 #3 פאק חח הייתי בטוח שזה העיוור חח בזבזתי 350 תורים רק כדי לפתח אותו הוא כבר רמה 8 או 9 חח
O ors211 New member 16/6/06 #6 טעות בידך אני לא ידע מי הביא את השטות ש אורבניזציה זה עיוור זה טעות דיבילית אורבן זה עירוני זה הפירוש (עירוניזציה ) אין פה שום עיוור
טעות בידך אני לא ידע מי הביא את השטות ש אורבניזציה זה עיוור זה טעות דיבילית אורבן זה עירוני זה הפירוש (עירוניזציה ) אין פה שום עיוור
O ors211 New member 17/6/06 #10 קוסטה יסטלן שנינו אומרים אותו דבר זה לא עיוור (אחד שלא רואה ) אלא עיור (שזה עירוניזציה ) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קוסטה יסטלן שנינו אומרים אותו דבר זה לא עיוור (אחד שלא רואה ) אלא עיור (שזה עירוניזציה ) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
S shabtay12345 New member 17/6/06 #11 לאף אחד אין מושג על מה דיברתי חח כולם כתבו עיור ואני לא קראתי והקדשתי זמן וחשבתי עיוור (blind) או משו כזה ,ולא מצאתי אז חיפשתיי ציור של עיוור והכי קרוב לעיוור בתמונה היה נגד הפללה פעם הבאה אני יקרא יותר טוב
לאף אחד אין מושג על מה דיברתי חח כולם כתבו עיור ואני לא קראתי והקדשתי זמן וחשבתי עיוור (blind) או משו כזה ,ולא מצאתי אז חיפשתיי ציור של עיוור והכי קרוב לעיוור בתמונה היה נגד הפללה פעם הבאה אני יקרא יותר טוב