ASP ו- JAVASCRIPT

ASP ו- JAVASCRIPT

הכנתי קובץ ASP כהילכתו, הכל עובד. הכנתי סקריפט ב javascript, הכל עובד. (גם כהילכתו). עשיתי קומבינה ונחשו מה? לא עובד! שיניתי הקובץ לhtml הסקריפט שלי בונבון, הבעיה ב-onlaod, (כמובן). מישהו מוכן להסביר לי מה זה רוצה מהחיים שלי? מה הבעיה שלו להריץ סקריפט מסכן??

אני אנסה להסביר לך למה זה לא עובד..

אם תתן קצת קוד חחחחח מאיפה אני אמור לנחש מה הבעיה...:)

אמממממ....

זה הולך משהו כמו:
<body onLoad="fade()">​
הסקריפט עצמו עובד כשאני משנה את הסיומת של הקובץ לHTML. (חיפוש בגוגל "ASP onLoad Javascript" העלה שזאת בעיה די נפוצה. אבל פתרונות למלעונים אין... באסה לי!

yaronsh

New member
עולות לי בראש לפחות...

3 אפשרויות לגבי הבעיה שלך: 1. אם הדף שלך הוא asp ואתה מריף אותו ללא הפונקציות אז משהו בפונקציות יוצר את הבעיה 2.הדפדפן שלך לא מזהה די asp כדפי web אולי (לא כל כך נראה לי...) 3.כאשר אתה מגדיר דף asp אתה מגדיר את סוג הסקריפט,לכן בעת הגדרת סקריפט javascript עליך להגדיר שפה:
<script language=javascript> . . </script>​

אמממ... זהו ש:

א. אם הבעיה בסקריפט, למה זה עובד חלק בHTML? ב. היי, אני פה בפורום, לא? זה ASP... ג. מוגדר אפילו 1.2, ולא זז הרוורס. אבל תודה, בדרך אלו הם הדברים הקטנים שדופקים את כל העסק...

DnaWebDesign

New member
ושוב, ללא קוד לא ניתן לעזור

אתה אומר שהכל תקין ואין טעות אז מה הבעיה ? בינתיים כולם רק משערים. אם תראה את הקוד ( הסודי ביותר ) שלך אולי מישהו, ואפילו סביר מאוד להניח שמישהו אכן, יוכל לאתר את הבעיה.

האזרחק

New member
אמרת ששינית את הקובץ לHTML

ושרת הווב שלך יודע שהוא אמור להעביר אותו דרך ASP.DLL? נסה לשנות אותו ל ASP ואז תריץ

אז ככה:

יש בדף כמה סקריפטים בג'וואה סקריפט (אף אחד מהם לא עולה עם הonLoad). ושליפת נתונים מdatabase, עד שהוכנס הסקריפט הזה הכל רץ יופי טופי אחלה בחלה, (והוא סתם ארוך, משהו בסגנון חדשות כזה, רק בהופעה ולא נגלל). במקור הכל היה ASP, ועבד חלק. כשהוספתי את הסקריפט גם הכל עובד חוץ מהסקריפט עצמו, כשאני משנה את הקובץ לHTML גם הוא עובד. נראה אם לא ילך נדחוף אותו בפריים וזהו. בכל אופן תודה.

האזרחק

New member
אז הוא מתנגש עם משהו...

תסתכל בצד שמאל למטה, יש משולש צהוב? נסה לעשות ALERT בתחילת הקוד...ותמשיך עד שתמצא איפה זה נתקע.

לצערי אין טעות..

לא משולשים ולא ריבועים... נראה לי שאני אוותר, כל העסק הזה רק הוסיף לי עשרים שערות לבנות וקיצר לי שנתיים מהחיים... תודה בכל זאת.

למעלה