ANTM 913 - Finale

ANTM 913 - Finale ../images/Emo58.gif

אני חושב שנעשה כאן פשוט עוול לג'נה, היא הייתה לזכות: היא הייתה הכי אמיתית, הכי יפה, בעלת התמונות הכי כובשות וברור שנראית הרבה יותר טוב מדורה ושנטל. (איך בכלל מישהי כמו שנטל מגיע למקום ה-2???) אחרי שהיא עפה כבר היה ממש לא מעניין כי היה די ברור מי תזכה ושתי הבנות היו פשוט פרווה.

../images/Emo58.gif

*היא הייתה צריכה לזכות. ואגב, התצוגה הראתה עד כמה ענק האגו של טיירה. (ומה זו התצוגה העלובה הזאת. היה שם קהל אמיתי בכלל?) (ולמה שנטל טרחה להשקיע, היא חשבה בכלל שיש לה סיכוי לנצח?) (ולמה אני כותב בסוגריים? אני צריך להפסיק...)

E r u

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

זה הפרק פינאלה הכי עלוב שהיה איי פעם במהלך כל ה9 העונות האלה. קודם כל הניפוי של ג'נה, היה כל כך דבילי לראות את סלישיה עוברת במקומה, בחילה. ניחא, אז התפללתי בשביל שנטל. מה זה התצוגת אופנה המזעזעת הזאת?! למה לא היה קהל? למה התצוגה היתה מול עובדים זרים [טוב בסין הם כבר לא זרים] ומול הצוות שופטים? מה קרה לתצוגות אופנה האמיתיות כמו בעונה 2? היה זוועה. עונה נחמדה שהסתיימה בגועל נפש, אני התאכזבתי.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ג'נה הייתה צריכה לזכות. כבר אמרתי את זה מזמן, אבל הפרק זה רק הוכיח לי את זה יותר. סיום מעאפן. מה זה הסגידה הזאת לג'זלין והפסטי-טיירה המטורף שהלך שם? מסכים לגמרי עם תומר בקשר לתצוגת אופנה... ג'נה נכנסה רשמית לרשימת אלו שהגיעו לגמר והיו צריכות לזכות (יחד עם מרסדס, אמנדה, קיילן, ניק, ג'ואני ורנה).

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

בעונה 12 יכולים לסגור את הרשימה לבחורות שהן לא שחורות. ומה היה יותר שקוף מזה שבאמצע הפרק יש את הפרסומת של הקאבר גירל ורואים את דורה אומרת את שתי משפטי המחץ 'הטעם האהוב עליי הוא..חרא' ו'Easy בלה בלה בלה דורהגירל' זוועה. אלוהים יודע איך שאנטל הגיעה לפיינל 2,עם כמה שהיא יפה ומדהימה.כל פרק הייתי בטוח שהיא הבאה שהולכת לעוף. ג'נה
. כל מה שהיא אמרה היה כ"כ נכון וכ"כ אמיתי.אני לא מבין איך טיירה יכלה להעיף אותה. דוגמנית היא גם בן אדם,כשאני רואה את ג'נה אני רואה מישהי ממש אמיתית ולא איזה מישהי וואנאבי באבלי פרסונלטי שמתאמצת ועושה תנועות מוזרות עם הידיים והכתפיים כל הזמן. מישהי שבדיוק כמו שג'נה אמרה לא צריכה לחייך חיוך מאולץ כל הזמן. ג'נה היא אחת המתמודדות הכי טובות שהסדרה הזאת ראתה אי פעם. וכמו שאמרו כבר,היא לגמרי נכנסה לרשימת הבנות שהיגעו לגמר ולא זכו.כ"כ חבל. סלישיה היא לגמרי ברמה של נאימה,איך טיירה לא לומדת מטעויות?!< הראנוואי לא היה עלוב יותר משל עונה 7 שגם שם לא היה קהל.אבל גם הדריכה של קארי די על השמלה של מלרוז וגם הנפילה של האיש עם שאנטל עשו את שתי התצוגות למעולות

