Artists for Amnesty Award

QueIronia

New member
Artists for Amnesty Award../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

ג'ניפר תקבל ב-14 לפברואר בפסטיבל הסרטים בברלין את פרס "אמנים למען אמנסטי" עבור ההשתתפות וההפקה של הסרט Bordertown, הבוחן את הירצחן של מאות נשים בעיר מקסיקנית. ד"א, בטקס ג'ניפר גם אמורה לשיר את Que Hiciste
הכתבה:
Lopez To Receive Artists For Amnesty Award. JENNIFER LOPEZ is set to receive the Artists for Amnesty award at the Berlin Film Festival for producing and starring in BORDERTOWN, a film examining the murders of hundreds of women in a Mexican town. The IF YOU HAD MY LOVE singer will receive her award on 14 February (07) from Nobel Peace Prize winner JOSE RAMOS-HORTA. She says, "Since first hearing of these atrocities in 1998...I desperately wanted to tell this story (as depicted in Bordertown). "I began working to ensure we made this film in order to bring the attention of the world to this tragedy and to pressure the Mexican government to bring to justice those responsible for these horrible crimes."​

QueIronia

New member
ג'ניפר תהיה בספרד לפני שתגיע

לברלין, כנראה ב- 12/02, לשם קידום Como Ama Una Mujer. כנראה שתערך תחרות, ו-3 מאושרים יזכו לפגוש אותה ולהאזין לדיסק. כדי לזכות, צריך לכתוב מה הייתם עושים כדי לפגוש אותה (ה-3 הכי מקוריים זוכים). אין לי קישור, ומעבר לזה - אתם לא בספרד, אז זה לא נורא...

Lopezit

New member
תיקון

ג'ניפר בברלין ואח"כ בספרד ואח"כ שוב בברלין
לפי האתר של פסטיבל ברלין.. ג'ניפר תהיה שם היום בפתיחה

Lopezit

New member
חח מה הקשר תופיע עם QH?../images/Emo6.gif

מאיפה הבאת את זה??

Lopezit

New member
נופ

אני מתפלאה עלייך ארז פסטיבל ברלין, וג'ניפר מופיעה עם QH

Lopezit

New member
דרך אגב ארז../images/Emo26.gif

אם תואיל בטובך להוריד את מייקינג דה וידאו.. אפשר לשמוע שם (בתחילת החלק ה3) את המנגינה של TIM בספרדית
ויש במהלך המייקינג עוד כמה מנגינות שכנראה הם משירים מהאלבום בינהם יש קטע ששומעים "adios" שבאמת יש שיר כזה באלבום

QueIronia

New member
כפרה עלייך, אני כבר יומים מנסה

להוריד את החלק השלישי הזה. כבר שמעתי שיש שם את TIM בספרדית. רק מה - המגאפלואד הזה עושה לי שכל השרתים שמכוונים לישראל תפוסים.

Lopezit

New member
אתה יכול לראות ביוטיוב../images/Emo26.gif

פה ולגבי המגאפלואד.. אתה צריך להתקין את הסרגל כלים שלהם כדי להוריד דברים משם

QueIronia

New member
זובי שאני אתקין את הספאם

הזה. אני עכשיו רואה ביוטיוב

חדש123

New member
איזה יופי

יא איזה יופי ג'ניפר מקבלת הרבה פרסים בזמן האחרון שתמשיך ככה!

למעלה