apportez- moi´s´il vous plait tranc

magy

New member
ומה הקשר לגאטו????.

החתול???????????
 
העוגה שבצרפת הן תמיד מוכנות

בבולונג´רי שריחו נישא למרחקים- מקצהו של הרחוב עוגות של שמרים, לחמים, בגטים,ובגטים קטנים , עוגות"שבלול" עם קינמון, והקרוסון האמיתי שבשום מקום בעולם לא מכינים אותו פריך כל כך. (אגב, מקורו בכלל באוסטריה שהכיבוש התורכי עותומני נעצר לפתחה של וינה הכינו עוגות של שמחה בצורתו של הסהר המוסלמי, רצו הימים והביאו את העוגה לתערוכה העולמית של 1899-1900 זו שלכבודה בנו גם את האייפל ולא רצו לפרק אותו אח"כ) ,בקיצור עוגות יבשות למינהן, אבל עם כוס של קפה או לה. או בלי ה"לה", או כוס של שוקולד חם (וזה לא שוקולית שלנו!!) עושה לי את הבוקר. אבל אם את רוצה עוגות של ממש, עם קרמים וצורות שונות, עוגיות קטנות ועוגות ענק, קיש עם תותים למעלה או פירות יער, אקלרים , או סתם היער השחור שיש לו טעם וריח - אז עיזבי את הבולונג´רי לטובת הפטיסרי. בקיצור
על הבוקר.(אין אייקון של עוגה=נא לטפל!!) בוקר יותר טוב לכולם.
 
על הבוקר בא לי עם ה- ../images/Emo96.gif

קרואסון...חמים מתפצפץ אורירי... לומבינה רק איך בכל כך הרבה אויר - מסתתרות כל כל הרבה קלוריות
בוקר טוףףףףף.. שיהיה!
 
למעלה