assending mechanics

fire snake

New member
assending mechanics

עוד מישהי (חוץ ממני) שלוקחת ברצינות את תאריך התפוגה http://projectcamelotproductions.com/interviews/ashayana_deane/ashayana_deane.html מישהו שלח לי את זה במייל לפני שנה, הרבה לפני שהתייחסתי לנושאי עבמים וחוצנים. שלושה חלקים, המון ידע טכני, לא הכל קלטתי כי היא מדברת אנגלית מהירה וניו-אייג'ית, התרשימים לא מוסברים מהתחלה ומוצגים בקצרה ובקטן. עדיין, הגברת מרשמה בענייניות שלה, ובידע הרב. דעתכם?

fire snake

New member
והיא גם מתייחסת לאלמוות הצחנה!

(כך קראנו לזה, כמה חברה מהשרף) כלומר - הנסיון להשיג אלמוות - או הארכת חיים מופלגת -בגוף הפיסי - הסותם את הגולל על על המסע אל השמש, שהוא גולת הכותרת של האבולוציה. האמנם ה-ascension שלה הוא המסע אל השמש עצמו? מסופקתני. http://webcache.googleusercontent.c...4&hl=en&ct=clnk&gl=uk&source=www.google.co.uk In the ancient Atlantean period of Earth M... Masses of people were deceived into thinking that the “wisdom and powers” allotted them, through use of the Death Science teachings and technologies, were assisting them to heal, reach greater levels of spiritual enlightenment and attain mastery over the process of Bio-Spiritual Ascension. In reality, the Death Science teachings and technologies progressively mutated the DNA, and entrapped the consciousness within a biologically-induced state of false euphoria — while systematically dissolving the organic evolutionary potential to achieve Genuine Eternal Life Bio-Spiritual Star-Gate Ascension. The ancient Illuminati races of the Atlantean period promoted the Death Science technologies precisely to achieve these results, for their true motivation and intention was not at all to “assist the human race” in aspiring to its potential “evolutionary glory”; the Illuminati agenda was to covertly USE the human race as “unwitting, expendable tools,” through which the Illuminati goal of achieving Earth “Templar Dominion” could be fulfilled.

fire snake

New member
ובאשר לשכתוב קוד גנטי:

צופַן ספר העלילות שבו צפונה תמצית שכרון החושים של אוהבים, שבלהט יִחומם הרו דור בצלמם מעֻלף אהבת אב ואם: הוא הקוד הגנטי. הוא הוא ציפור הנפש! בו רשומים כל הצמתים שבהם גורל חתום נפתח, וַיהי אור - שינוי . הוא ספר תולדות נצחונות גזע על מבקשי נפשו: תולדות נצחון החיים על החדלון. סיפור עלילות מרומם! תמצית הבשם, תמצית מתק החיים! ציפור מתרוממת לעוף! ציפור הנפש, ובבוא היום ציפור החרות! יום שחור היה זה שבו נדחקה האהבה מפני שרירות הלב שתפסה את מקומה כמזווגת זיווגים החשיך האופק! תפל טעמם של החיים! קוצצו כנפי ציפור הנפש ציפור החרות נשכחה מלב היתה לביצה שלא נולדה! יום הדין היה היום שבו שרירות הלב החלה לתכנת את החיים, לכתוב קוד גנטי כדי להשתעשע או כדי להתעשר כדי לענות על גחמותיה. קוד שנכתב ביד גסה מעוקר מאהבה חיים שנוצרו כדי לשרת אדונים חיים ללא אהבה, ללא בחירה ללא חרות במהרה תחרוץ השחיתות את הדין ויקב הדין את ההר. בָּעיד מִנַּכּ! יִקֹּב הַדִּין אֶת הָהָר הָעוֹלָם הַאֲמִתִּי הוּא רַק לְחִישָׁה בַּאֲפֵלָה רַק לַחַש, אִוְשַׁת הָרוּחַ בַּתְּרִיס המֻגף. בְּאַשְׁמוֹרֶת שְׁלִישִית צופר מכונית קורע את הדממה אנטרנט אקספלורר אינו יכול לטעון את הדף מה שנמצא בחוץ אינו מושך את לִּבִּי אתעה-נא בין חוַקֵי התריס לאפלולית הרוגעת עד שיִקֹּב הדין. ב. יִקֹּב הַדִּין אֶת הָהָר יִקֹּב הַדִּין אֶת הָהָר יִקֹּב הַדִּין אֶת הָהָר קֹב יִקֹּב! וּבָהֲרוֹת מאשפות יֵרֹם גורל הַיְשר אל לב הבֹּשם יגלוש על נהר-די-נור (טעון השלמת ניקוד)

