Arranged Employment Opinion- שאלות

fbinypd

New member
Arranged Employment Opinion- שאלות

שלום, אני חדש ישן בפורום, שמח לחזור ולהתעדכן, שאלות לגבי תהליך קבלת PR על בסיס Arranged Employment Opinion מצאתי מעסיק קנדי בטורונטו שמוכן לתת לי הצעת עבודה במקצוע שלי (שף). לפני מספר חודשים פתחתי תיק ורק חסר לי תוצאות של מבחן IELTS. 1. אשמח לקבל קישור ל Application שהמעסיק צריך למלות. 2. האם תהליך זה מקנה לי PR ואז אני יכול להתחיל לעבוד בקנדה? 3. כמה זמן לוקח התהליך מהגשת הבקשה. 4. מה קורה במקרה שהמעסיק מפטר אותי או אני מתפטר לאחר זמן קצר כי מצאתי הצעה יותר טובה? האם מעמד PR נשאר ? 5. לאחר קבלת PR בנסיבות אלו, כמה זמן לוקח עד שאישתי גם תקבל PR ? תודה מראש על התשובות. FBI

אני מבין שפתחת תיק רגיל מפושט

ולא הגשת בינתיים את המסמכים התומכים ושאר הטפסים של תיק מלא, אבל יש לך בייד כבר את הכל מוכן להגשה מלבד ציון IELTS אני צודק? המעסיק שרוצה אותך צריך להגיש טופס ל HRSDC ולמלא בדקדקנות את מה שנדרש בהדרכה למילוי הטופס הקישורים למטה. אם הוא מצליח להראות שהוא זקוק לשף עם מומחיות מסויימת בסוג בישול מסויים, ושהוא פרסם כאן ולא מצא אדם עם הכישורים המוכחים שלך יש הוא יקבל חוות דעת AEO חיובית. אתה מגיש תיק מלא, כולל ה AEO, מכתב העסקה וחוזה העסקה קבוע ממנו, וכולל ה IELTS לשגרירות ומבקש להעביר את התיק שלך ל עיובד מהיר ( PRIORITY PROCESSING ) סביר להניח שתוך כחודש תקבל בדיקות רפואיות, וחודשיים אחר כך זימון לקבלת הויזה. לאחר שקיבלת את ה PR בעת הנחיתה בקנדה, אתה רשאי לעבוד איפוא שאתה רוצה, אתה לא מוגבל למעסיק הזה. אבל הצעת העבודה שלו צריכה להיות "כנה ואמיתית". אחר כך אם דברים לא מסתדרים או שאתה מוצא מעסיק אחר, אתה לא כבול אליו.

תלתל11

New member
קריטריונים

הם רוצים לדעת שההצעה כנה ואמיתית, לעבודה קבועה (לא זמנית או עונתית), ושתנאי העבודה והשכר שווים לאלו שהיה מקבל עובד קנדי (כלומר שאין ניצול של העובדה שמדובר בעובד זר כדי לשלם לו שכר רעב, כמו בכמה מדינות שאנחנו מכירים). מאחר ומדובר בתמיכה של המעסיק בתהליך הגירה, ולא בהבאת עובד זר על ויזת עבודה, אין צורך להוכיח שלא הצלחת למצוא עובד קנדי לאותה משרה.

ולא חשוב מה המקצוע בכלל ? מספיק שהוא יהיה A B

או 0 כך שכל בעל עסק קנדי שקיים יותר משנה ומעסיק עובדים יכול לקבל AEO לעובד בתחום עיסוק מתאים בלי קשר, לשאלת המצאי של עובדים מתאימים בקנדה?

תלתל11

New member
לא ראיתי דרישה אפילו לזה

בשום מקום לא כתוב שזה חייב להיות מקצוע ב-A B או O. מה שכן, במסגרת הבדיקה האם ההצעה כנה הם יכולים לבדוק את כישורי המועמד מול דרישות המשרה. אבל לדעתי, גם אם תצהיר על נסיון מקצועי בתחום מסוים (בטפסי ההגירה) והצעת העבודה תהיה בתחום אחר לגמרי (אבל כזה שלא דורש כישורים שאין לך) לא צריכה להיות עם זה בעייה. הרי אף אחד לא דורש ממך למצוא עבודה דווקא במקצוע שהצהרת עליו, לא אחרי שאתה מגיע, אז למה שידרשו את זה מראש? אם אתה רוצה להפוך המבורגרים ומצאת בעל המבורגריה שמוכן לעשות את כל הטופסולוגיה ולחכות שתגיע, מה אכפת להם?

fbinypd

New member
תודה מושבניק,

כן פתחתי תיק רגיל פדרלי והגשתי הכל מלבד IELTS. תודה על התשובה המלאה,

Astroo

New member
אבל הם לא מקבלים שום מסמכים תומכים

במעמד ההגשה הראשונית. אז לא ברור כיצד הגשת את הכל.

fbinypd

New member
פתחתי תיק רגיל פדרלי

הגשתי את כל המסמכים של מקומות עבודה/ניסיון תעסוקתי תעודות נישואים/לידה וכו.................. נשאר לי רק להוסיף IELTS ולהמתין או לזרז תהליך בעזרת הצעת עבודה לא הגשתי משהו שקשור ל Job offer. FBI

אז זה מחזיר אותי לשאלה איך הגשת תיק מלא?

מאז ספטמבר 2006 הם פותחים תיק מלא רק למי שיש לו הצעת עבודה, המלצה של פרובינציה או ספונסר.....

fbinypd

New member
אני לא מבין מה זה תיק מלא, פתחתי

תיק רגיל skills worker פדרלי בדצמבר. התכונתי שהגשתי את כל המסמכים הדרושים, לדוגמא יש לי קרבה ראשונה לקנדי אז הגשתי את תעודת הלידה שלו בקנדה, תעודת נישואים שלי וכו....... חסר לי רק IELTS וכמובן שיבוא הזמן בדיקות רפואיות ואישור יושר.

amirshuval

New member
לא ברור איך תל אביב

הסכימו לקבל בקשה מלאה---אלא אם כן היא נשלחה בדואר

Astroo

New member
הם היו אמורים להחזיר את כל המסמכים הנלווים

מוזר מאוד

למעלה