army - sorry for the english

ShanyRoth4

New member
army - sorry for the english

hi im sorry for the english but i dont have hebrew on my computer right now. im really sorry and i hope most of you can help and understand me. i left the country(israel) to move to the united states. i am an american citizen so i had no problem getting in here though i had a tarih gios in israel for next week... being here now i realize i made a mistake for not getting of the army and i was wondering what i can do from here?? so that i can go to israel and visit for a couple months... i dont plan on visiting right now..but for sure later on ..maybe in another year... where do i go and what can i do??? please if anyone knows that would be a g\reat help! thank you!

אם יש לו אזרחות ישראלית,

אין אופציה להכנס לארץ אם דרכון אחר אפילו אם אתה חיי מגיל שתי דקות במדינה אחרת.

BenisaaC

New member
באמת?

אבל איך הם יכולים לדעת? הוא נכנס עם דרכון זר!

יש להם רישומים.

עקרונית, אף פעם לא היה אפשר להכנס עם דרכון אחר אם יש לך אזרחות ישראלית ובזמן האחרון הם התחילו להחמיר עם זה ממש. קרוב משפחה שלי ש27 שנים לא היה בארץ. נכנס עם הדרכון האמריקאי, ולא אישרו לו, אחרי בלאגנים וכאלה, אישרו לו להכנס והוא היה צריך להוציא דרכון ישראלי כדי לצאת איתו.

שוב,

זה תקף על אזרחות ישראלית בלבד! אם יש לך אזרחות ישראלית, אתה תכנס ותצא מהארץ עם הדרכון הישראלי בלבד. במדינה שממנה יצאת, מצדם תכנס עם דרכון תילאנדי. רק על אזרחים ישראלים. לדוגמא, אם יש לי דרכון אירופאי(בתקווה בקרוב אמן ואמן), אני יוצאת מהארץ עם דרכון ישראלי ונכנסת לאירופה עם האירופאי. קפיש?

למעלה