Anyone here from Taipei?

Ayelet CA

New member
Anyone here from Taipei?

and is familiar with Toasteria Restaurant?

אני מtainan ואני לא

Tainanבדרום ואני לא מכיר את המסעדה הזאת נסי בקישורים שצרפתי.

Ayelet CA

New member
יש עליה חומר ברשת

אבל אני מחפשת מישהו שמכיר את המקום אישית. תודה

prizman

New member
רציתם לפרסם את המסעדה

אז ככה, אין מצב שאלך למסעדה שמנוהלת על ידי ישראלי במזרח.

baozi

New member
רק לידיעתך

המסעדות של תומר בטייפה הן שם דבר, והן מביאות המון כבוד לישראלים באשר הם, וחוסר הפירגון הזה לישראלים אחרים הוא אחת התופעות הדוחות שקיימות. את הטוסטריה אני לא מכירה, אבל שמעתי עליה רק דברים טובים ( ולצערי הרב אין לי שם מניות), לעומת זאת את סבבה, המסעדה הראשונה הכרתי ואהבתי. אם תרצי שאקשר אותך למישהי שמכירה ואוהבת את המסעדה פני אליי במסר פרטי. שבת שלום.

prizman

New member
באמת על כל צעד ושעל

אני נתקל באנשים שאומרים לי "אתה מישראל? אכלנו במסעדה של תומר בטייפה". אני לא מפרגן למי שדוחף פרסומת למקום הלא נכון וזו תכונה ישראלית למרבה הצער. סביר להניח שגם רמת האוכל בהתאם.

Ayelet CA

New member
גם לא לחשוד בכשרים ולא לפרגן זו תכונה ישראלית

חשבת לשאול לפני שמיד החלטת שאני רוצה לפרסם את המקום?

prizman

New member
לא, וגם לא מתכוון לשאול.

אני יודע מספיק טוב לזהות פרסומת.

Ayelet CA

New member
אז אתה ממש, אבל ממש

צריך לחדד את החושים שלך, כי אתה טועה בגדול! כפי שאמרתי, מעולם לא הייתי בטייואן, אבל הכרתי בעבר את תומר, ובשיטוט אקראי ברשת גיליתי את שהוא מנהל שם מסעדה. ידעתי שהוא באיזור אבל לא היה לי מושג מה הוא עושה. באף אחת מהכתבות שקראתי עליו לא היו פרטים להתקשרות ובסה"כ חיפשתי מישהו שאולי יכול לקשר בינינו. זה הכל. קיבלתי מסר שהוא נמצא בפייסבוק, אבל אני לא שם, אז אם למישהו יש את הפרטים שלו אשמח לקבל.

prizman

New member
לא משכנע

זה לא מה ששאלת מלכתחילה ואף אחד לא מגיע למסעדה ישראלית בטאיוואן בשיטוט אקראי ברשת. קצת אינטיליגנציה בסיסית?

Benkok

New member
במקרה הזה אתה טועה פריזמן...../images/Emo150.gif

אני מכיר את אילת שנים מפורום אחר והיא האחרונה שתפרסם בצורה כזאת, ובטח האחרונה שתפרסם מסעדה בטאיוואן... אפשר לסיים כאן את השירשור הזה מבחינתי, אם לאף אחד אחר אין אינפורמציה מועילה שיכולה לקשר אותה עם תומר. שבוע טוב

prizman

New member
אני מניח

שאם הייתי רוצה לאתר את התומר הזה היה לוקח לי בערך 5 דקות, בטח עם הפרטים שלו שיש לאילת, רוצה לנסות?

prizman

New member
כתבתי ברצינות

שלחי לי במסר את הפרטים שאת יודעת לגביו ואני מעריך שאצליח למצוא לך אותו.

Ayelet CA

New member
מעולם לא הייתי בטייוואן.

אני לא מפרסמת את המסעדה ואתה לא חייב ללכת לשם.

למעלה