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני דוקא חושב שלמרות הקקות שהיו, זו היתה עונה מדהימה, העונה הכי טובה אחרי 5, והפיינל 3 הכי טובים. אולי יחד עם עונה 3, למרות שאז שנאתי את יאיא. ולהערות על הפרק: - בפרסומת הסופית שהראו, סלישה היתה בקלוז אפ רוב הזמן, וכמעט לא ראו קלוז אפים של שאנטל וג'נה. רמז רמז. - ג'נה ממש צודקת - היא לא חייבת להיות ילדת פיות ופרפרים בשביל להיות דוגמנית טובה, והיא הדוגמה החיה לזה. להיפך - הגישת רוק-ציניות שלה יכלה להיות אדירה על הראנוויי. אבל עוד נגיע לזה. - התמונת קאבר של ג'נה היתה פחות טובה דוקא מתמונות אחרות שלה שהיו בעבר. מצד שני - כל התמונות קאבר היו גרועות לדעתי. הן היו ממש, אבל ממש מזוייפות. בדיוק מה שטיירה תמיד אומרת לכל הבנות לא לעשות... בטקס ההדחה של הפיינל 3: - לא ציפיתי שיקראו לשנטל ראשונה בטופ 3, חשבתי שהיא תעוף! שנטל היתה צריכה לעוף, היא באמת חובבנית יחסית לשתיים האחרות (וגם לכמה שכבר עפו), כמו שג'נה אמרה. - זה מגניב שכבר בשבוע קאסטינג בפרק הראשון שאנטל אמרה לסלישה שהן יהיו שתי האחרונות בנוגע לתצוגת אופנה האחרונה: - עלוב ופתטי. וחובבני. ומאכזב ברמות. זה מה שיש לי לומר. זה מוזר שהתצוגת אופנה לא בלילה, זה כבר עושה רושם של חובבני ומיותר, מה גם שבלילה תמיד אפשר לעשות עוד פירוטכניקה עם אורות וזה. במיוחד בסין. זה ממש לא עשה רושם של תצוגה אמיתית - מעניין למה באמת, כשישבו שם 500 ניצבים ועוד 20 רקדני קביים ואיזה 10 דוגמניות, כדי שהקהל היחיד שלהם יהיה טיירה ושלושת הכלבלבים שלה. - שאנטל מאוד אכזבה בתצוגה. מאוד. מצד שני, גם לא ציפיתי ממנה ליותר מדי. היא מקום שלישי קלאסי. ג'נה היתה יכולה להיות הרבה יותר טובה עם הגישת רוקרית שלה. היא היתה יכולה להיות אדירה, ומאצ'-אפ ראוי לסלישה, שבאמת קרעה את התצוגה. שאנטל הגיבה כ"כ בהגזמה כשהאיש על קביים נפל! טוב באמת שהיא לא רצה לשאול מה שלומו... הקטע הוא, שמילא ההפתעה הראשונית שאת שמה לב שזה קורה, אבל אחרי זה היא התחילה לעשות תנועות של "אוי ווי, איזה מסכן!" עם הידיים, שהיו ממש מיותרות. החל מהנפילה של הבחור ועד הסוף, ובמיוחד בסיבוב מחיאות כפיים, שאנטל נראתה מודאגת. רע. ובסוף האזכור לצילום הראשון הזכיר שלא התייחסו לבית בלי עישון, שמבחינת סדרה יש לזה פוטנציאל להיות מעניין, עם איך הבנות המעשנות מתמודדות עם זה שהחליטו שהעונה זה בית בלי עישון. ובכלל, העונה הזו לפי מה שאמרו בפרק הראשון היתה אמורה להיות "עונה ירוקה". חוץ מהצילום הראשון, ואולי השני, לא ראיתי שום אזכור לזה, וחבל. זהו. לסלישה הגיע לזכות מול שאנטל האנדס דאון. אבל לשאנטל הגיע להיות מקום שלישי. ג'נה היתה צריכה להיות בפיינל 2, ולנצח את סלישה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

הגמר הכי משעמם ומיותר אבר. הדבר היחיד שהיה משעשע זה איך שטיירה שברה שיאים של מופרכות וסגידה עצמית בכניסה ההזויה שלה לתצוגה. מישהו חייב לספר לה שאין לה סיכוי לקבל ג'וב בתור אלוהים, התפקיד תפוס ל-5000 שנה הקרובות פלוס מינוס.