hamamin

New member
סיפורי סבתא זה קטן עליה-----

היכן שיש מלכיצדק,מטטרון וחמש עשרה מימדים יחד עם נבירו ויאן ויאנג---- שם אני נוטש. הידע עצום והאתר שלה ענק ו71 דולר זה כסף קטן לשלושה DVD שמסבירים את היקום כולו. הבעיה שזה אמיתי בדיוק כמו האגדות של יוון ומתן תורה וישוע על הצלב, סיפורי פוגי. [המדהים שכקורא אתר קמלוט שיטתי דילגתי על הגברת הזו ,מאיפה הוצאת אותה,פלא {?} ]

fire snake

New member
מן הסתם גם למיתולוגיה שלי תתייחס אותו הדבר

(או שלי יש הנחות אצלך?) (זאת אומרת, אם יצא לך לקרוא אותה בצורה מסודרת) (יכולה אולי לשלוח לך את כתב היד הלא ערוך עד הסוף על תקליטור, אם בא לך) תראה - לא כל מה שנראה מופלג צריך ללכת אוטומטית לתיקיית "סיפורי פוגי" בין עשרות אלפי מטפחות דמה מסתתרת לפחות אחת אמיתית, ואולי שתיים-שלוש הגברת עוסקת במשימה עניינית - ללמד אנשים איך להמריא ולצאת מפה כשאסונות תאריך התפוגה ינחתו - והלך הרוח שלה, לפחות, די ענייני. זה לא אומר כמה לוקשים האכילו אותה מדריכיה, או כמה לוקשים האכילו אותם מדריכיהם. אבל - כוונות טובות יש פה, וזה הרבה. וגם יכולת הדרכה לא רעה. אמרתי מאיפה הוצאתי אותה - מישהו (היכרות ויראוטלית) שלח לי קישור עם ההערה "you will know what to do' time is runnung out" זה היה לפני שנה ורק עכשיו ממש צפיתי בזה (נורא ארוך)

hamamin

New member
זה לא אוטומטית [יקוב הדין את ההר]

כי היה הר והיה צלב וישנם דרקונים כל שהם, במקום כל שהוא. וחשוב לדעת וחשוב להבין וחשוב להרפות ולשאוף אוויר. ויקירי בודהה אומרים שהכל אוויר. כבר אמרנו שאי אפשר לחיות בלי אגדות ולפעמים מקריבים חיים על אגדות [מיליונים למעשה] יש לי פשוט ניירות לקמוס ישנים ושמרניים שצורחים בקול גדול כשמטבילים אותם בערימות שקרים, עם כוונות טובות או לא זה, דיון אחר. לבינתיים [אני רץ החוצה]

hamamin

New member
הסיפור האמיתי---

הרי ברור שיש כזה\כאלו סיפורים. העולם לא יגמר בבנקומטים בכל קיר ברור שיש משהו מעבר לקיר של הבנק,המציאות ,הקונוונציה,הדינ"אי,לחישת הנחש הקדמוני. מוכרח שיש איזה אלוהים כל שהוא,דרקונים כבר אמרנו,מלאכים כל שהם עם או בלי דרכון דיפלומטי,אמיתי או מזוייף. 1.האם ההסתרה מחלחלת באישור מהרגולטורים [אם בכלל יש סמכות כזו] העליונים האכזריים או אנחנו חטופים כמו גלעד שליט על ידי אירגון חמס- עליון כל שהוא ורואים חושך עם צללים במערה של אפלטון ? [שאולי המציא אותה בתור תיקווה מזוייפת לעתיד] 2.האם סך הכל כקופים צפוניים מקורחים עוד לא פיתחנו את יכולת קליטת הידע הגדול ? 3.האם אנחנו חלק מניסוי מיוחד [כי החיות והמלאכים במצב טוב יותר] שבעצמינו בחרנו ,סך הכל,איך לא לדעת את האמת ולהמשיך כאילו כלום ? ולכן--- העבמים הדראקים האלה,הם הדבר היחיד שהוא לא סוביקטיבי ולא מפה,בטוח. חבל שהם כאלה דראקים [אונקיה זהב 1700 דולר היום ---אני זוכר ימים של 300 ,טוב לא יהיה מזה] מגוחך להאמין שמישהו יודע הרבה על העולם הגדול,ההוא. כשהינו ילדים הגדולים ידעו המון דברים אחר כך גם אנחנו ידענו,לבד,המון. אבל על העולם הממשי.

