ASUS eee pc transformer

סטודנטה

New member
ASUS eee pc transformer

היי צריכה את עצתכם לגבי המחשב טאבלט שבכותרת.האם נחשב טוב? אני צריכה בעיקר ללימודים,קריאת מסמכים,מצגות וכד'. עוד דבר אחד חשוב-האם תומך בסטיילוס? (אם אני רוצה בזמן שיעור באוניברסיטה לכתוב הערות בכתב ע"ג המצגת שהמרצה מעביר)או לכתוב סיכומים בכתב יד נניח על גליון כתיבה. אם כן-יש תוכנה שמפרשת אח"כ את הכתב/אפשר לשמור כמו קובץ סיכום רגיל. אם לא-איזה מחשב טאבלט כן עושה את זה. תודה

RoyBO

New member
אין שום תוכנה בעולם שמתרגמת כתב עברי לדפוס

שנים רבות רצו להוציא כזו תוכנה אבל כיום אין.

blzvi

Active member
אני בטוח שהטאבלט יעבור בהצלחה תואר ראשון

בתקופתי כתבנו הכל על דפדפת פוליו בעט נובע פרקר צבע הדיו היה רויאל בלו והציפורן זהב . ובמעונות שרפנו את התחת .

סטודנטה

New member
../images/Emo13.gif,האמת שהדפדפת עברה את התואר הראשון....

הטאבלט יאלץ להתמודד עם התואר השני

Y. Welis

New member
כדאי מאוד למחשב את כל העבודות

ולהתרגל להקליד הכל. הנוחות תורגש אחרי - כשצריך להתחיל לאסוף את החומרים לעבודה. הכל יהיה אז בקצה האצבעות. תוכלי להכין תוך ימים עבודה שהיתה אורכת שבועות בלי מחשב.

me12321

New member
יש סטיילוסים שיעבדו עם המכשיר

תחפשי סטיילוס כזה מEBAY זה צריך להיות סטיילוס למסך Capacitive ולא מסך רזיסטיבלי. אפשר לחפש למשל סטיילוס לאייפון וזה יתאים אבל למה בכלל צריך סטיילוס מה רע באצבעות שלך? ותחשבי אם בכלל המכשיר הזה מתאים לך כסטודנטית, אני לא בטוח שזה מכשיר מתאים לצרכים של סטודנטית

Y. Welis

New member
עדיף נייד מיני, 11.6, 12 או 13.3 אינץ'

עדיף ללמוד להקליד מהר מאשר לכתוב בכתב-יד. אני למשל לא כותב כבר 4 שנים בערך בכתב-יד (חוץ ממקרים שאין ברירה, וגם אז התוצאה לא קריאה). כדאי להתרגל להקליד הכל. יותר בטוח ותמיד ניתן לחפש. אגב תוכנה לסיכום הרצאות - ממליץ מאוד על OneNote (באופיס 2007 בעיקר; יש גם ב-10', אבל צריך לחכות לעידכון שיצא בסוף החודש ויתקן כמה באגים כבדים) - מציעה חופש בכל הקשור לחיבור בין טקסט לגרפיקה, הדבקות מעמודי אינטרנט, קישורים צולבים ובעיקר - מיון נוח וחלוקה לנושאים, כי אפשר ליצור קבוצות ('מקטעים') ועמודי משנה לפי הצורך. אחרי שתתרגלי אליה (עדיף על מסך 12 ומעלה), לא תצטרכי יותר דבר. 'וורד' יהיה שימושי רק להדפסה.

למעלה