Asatru/Newbie

Raidho

New member
Asatru/Newbie

שלום! אני מחפש אנשים מאמיני ASATRU (אודיניזם) בישראל, להכיר ובתקווה להקיר קהילייה (KINDRED).

L e s t a t

New member
Heilsa!

דבר ראשון, קצת התבלבלת, אסאטרו אינו אודיניזם ואודיניזם אינו אסאטרו, למרות שמושא האמונה הכללי (הדת הנורדית העתיקה) משותף, ישנם הבדלים בין השניים. דבר שני, על מה בדיוק חשבת?

Raidho

New member
Heilsa

Heilsa! כן, כן, אודיניזם ןאסאטרו אינם אותו הדבר, אבל, כפי שכתבת קודם בפורום (כתבתי ת'הודעה מתוך פרץ אינטוזיאזם לפני שהלכתי לקריאה מעמיקה יותר של הפורום) "כמעט אין אסאטרו בישראל", אז כ"כ נמאס לי לפעמים להסביר לאנשים מה זה מה, שאני פשוט מחפש דרך שמקסימום אנשים יבינו... אז קודם כל אני שמח לשמוע ממך ויול שמח שיהיה לך ולכולם. אני אסאטרואר קבר די הרבה זמן, יותר זמן מאשר אני יודע מה זה היתניזם, שזו באמת דת (ולא "אמונות תפלות", כפי שכיניתי את זה בכיתה ו-ז ככה), ויותר זמן ממה שאני יודע להישתמש באינטרנט, ואני ממש לבד בזה. הבדידות הזאת מעיקה עליי, כל הזמן שמה אותי במצב של חוסר בטחון, אי וודעות, וכו', גם מקורות חסר לי, כי לא ממש יש לי אינטרנט בבית, וכמו לך, אין לי עם מי לחגוג. אז אני אשמח להכיר אותך יותר אישית, לפחות ללמוד אחד משני בטוח נוכל, ואז נראה... אני מצרף את האי-מייל, תרגיש חופשי לכתוב. [email protected]] Wassail

Raidho

New member
Heilsa

Heilsa! כן, כן, אודיניזם ןאסאטרו אינם אותו הדבר, אבל, כפי שכתבת קודם בפורום (כתבתי ת'הודעה מתוך פרץ אינטוזיאזם לפני שהלכתי לקריאה מעמיקה יותר של הפורום) "כמעט אין אסאטרו בישראל", אז כ"כ נמאס לי לפעמים להסביר לאנשים מה זה מה, שאני פשוט מחפש דרך שמקסימום אנשים יבינו... אז קודם כל אני שמח לשמוע ממך ויול שמח שיהיה לך ולכולם. אני אסאטרואר קבר די הרבה זמן, יותר זמן מאשר אני יודע מה זה היתניזם, שזו באמת דת (ולא "אמונות תפלות", כפי שכיניתי את זה בכיתה ו-ז ככה), ויותר זמן ממה שאני יודע להישתמש באינטרנט, ואני ממש לבד בזה. הבדידות הזאת מעיקה עליי, כל הזמן שמה אותי במצב של חוסר בטחון, אי וודעות, וכו', גם מקורות חסר לי, כי לא ממש יש לי אינטרנט בבית, וכמו לך, אין לי עם מי לחגוג. אז אני אשמח להכיר אותך יותר אישית, לפחות ללמוד אחד משני בטוח נוכל, ואז נראה... Wassail

מצד שמאל של המסך

בפס הכחול בהיר (מעל הפס הכתום) ישנה מעטפה. אם היא מהבהבת, סימן שיש הודעה. תלחץ על המעטפה ויפתח דף חדש ובו ההודעות שבתיבה הפרטית שלך.

Nizzan Cohen

New member
ואגב עם כל כמה שזה דפוק...

אתה יותר ממוזמן להישאר

Raidho

New member
תודה,

ניצן, אשתדל לכבד אותכם בנוכחותי, פשוט הנגישות שלי לאינטרנט תלויה בדי הרבה גורמים, סטייל אם רבתי כבר עם ההורים... אזי אל תצפו לנוכחות קבע. Wassail

למעלה