AT&T American Cup בסופ"ש הקרוב

trilliane

Well-known member
מנהל
AT&T American Cup בסופ"ש הקרוב

הסתכלתי עכשיו ברשימת המשתתפים – ללא רוסיה, רומניה וסין... נראה שלאמריקנים לא יהיה כל קושי לזכות (כמו גם בשנים הקודמות...) ובגזרת הנשים אף אחת לא תפריע לסימון ביילס.

הם ישדרו בשידור חי בערוץ יוטיוב של USA Gymnastics, אך הם כותבים שהוא יהיה זמין רק לצופים מארה"ב... מקווה שנצליח לעקוף זאת באמצעות תוספים שונים.
Visit this page on March 5 for live coverage of men’s and women’s podium training from the 2015 AT&T American Cup in Dallas, Texas. The women will go from 11:30 a.m.-1:30 p.m. ET and the men will be from 2:30-4:30 p.m. ET.

On March 7, we will have live coverage of the first 90 minutes of competition*, featuring Team USA’s Simone Biles, Sam Mikulak, MyKayla Skinner and Donnell Whittenburg. Tune to NBC from 1-3 p.m. ET for the conclusion of competition.
*(U.S. viewers only)
http://www.attamericancup.com/live/

cubano1

New member
תודה

נראה לי שגם עם סיניות, רומניות ורוסיות לסימון ביילס לא היתה שום בעיה להגן על התואר
כרגע היא נראית בלתי ניתנת לעקיפה

trilliane

Well-known member
מנהל
זה נכון, אבל עכשיו היא לא צריכה אפילו להתאמץ...

Mrpops

New member
עדכון שידורים:

אז ככה, כפי שכבר נאמר בפורום, ניתן יהיה לצפות בתחרות בעמוד היוטיוב של איגוד ההתעמלות האמריקאי כאן:
https://www.youtube.com/watch?v=PZBtEtRKogs
&nbsp
או לחלופין, באתר האינטרנט של התחרות כאן:
http://www.attamericancup.com/live/
&nbsp
לגבי שעות השידורים: קיים שעון עצר בלינק ליוטיוב.
כעיקרון אלה השעות (לפי שעון חוץ מזרחי, ארה"ב):
11:30 - 15:00
כאשר NBC תעביר את השעתיים האחרונות של התחרות.
&nbsp
חשוב לזכור! השידורים חסומים לצפייה מחוץ לגבולות ארה"ב ולכן הדרך היחידה לצפות היא להשתמש במסירי חסימות כגון: Hola
Proxmate, Zenmate וכו'.
לגבי NBC - צריך למצוא לייבסטרים לצפייה בערוץ. אעדכן בהמשך.

trilliane

Well-known member
מנהל
סרטון האימונים מאתמול (ביוטיוב) לא היה חסום לצפייה

אם כי הצלחתי לראות (בדיעבד) רק 19 דקות של הקלטה משעממת של הבנות מתחממות...

Mrpops

New member
בדר"כ

אימוני הפודיום לא חסומים לצפייה אך התחרות עצמה כן. אם יתמזל מזלנו ולא תהיה חסימה אז הרווחנו ואם לא אז נקווה שאחד ממסירי החסימות יעבוד (לצערי לא תמיד עובד ואם עובד אז לא באיכות גבוהה ועם תקיעות , בעיקר בגלל שזה פרוקסי).