../images/Emo58.gif

מבחינתי ההעפה של ג'נה חתמה את סופה של התוכנית. ולא, לא בגלל שהיה לא את התמונות הכי טובות העונה בלי שום תחרות. ולא, לא בגלל שחוץ מג'ואני היא המתמודדת האהובה עליי. התוכנית נגמרה בגלל שההעפה של ג'נה היא ההוכחה לכך שטיירה לא באמת מחפשת דוגמנית שתדבר לכולם. אם זה היה נכון אז היו מעיפים כבר את סליישה-הלבנה ממזמן. היא מחפשת שם אך ורק בחורה פלקטית שהכל הולך לה יופי בחיים וגם הסו-קולד-בעיות שלה לא באמת אמיתיות ("אף פעם לא האמנתי שאני יפה.." - כל זוכה מכל עונה בתכנית). סוף סוף הייתה להם הזדמנות להביא לגמר מישהי שיכולה לדבר גם יותר לאנשי ה"שוליים" והם בזבזו אותה. וכן, הבנו שג'סלין זכתה בעונה הקודמת. ראינו אותה רק בכל פרק העונה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

יאללה קרציות כולכם. אני ממש נהנתי מהפרק, והסכמתי עם טיירה בכל צעד וצעד. כבר הרבה זמן שכמעט כולן היו הפייבוריטיות שלי, אבל תמיד סלישה היתה שם קצת יותר - והפעם בגמר ממש שמתי לב לזה. פחות עניין אותי איך הלך לשנטל ופחות עניין אותי מה נסגר עם ג'נה - בעיקר התלהבתי מסלישה. הפיינל ראנווי היה באמת קצת עצוב לשנטל. אולי רק בגלל זה היה עדיף לשים את ג'נה שם במקום (כמו שירון הציע) - אבל עדיין לא לשנות את התוצאה ושסלישה תיקח. ולכל המצקצקים - תראו את ה-5-6 תמונות שהראו בסוף בקרדיטים. סלישה הולכת להיות הדוגמנית הכי מוצלחת שיוצאת מהתוכנית הזו אי פעם
לטיירה!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo31.gif

אליס מעונה 1 היא הדוגמנית הכי מוצלחת שיצאה מהתכנית הזאת. אולי ג'ואני תעקוף אותה אבל יש לה עוד זמן. המנצחת הכי מוצלחת זאת אווה, ואני מאמין שאחריה ולא בהרבה תהיה קארי די.

../images/Emo58.gif

באמת מעניין מי הכי מוצלחת מהמודלס. נראה לי שאווה באמת הכי מוצלחת מהזוכות. אבל זאת לא ניקול שאחריה? (למרות שהטופ מודל האהובה עליי אי פעם זאת קארידי, אז נאחל לה רק דברים טובים) ומה קורה עם אליס באמת? איך זה שהיא הכי מוצלחת?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

ניקול
. הזוכה האהובה עליי מכל הזמנים.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אווה הכי מוצלחת מהזוכות. אבל מולי-סו עושה היי פשן וקוטור ומצליחה בדרכים לא יאומנות בכלל ורק מוכיחה לטיירה כמה היא יצאה טיפשה. ג'זלין מצליחה והוכיחה שהיא לא סתם זכתה בגו-סיס והיא עובדת המון.וגם קארי די,כפרעליה עובדת טוב. מניקול ציפו להמון והיא עובדת טוב,אבל לא כמו שציפו ממנה.אחרי כל הדיבורים של טיירה על זה שבזוכה החמישית היא לא הסתכלה על אופי אלא רק על היי-פשן ודרך של דוגמנית להצליח בתחום האופנה הגדול וכו' וכו'.. שאנון ואליס מעונה ראשונה גם עובדות המון ושוב מוכיחות לטיירה שהיא טעתה.טיירה צריכה להפסיק להקשיב לעצמה וללכת אחרי אינסטינקטים של אנשים אחרים. וכמובן בואו לא נשכח את ג'ואני המושלמות שידענו ולא היה לנו צל של ספק בכלל שהיא תצליח. איך ג'ייד אמרה?לג'ואני אין גוף של בחורה שיכולה לפרסם בגדי ים.אבל מתוקה שלי,אף אחד לא יכול להוציא תמונה כזאת בבגד ים כמו שג'ואני הוציאה

למעלה