ANTM 1903

ANTM 1903

אני מתחיל לחבב את העונה הזו. נכון שזה קצת מוזר בלי התייעצויות השופטים, אבל בשיטה החדשה המיקומים קצת יותר הוגנים כיוון שכל השופטים במידה שווה ולא רק טיירה קובעת את התוצאות.
קצת באסה שהתמונות היו בשחור לבן.

אני ממש אוהב את ויקטוריה, היא אדירה!!! הקול הפולני שלה כל כך מצחיק!

וגם הכעס שהיה מופנה כלפי הבנות שלא הסכימו לעבור את המייקאובר לא היה מובן לי כל כך. אתם נתתם להם את האפשרות! וטוב מאוד שלא הפכו את ויקטוריה לאדומת שיער!

וקלי קוטרון. יצור.

טוב אני ממשיך להנות מהעונה הזאת.
למרות שההדחות הקרובות יהיו כנראה צפויות,
והמובילות די ברורות, אני מרוצה כי אלו שאני אוהב כנראה יגיעו רחוק.
חבל שטיירה חשפה את הטוויסט
לורה ולילה לגמר!!!

Uri04

New member

ויקטוריה עושה את העונה הזאת מעניינת!

חוצמזה, הכל כאן מזוייף ומכור לעילא ולעילא, כצפוי. ופולחן האישיות של טיירה ממשיך להוכיח שעוד לא ראינו כלום: "איך בחורה שלמדה באותו מוסד אקדמי שטיירה למדה בו יכולה להיות כה מטומטמת? זה מעליב את טיירה!" "איך אפשר לוותר על מייקאובר שטיירה תכננה עבורכן?" ואז הגישה האפולוגטית של ויקטוריה: "איך יכולתי לותר על מייקאובר? איזו שטות! טיירה תעיף אותי!"
והפתיח העלוב של העונה הזאת שבקושי רואים בו את המתמודדות, אבל רואים בו את טיירה 75% מהזמן.

יאללה...

M o n t i

New member
+כמה שאלות

פרק מעולה בעיניי.
המייקאבורים ברובם היו ממש טובים.חוץ מזאת שצבעו לה לבלונד והיא ממש שזופה,נראית כמו כוכבת פורנו.
הבנות הראשונות שהצטלמו ממש שיחקו אותה ואז זה הידרדר עד שהגיעו לויקטוריה והיא סיימה את הצילומים בבום.
התמונות הטובות ביותר הפרק היו של ויקטוריה,הבחורה שצבעו לה את השיער לג'ינ'גי ולילה.

מישהו רק יכול להסביר לי איך משכללים את קולות הקהל?איפה מצביעים?אתם חושבים שהעונה באמת משודרת בלייב שבועי?

maya567

New member

הסתכלתי בפייסבוק של טופ מודל וגם באתר של CW ולא הצלחתי להבין איפה בדיוק מצביעים. נראה לי שכבר הצביעו איפשהו, ועכשיו הורידו את האתר וזה לא באמת בלייב.

amitooshacham

New member

זה לא לייב, כל ההצבעות היו לפני חודשיים בערך. בגלל זה טיירה השתמשה בטריק שהמודחות ממשיכות להצטלם כל שבוע ואחת מהן חוזרת, כדי שהמצביעים לא ידעו מי הודחה כל שבוע.

maya567

New member

רעיון טוב.

אתה יודע איפה אפשר לראות את התמונות?

למעלה