Application Fees

AlexFeigin

New member
Application Fees

Sorry I'm writing in English and not Hebrew. I hope that's alright. Me and my girlfriend live and work in Toronto on a work permit status. We will be applying for permenant residence in the next couple of weeks. We have all the paperwork ready and the only thing that's left to do is pay the application fees. We were wondering if it is possible to pay the fees with a Certified cheque from a Canadian bank here in Toronto? Thanks in advance, Alex.

כן, תכינו צ'ק על סך 1100 דולר קנדי

בהנחה שזה עבור זוג מבוגרים, ( 550 דולר כל אחד ) Certified cheque על 1100 דולר קנדי לפקודת ה Reciver General for Canada תצמידו את הצ'ק לטפסי הבקשה ושלחו בשלום לישראל, אנא דווחו לוח זמנים כל פעם שיתקדם משהוא (תאריך פתיחת תיק, תאריך זימון לרופא, תאריך קבלת אישור להפקיד דרכונים), אני מניח שאתם מגישים תיק מלא, על בסיס הבטחת מעסיק להעסקה בעלת אופי קבוע נכון? בהצלחה, ובאיחולי תהליך זריז ויעיל.

AlexFeigin

New member
תודה על התשובה המהירה

אנחנו מגישים תיק מלא, וכן, יש הבטחת מעסיק להעסקה בעלת אופי קבוע. האם לדעתך כדי למלא את הכתובת למשלוחים עם הכתובת הנוכחית שלנו בטורונטו או שעדיף כתובת בארץ? (של ההורים נגיד) שוב, המון תודות

אנחנו נתנו כתובת בטורונטו

למרות שיש לנו כתובת בארץ, הרי לרופא תלכו כאן......זה הגיע בדואר רשום, אתם מקבלים פתק בתיבת הדואר והולכים לקחת את המסמכים. אם התיק מושלם תקבלו מכתב תוך כשבוע עם מספר התיק (אתם מגישים בחלון בשגרירות ע"י קרוב משפחה או שולחים בדואר?) ותוך כמה חודשים תקבלו כניראה זימון לרופא. דרך אגב הלכתם למשהוא שיסתכל על הניירת שלכם לוודא שהכל תקין?

AlexFeigin

New member
אנחנו טסים לארץ

אנחנו טסים לארץ בסוף החודש ובאותה הזדמנות גם נגיש את כל המסמכים בעצמינו. לא הלכנו לאף אחד, אבל אני לא ממש רואה סיבה ללכת. מילוי המסמכים פשוט יחסית וההוראות ברורות. האם יש דברים מסוימים שאנחנו צריכים לשים לב אליהם במיוחד? תודה

כן צריך לשים לב במיוחד

לכל הדברים הכרונולוגיים בטופס ובנספחים ובמסמך הרקע, , קורות חיים, מה עשית מגיל 18 , איפוא גרת, ניסיון תעסוקתי, הכל בסדר כרונולוכי הפוך. מהיום אחרה

AutoExecDotBat

New member
מעניין אם הוא בא קודם למצוץ את מענק

העלייה שלו ואח"כ ברח עם השלל...

AlexFeigin

New member
לידיעתך

אדון צבר נכבד, גדלתי בארץ מגיל שש. ותאמין לי שאם לא היו כל כך הרבה אנשים כמוך בארץ אולי גם הייתי נשאר!

yanivran

New member
תתעלם, זה בטח עוד איזה טרול

שחושב שאפשר לקנות אנשים בכסף...

למה למה למה???

אז מה אם הוא רוסי? זה סיבה להגיד "למצוץ"? די, מספיק עם הבדיחות על הרוסים המוצצים.

AutoExecDotBat

New member
מספר לא מבוטל של רוסים.....

באו לארץ *גנבו* את מענק העלייה וברחו לקנדה..

גנבו? ככה בלי רשות?

באו, בניגוד לחוק, בלי שאף אחד נתן להם, פרצו למשרד הקליטה, גנבו וברחו??? בושה וחרפה. מתי זה קרה? למה שלא תתלונן איפשהו??? נשמע מאוד פלילי.

אה... אז לא "גנבו".

נתנו להם. אז מה אתה רוצה? האם הם התחייבו תמורת הכסף להישאר פרק זמן מסויים ושברו חוזה ולא החזירו את הכסף? או שאולי אף אחד לא דרש מהם להתחייב? בקיצור - על איזה חוק בדיוק הם עברו?

AutoExecDotBat

New member
אתה באמת חתיכת טיפש , הא ?

הם קיבלו מענק עלייה ע"מ להישאר ולהיטמע כאן בשל היותם "יהודים" (למרות שרובם בכלל גויים שניצלו פרצות את חוק השבות). אבל הם לקחו את הכסף הזה ובחרו לקנדה... אז הם ***גנבו*** את הכסף

למעלה