Archos Gmini XS202

RYaniv

New member
Archos Gmini XS202

מה אתם אומרים עליו? נראה לי שב 1300 ש"ח הוא די משתלם. איך הוא יחסית ל iAudio X5 ו iRiver ו iPod המקבילים שלו (20 ג'יגה, לא חובה צבעוניים) מבחינת איכות, נוחות שימוש, פונקציונליות וזמן בטריה ? (מצטער על הקפדנות :) ) אגב, מישהו יודע אם הוא תומך בהצגת שירים בעברית ? תודה רבה.

יאיר B

New member
לא מכיר את המכשיר, לא יצא לי לנסות

אותו, אבל בוודאות אני יכול לומר לך שהוא לא תומך בעברית (כמו כל מכשירי ארכוס). אין כרגע עידכון לעברית (ואני בספק אם יצא אחד כזה אי פעם). אתה יכול לקרא עליו באתר ארכוס (בקישרוי הפורום) ולהשוות עם מי שאתה רוצה (גם בקישורי הפורום, שם תמצא את כל החברות המוכרות).

RYaniv

New member
כבר השוויתי

רציתי לשמוע דווקא תגובות של אחרים. :) מוזר שאתה אומר שלא תהיה תמיכה בעברית, דווקא לפי האתר של היבואן נראה כי הם משקיעים לא מעט על מנת למכור, וקשה לי להאמין שהם יוותרו דווקא על הנושא הזה. אבל זה עדיין מבאס לחשוב שאין עברית (למי יש כוח לשנות את כל השירים לאנגלית...). אין איזו השוואה של נגני ה 20 ג'יגה עדיין (על 5-6 החלטתי לוותר. לא אוהב הגבלות, וגם ה 100-200 ש"ח הבדל לא כזה רציני) ? אגב, בזאפ כתוב שהוא מבוסס זכרון פנימי ולא דיסק קשיח. זה נכון ?

יאיר B

New member
20GB זה דיסקשיח. אין 20GB פלאש,

עוד לא לפחות. לגבי העברית: גם איריבר מבטיחה שאוטוטו יהיה עברית. זה היה לפני שנה וחצי. אנחנו עדיין מחכים.. אני לא חושב שהמצב בארכוס (וסולן, היבואן) יהיהי טוב יותר, אבל מי יודע מה יהיה בעתיד... השוואות אני לא מכיר. תוכל לקרא ביקורות באתרים שונים בחו"ל כמו CNET למשל שעושים ביקורותץ על מכשירים כאלו. את המכשירים של ארכוס אין להרבה חברי פורום, אבל אם למישהו יש והוא קורא את זה, אז בבקשה שיכתוב משהו על המכשיר.

למעלה