AT על J1

guy56782

New member
AT על J1

אני מסיים דוקטורט בארהב (על J1), ואנחנו מוגשים לגרין קארד ע״י המעסיק של אשתי, אבל לא נקבל את אישורי העבודה לפני סיום התואר. התכנית היא למצוא מעסיק ולהיות על AT עד שיגיע הגרין קארד. באוניברסיטה אמרו לי שלעבודה לא צריך באמת להיות קשר לתחום המחקר שלי, ושאנשים הולכים לדברים ממש לא קשורים בלי שעושים להם בעיות. אבל, מאחר ואנחנו בעידן טראמפ, חשבתי שאשאל גם פה... כמה אפשר למתוח את החבל בעניין הזה?

John the Savage

New member
כשאני עשיתי AT, זה היה אמנם לפני עידן טראמפ

אבל בגדול התהליך הוא: מבקשים המלצה מהמנחה שלך, ועל סמך מכתב ההמלצה הזה המשרד לסטודנטים בינלאומים מאשר את ה-AT. האישור של האוניברסיטה זה בעצם האישור הסופי. ברגע שהם מעדכנים את ה-DS2019 ב-SEVIS, סע לשלום ותתחיל לעבוד. המפתחות בפנים. מכיוון שאין צורך בהליך אישור נוסף של רשויות ההגירה, לא סביר שיהיה שינוי בעניין.

שים לב גם שהדרישה של AT היא: "directly related to your major field of study", כלומר לתחום הלימוד, שזו הגדרה הרבה יותר רחבה מאשר נושא המחקר הספציפי. לדוגמה, עבור מי שעשה דוקטורט במדעי המחשב, כל עבודה בתחום מדעי המחשב תהיה קשורה ל-field of study. עבודה בסניף של מקדונלדס לא תענה על הדרישות.

guy56782

New member
יותר בעייתי מזה

הרקע שלי, ותכלס גם מה שאני עושה בדוקטורט, הם במדעי המחשב
אבל אני בתכנית של ביולוגיה חישובית ולכן לא ברור לי אם באמת כל עבודה בתכנות / data science באה בחשבון
ב isso אמרו לי שאנשים עוברים ממדעי הסביבה למשרות בתכנות בלי בעיה, אז הם חושבים שלא תהיה בעיה

John the Savage

New member
מי שמאשר את הבקשה זה ה-Responsible Officer

שזה בעצם מישהו ב-ISSO אצליכם. כך שאם ב-ISSO אמרו שזו לא בעיה, כניראה שזו לא בעיה. יש כמובן גם את האלמנט של המלצה מהמנחה, אבל אין לו סיבה לעשות לך בעיות בעניין.

למעלה