AREA 51.... - YOUR THOUGHTS

Gilliana

New member
נושא גדול מדי מלהתייחס אליו...

... בכמה שורות כאן בפורום ולכן נקדיש לו בקרוב כתבה במסגרת מדור "מפגשים" ב-NRG. בינתיים: האם ישעתם ש-80% מאדמת מדינת נוואדה שייכים לצבא ולממשלת ארה"ב? כן, כן - קראתם נכון, 80 אחוז.

לא מפתיע ../images/Emo4.gif

א. רוב השטחים שם הם מדבריים ואין בהם יישובים. ב. ארה"ב, כמדינה שמפתחת אמצעי לחימה בתקציבים של מילארדי דולרים בשנה צריכה שטחים נרחבים לפיתוח וניסויים. לא רק בנאוודה קיימים "שטחי אש" כאלו. גם באריזונה, בקליפורניה ובניו-מקסיקו ישנם אלפי קילומטרים שסגורים לציבור.

ירדן121

New member
לפי דעתי לא קרה שם כלום

כל פעם שאני רואה הודעה על איזור 51 אני ממש לא מתייחסת לא יודעת למה אבל זה לא מעניין אותי יכול להיות כי זה נושא מורכב מדי ...?

בוא נחשוב לרגע

אדם שומע קול התרסקות באמצע הלילה, ובבוקר עשרות אנשים מגלים שברים מוזרים, שעשויים ממתכת לא מזוהה עם ציורים לא ממש מזוהים, והצבא מנסה להכחיש הכל עם תירוצים מפגרים. שמע, זה בהחלט חשוד. מספיק לשמוע את זה בשביל לדעת שקרה שם משהו. עוד דבר. בברזיל (חושב ששם..) מצאו מספר חוצים חומים, וגם מסריחים, באחד רחובות העיר. הצבא בתגובה אמר שמדובר באנשים גמדים שחיים להם בעיר, ובגלל שהייתה סופת ברקים, היה קשה לקבוע מה הם (הצבא לקח אותם מן הסתם באותו לילה). אנשי צבא שונים נתנו גרסאות שונות בכלל אחד מהשני. אני חושב שזה מספיק בשביל להבין שאכן היה משהו שלא רוצים שנדע שהוא קרה. ובקשר לאיזור 51 אני מאמין שאכן התרסק שם משהו לא מהעולם שלנו, אולי יותר מפעם אחת (עם השנים היה עוד התרסקויות). יש אנשים שטוענים שהם עבדו שם בכל מני מקומות מתחת לאדמה וראו בעצמם חוצנים בבסיס, ועובדים ממש כמו שאר האנשים שם. בקיצור - זה חמישים חמישים. חלק אחד די ברור. החלק השני ממש לא, בעיקר בגלל הצנזורה.

Gilliana

New member
אתה מבלבל את היוצרות

באזור 51 מעולם לא התרסק דבר. אזור 51 (או גרום לייק) הוא תחום ניסויי המטוסים של צבא ארה"ב והוא צמוד לבסיס חיה"א נליס ולאזור ניסויי הטילים של נוואדה. הטענה היא שהמקום משמש אזור ניסוי והינדוס לאחור של טכנולוגיה חוצנית אולם מעולם לא ארעה שם שום התרסקות.

למעלה