AOL קונה כנראה את RedHat

Rul3R

New member
AOL קונה כנראה את RedHat

לפי הידיעה הזאת, AOL מתכננת לקנות את רדהאט. מה דעתכם בנושא? זה ישפיע לטובה? לרעה?

mavor

New member
רק לטובה

אם הקניה לא תיצה לפועל בעוד שנה REDHAT לא תהיה קימת IOL יכולים לדחוף את ה LINUX דחיפה רצינית קדימה כמו שהם דחפי את ICQ ונאטסקיפ חברות שאים IOL לא היו קונים הם לא היו קימות היום נדב

Rul3R

New member
AOL

לא IOL. IOL לא עשו כלום בחיים שלהם

ezaton

New member
AOL גם מנסה להשתלט על השוק.

כל שוק. הם קנו את ICQ, לא כי היו חסרים לICQ משתמשים, אלא כי הוא התחרה ב AIM שלהם. אני חושב שמיסחור רדהאט, הממוסחרת גם כך, יביא למצב שבו הם יובילו את השוק, אך יסתרו את החזון של לינוס בדבר קוד חופשי ומערכות פתוחות. Ez

Rul3R

New member
מיסחור

גם אם הם ימסחרו את רדהאט וידרשו יותר כסף או כסף על חלקי קוד או תוכנות שהם יצרו, עדיין יהיו לך תחליפים ומספיק הפצות אחרות, ככה שלא נראה לי שרדהאט ו AOL יעשו דבר _טיפשי_ כמו לקחת כסף על חלקי קוד או לדרוש תשלום או דברים שחברות ממוסחרות עושות כמו מייקרוסופט למשל, כי הם יודעים שאם הם יעשו את זה, אנשים פשוט ילכו למתחרים, ויש הרבה כאלה. לדעתי זה רק יכול לעזור ולהוביל את לינוקס ולשפר את הנוחות עבודה במערכת ואת התמיכה בחומרה וכו´, בלי לפגוע ב_ערכים_ של לינוקס על הקוד החופשי והפתוח לכל אחד.

lizard

New member
חוץ מזה אסור להם

אסור להם לקחת כסף על הקוד של הלינוקס. יתרה מכך, אם הם כותבים אפליקציה שמשתמשת ברכיבי הקרנל של הלינוקס (או משהו כזה) הם חייבים שהתוכנה שלהם תהיה חופשית. אני לא בטוח על קוד פתוח אבל כמעט בטוח שאסור להם לגבות על זה כסף. שמעתי משהו כזה בהרצאה לפני כמה שנים, אני מקווה שהבנתי נכון. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא ? מה GPL אומר בעצם. מיכה

mavor

New member
מיסחור

בו לא נשלה את עצמנו AOL די תומכת בקוד פתוח ובנתאים יש הפצה מסחרית לגמרי (SUSE) ואני לא רועה שהולך להם טוב נדב

ezaton

New member
קודם כל

לסוסה הולך טוב בקרב הקהילה המקצועית. המערכות שלהם נחשבות עדיפות במובנים רבים. שנית, איך תריץ כלים שנכתבו להתאים ל RedHat (ואליו בלבד) כאשר אתה לא קונה אותו? דוגמא? וודאי - Rational Clear Case - אחד מכלי בקרת הגירסא הטובים בעולם עובד רק על RedHat, ורק עם קרנל ותלאי שלהם, שלא ניתן להשיג אחרת. CheckPoint Firewall 1 /VPN 1 רץ רק על רדהאט (ונתמך בהתאם על ידי החברה). יש עוד דוגמאות, אבל זהו רק קצה הקרחון. עסקים רבים משתמשים ברדהאט כי התוכנות שלהם מתאימות לרדהאט או נתמכות רק עליו. מי יתן ו AOL לא יעשו שטויות. Ez

אתה מצחיק לאללה

שלא תבין לא נכון, אין לי בעיה עם שגיאות כתיב, במיוחד כשהתוכן של מה שאתה כותב הוא מצויין! אבל לכתוב תאות זה סוף הדרך

הם דווקא כן עשו

הם עשו סנדביצ´ים ושמו אותם במזנון. פעם הייתי שם ואכלתי אחד עם גבינה צהובה. לא היה משהו. חוץ מזה הם גם הצליחו לדחוס 9 מחשבים (ומספר דומה של משתמשים) לתוך cubicle אחד בגודל 3x3, מטר שזה הישג יפה. חוץ מזה האתרים שלהם היו (ועדיין) כתובים לא רע. לא שזה אומר משהו מיוחד.

mavor

New member
אים כבר

אים כבר מדברים בו לא נישכח שרובנו פליטי הפורומים של IOL נדב

mikeoreli

New member
AOL לא ממסחרת

להזכירכם, AOL קנו את מיריביליס ונטסקייפ והם לא דורשים עליהם כסף. חוץ מזה, הם ירצו להתחרות בחלונות של גייטס ואת זה עושים רק במשחקים מלוכלכים. כלומר להראות לבילי שלא רק דפדפן האינטרנט יכול להיות בחינם אלא גם מערכת ההפעלה, הפרה הקדושה של מיקרוסופט. כמו כן, עם לינוקס של רד-הט בא גם star office כלומר תוכנות אופיס, ועוד מעט כם יתמכו בעברית בגרסה החדשה של ibm . אז אל תדאגו....

Flash_os

New member
לא רק...

AOL לא רק קנו את מיריביליס ונטסקייפ הם גם בעלים של WINAMP.

ezaton

New member
להזכיר לכם את הפירסומות של ICQ?

או את העובדה שנטסקייפ עובד רע? או את העובדה ש ICQ99 עובד פי כמה וכמה מהר מ 2000 וזה, בתורו, מהיר יותר מ 2001? תחשבו על איכות הקוד. Ez

Flash_os

New member
להזכירך...

נטסקייפ תמיד עבד רע! אם לא AOL כבר לא הינו זוכרים "מה זה נטסקייפ". AOL עשו טעות בזה שהם סימנו קלף על נטסקייפ ולא ניבאו קידמה של OPERA. גם עכשיו יעשו טעות אם יקנו REDHAT ולא את MANDRAKE היחידה שיכולה להתמודד מול פשטות בחלונות למתחילים,וגם הרכישה זולה יותר מ-REDHAT. ו- REDHAT לא ימותו, הם מרויחים לא רע ממחירת תוכנת שרת שלהם Stronghold ומתמיכה כספית ממסחר אלק´ כמו אמזון.

למעלה