Antm 912

Antm 912 ../images/Emo58.gif

ווהו, המכשפה עפה. מאוד חששתי מכך שטיירה תעיף את ג'נה עקב ריבוי הוידויים והתשומת לב שהיא קיבלה הפרק, אבל שמחתי לגלות שזו הייתה הגבר שהודחה. הפרק הזה זו הוכחה לכך שאין סיכוי שג'נה זוכה, הם הראו אותה חלשה ומותשת והטופ מודל צריכה להיות תמיד מאושרת (שנטל והריהאנה ענו הפרק להגדרה זו בצורה מושלמת). מה שיקרה - 1. דורה 2. ג'נה 3. שנטל מה שאני רוצה שיהיה - 1. ג'נה 2. שנטל 3. שנייג'ל יזרוק מצלמה על סלישיה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אמרת הכל. אני לא מאמין ששאנטל הגיעה לפיינל 3 [אפילו שהיא מאוד אהובה עליי,אבל בחיים לא הייתי מאמין] אני לא מאמין שג'נה המדהימה תובס ע"י דורה. אפשר לקרוא לעונה הזאת 'מחפשים את דורה?!' מעונה מדהימה,שוב,עם הטיפשות של טיירה זאת תהפוך לעונה עם זוכה נוראית. ובחיים לא חשבתי שסלישיה תזכה עד לפני שניים-שלושה פרקים ועכשיו אני כבר בספק אם היא לא תזכה. חבל. ג'נה
. היא כ"כ מזכירה לי את כל העניין של קארי די והחולשה של אווה בטופ 4-5 ולכן יש לי עוד ניצוץ קטן שאולי יקרה נס,אבל כבר לא נראה לי /:

Oukami Kun

New member
ANTD../images/Emo58.gif

America's Next Top Dora. "תראו אותי אני נראית כמו ריהאנה ומתנהגת פירס ויש לי תספורת אדג'ית וחדשה! איזה כיף!" שג'נה תזכה. סופסוף מתמודדת רוקרית. נראה לי שהאחרונה הייתה אדריאן, הזוכה של העונה הראשונה. ג'נה חייבת לעלות מדרגה. כי השתיים האחרות הן יותר מדי דומות מבחינת האופי, והיא צריכה להאפיל עליהן ולהראות ששונה זה טוב. גו ג'נה. (תוחזר AJ לאלתר)

Boran

New member
../images/Emo58.gif לדעתי

פיינל 3 מושלמים. סוף סוף ביצ'אנקה עפה. התמונה של סלישה היתה פשוט מהדימה. אני בעד מקום ראשון לסלישה, מקום שני לג'נה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פיינל 3, לכולן היו תמונות מדהימות. לא ממש אכפת לי מי תזכה

למעלה