fire snake

New member
הפיוט כמשל

1. כן, אנחנו חטופים ע"י חמס 2. סגרו לנו את התמהטֻפה ומאז אנחנו מפגרים 3. האם התרנגולות בלול הן חלק מניסוי מיוחד? מצבנו לא שונה בהרבה. מה אתה יודע על מצבם של המלאכים? מה בטוח לגבי העבמים? "לא סובייקטיבי"? היכן הגבול הדק? "ברור שיש משהו מעבר לקיר של הבנק,המציאות ,הקונוונציה,הדינ"אי,לחישת הנחש הקדמוני." - הצטרפת לתחרות הפיוט? בראבו! ותכל'ס? זמננו תיכף תם, נחוצים סיכומים

hamamin

New member
אחרי ארבעים שנה,השאלות גדלו....

סיכומים [?] --בחיית' על זה אני מדבר בהקשר לוודאות של אגדה. האבנים האלו,אין להם כל אפשרות להתבצע על ידי טכנולוגיה עכשוית. אין חברה לבניה שתוכל לבנות כאלה חומות או \ו בנינים. כיום. פשוט ולעניין. ---אגדה ממשית.

fire snake

New member
טוב, כשתבין שהמצב מחייב

מה שדון חואן מכנה "להתייעץ עם המוות", אנא הודע לי. אולי זה האות שאני ממתינה לו.

hamamin

New member
השירים\שיר יפים,עוצמה של חדות

הכח המגי של המילים. אם יש לך הפניה לשירים הפני.

יש לי תיאוריה לגבי האבנים

בהנחה שהבנייה מבוססת על טכנולוגייה לא ידועה ולא ארצית אז לא מדובר בסיתות. וזאת הטעות לחשוב כך, מדובר בסוג של התכה ולא בסיתות. יכול להיות שהייתה לבנאיים טכנולוגייה שאיך שהיא משנה את מבנה הפאזה של האבן... אם תסתכלו על המדרונות החלקים בסרט יש סימנים שדומים "לנזילה" כמו שרואים לבה שיוצאת מהר געש מייד אחרי שהיא מתקשה. כך לפי דעתי חיברו אבן לאבן, שינעו גוש אבן באיזה צורה לא ידועה ואז הקרינו עליה בצורה "שריככה" אותה מעט, שינתה את המבנה הגבישי באבן. כך יכלו להניח לידה עוד אבן שגם אותה "ריככו" ואז האבנים התחברו...והתקשו מייד לאחר מכן... בגלל זה אז אחד לא מבין עד היוםאיך יש כזה דיוק בחיבור, זה לא בגלל שסיתתו תוך כדי... בפלדה יש סוג של פאזה שגורמת לחומר להיות בעל תכונות מגנטיות, יכול להיות שברגע שמביאים את האבן למצב היתוך מסויים זה משנה גם את התכונות המגנטיות ובגלל זה גילו שהמצפן משתולל בקרבת גוש אבנים.

hamamin

New member
בכל מקרה, טכנולוגיות שלא קימות כרגע.

וכל הבולשיט של ההסברים כביכול של הנשיונאל ג'אוגרפיק או "מדענים" אחרים,בזבוז זמן והסתרה ניבזית וקריטית לגורל האנושות. באבנים שישנו בהם ברזל [עפרות ברזל כמו מגנטיט] שעשוי להיות גם מגנטי. התכה לא היתה מייצרת קווים ישרים,שרוב ה"סיתותים" מכיל אותם----- בקשר לאבנים של ההר עם החריצים אלו חריצי החלקה של קרחונים קדומים,ענקיים תופעה טיבעית ומקובלת בעולמנו.

franse

New member
צפיתי בחומר בעיון כאשר התפרסם.

אין לי דעה לגבי החומר המדעי. אין לי כלים לשפוט אם הוא נכון או לא. הבעיות: 1. לחומר אין הצלבה משום מקור אחר. מה שבא ממקור אחד לרוב מתברר כלא מדויק. 2. יש כאן את המבנה הנפוץ של מתקשר נלהב בעל רקע "רוחני", שמתקשר ישויות בלתי נראות. הפעם הן מציגות את עצמן כ-"ברית המגינים" (The Guardian Alliance). הפורמט הזה הוכיח את עצמו פעם אחר פעם כבלתי אמין ומקור לשקרים ודיסאינפורמציה. לדעתי אבד הכלח על הפורמט הזה ואם החוצנים רוצים להעביר מסרים למין האנושי הם יצטרכו לעשות זאת בדרך יותר גלויה ופחות מניפולטיבית.

למעלה