any of you guys play fantasy?

galgal0ne

New member
any of you guys play fantasy?

maybe you should start a fantasy league? i know its HUGE here.... just an idea Cheers....​

Yo-man

New member
ברוך הבא, גלגל1.

יש פה כמה חברים שמשתתפים בפנטסי-פוטבול, אבל תודה על ההצעה. וכדי להכיר אותך יותר טוב - איפה זה "here" ? (כתבת: i know its HUGE here). ממה שאני הבנתי ממי שמעורב די עמוק בפנטסי, זה שבשלב כלשהוא אתה מתחיל לרצות שהקבוצה האהובה עליך תפסיד, רק כדי שתוכל לקבל עוד נקודות על חטיפות כדור, Sack, או TD רגיל ששחקן מהקבוצה השניה יכול לעשות, רק כי הוא בקבוצת הפנטסי שלך. אותו חבר אמר שזה די דופק לו את ההנאה מהמשחק עצמו. יכול להיות שאני טועה, אבל אם זו באמת הופעה ראשונה שלך אצלינו - ברוך הבא, ונעים להכיר.

galgal0ne

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif

פה זה בג'רזי... וכמה ידידים ממש טובים משחקים פנטזי פוטבול, ואומרים שהכי כייף זה אם גם הקבוצה מנצחת וגם יש fantasy points
ואח"כ, טוב זה תלוי.... אם זה Money leuge או לא, אם כן, זה ברור שאלפיים שש מאות דולר (פרס ראשון למנצח בליגה אחת) עדייף מניצחון של הג'טס שכבר הבטיחו את מקומם בפלייאוף
ואני נקבה (מניחה שהראשונה בפורום) מה שכן, הסיבה המקורית שנכנסתי לפה, ועכשיו זה לא הכי רלוונטי, החבר היה אמור לטוס לארץ לרגל עסקים, וכ-מובן שאי אפשר בלי ה sunday football אז לחץ אימתני הופעל עליי לברר איפה ישודר המשחק, בינתיים נדחתה הטיסה, ומארק ישאר בבית שמח וטוב לב, צופה במשחק.

Yo-man

New member
או, עכשיו הכל ברור

ואם מארק יצטרך להגיע לפה בכל זאת - יש לנו כמה "מוקדי שידור"
2 פאבים שמשדרים את המשחקים, והרבה חברים שמתקבצים בבתים, ושמחים לארח אורחים. מה איתך ? את גם רואה פוטבול או רק מבררת פרטים לחברים ?

dbroncos

New member
לפנטזי חוקים משלו

אני עד השנה נמנעתי מזה בדיוק מהסיבות הללו. השנה נכנסתי, ואני לא מצטער. אפשר להפריד בין הקבוצה האמיתית (הפנטזי כמובן)
קודם כל, לגבי ליגות עם פרס כספי, זה בדיוק כמו הימורים. אתה תמיד תרצה את הכסף. אז עדיף להקל ולשחק בליגות עם חברים לא על כסף, ולא להמר נגד הקבוצה שלך. לגבי ההפרדה - זה אפשרי בהחלט. תלוי כמה אתה מכור לקבוצה שלך. אני אוותר על כמה נקודות פנטזי ובלבד שלא יהיה הפסד של דנבר. זה לא מנע ממני לנצח בליגה שלי, ולקחת אליפות !!!!!! זה דווקא דבר שאני אשמח עם בדנבר יחקו

ofribecker

New member
Welcome Galgal

Welcome and it's great to have you here. We welcome girls even better than men... Yes, it is kind'a rare You are not the first lady, but one of the few that visited. As for fantasy - I play every year and do pretty good. Last year I won my league's championship and this year ended up second after losing the final on a tie breaker! would ya' believe it! I agree that fantasy football ruins the enjoyment if you are a fan of any team. I am not a fan of any NFL team (I like the Michigan Wolverines) so it's no problem for me. Next year I would be very happy to open a league for our forum. You are more than invited to join me for that. Let's remind eachother next season. Have fun, and welcome again Ofri Becker

למעלה