trilliane

Well-known member
מנהל
השידור ביוטיוב פתוח, לחצתי עכשיו על הקישור ורואים רגיל

zuxitani3

New member
מחכה לשמוע מה תכתבו

אלוהים אדירים הסימון ביילס הזאת

cubano1

New member
אני התבאסתי קצת

סימון ביילס באמת מתעמלת מדהימה, אבל פיסית מדי לטעמי.
מה שעובד לה בקפיצות (אמנאר מדהים) לא עובד בעיני על שאר המכשירים.
הקוד היום מעודד רצף בלתי נגמר של אלמנטים. אקרובטים, ואלמנטי ריקוד שנראים גם הם אקרובטים.
הכל מהיר, ואין רגע לעצור ולהנות מהיופי, מהאלגנטיות, מהאצילות.
אם יש רצף של 4 שניות לכוריאוגרפיה זה הישג אדיר היום... כל המתעמלות רצות מפס אחד לשני, וקפיצות שפגט שהפכו גם הם לסוג של פסים.
סקינר היא דוגמא עוד יותר קיצונית לזה - אלמנטים גדולים עם מעט מאד חן. אם לביילס יש איזושהי אישיות כובשת מאחורי ההתעמלות הנוקשה, לסקינר כם את זה אין.
הקוד הפתוח הפך את הפערים בספורט למשהו בלתי נסבל. המתעמלת היפנית בכלל לא היתה פונקציה. גם ג'סיקה לופז שהיא דווקא מתעמלת לא רעה לכל הדעות (אם כי קצת אנמית) צריכה שאחת כמו ביילס תיפול 6-7 פעמים בשביל לאיים עליה. ונסה פרארי נראתה רע, קלאודיה פרגאפונה התפרקה.

ועכשיו שסיימתי להתבכיין - ביילס באמת מדהימה בקרקע ובקפיצות, שאין דברים כאלה. מבחינה אקרובטית היא מדויקת, בטוחה וכריזמטית. מזכירה מאד את שון ג'ונסון במבנה גוף ובסגנון הנוקשה. בהחלט חסרות לה איזה 5 שנים של שיעורי בלט, או לפחות קצת יותר רכות בכוריאוגריפה. היא גם רשמה ציון מטורף - שיא שלא נרשם כמוהו - 62.299, עם ציוני קורה ומקבילים טיפה מנופחים, אבל לא משהו דרמטי מעבר לשיפוט ביתי מאד אוהד. אני מניח שעד לונדון היא תחבר את הפאק סלטו שלה במקבילים לאיזה שפושניקובה חצי, ואז באמת תוכל לבנות על ציון של 15+ גם בריו לא מול קהל ביתי.

ביילס בקפיצות - בום!
https://www.youtube.com/watch?v=B2LE4LNpnco

פרארי במקבילים - בלי טעויות גסות, אבל עדיין אאוץ' - ירחים בכח ותרגיל כ"כ מאומץ
https://www.youtube.com/watch?v=oXXjLYxaiUU

פרגאפאנה מבצעת את אחד מתרגילי הקרקע הקשים בעולם, אבל בג'ט לג...
https://www.youtube.com/watch?v=miJjUitzSl4

לופז, בת 29 ועדיין קלילה על המקבילים
https://www.youtube.com/watch?v=oC5EsqH-bzM

אם שנה שעברה היה נדמה שיורדאקה ביום ממש טוב יכולה לעקוף את ביילס אם יהיה לה יום טיפה חלש - כרגע זה לא נראה ככה בכלל. יש להן אותן חוזקות - האקרובטיקה. הדרך היחידה לעקוף מתעמלת כמו ביילס היא עם תרגיל מקבילים דוגמת קומובה או מוסטפינה - וליורדאקה אין את זה. היא יותר מוצלחת בקורה בקצת, אבל חלשה באותה מידה ואף יותר במקבילים, ומשתרכת טיפה מאחור בקרקע ובקפיצות.
גבי דאגלס עונה לתיאור של מתמודדת ראויה - אבל צריכה לא רק להגיע לכושר של 2012, אלא למצוא איפשהו עוד שתי נקודות בדרגות קושי.

נראה אם באליפות העולם תצוץ מישהי...

אצל הגברים יש את אותה בעיה. תרגיל הקרקע הוא פשוט רצף של פסים אקרובטים ללא הרף. באיזשהו שלב כבר נמאס לראות עוד סדרה של התברגויות עם ריבאונד להתברגויות.

אני חושב שאנחנו בעיצומו של הקוד הגרוע ביותר, ואני מקווה שמישהו ישים לזה סוף ויחזיר את ה artistic ל artistic gymnastics

ohashi

New member
מסכים לכל מילה

יש צדק עימך,
הכל הופך להיות טכני ופחות מעניין האלגנטיויות נעלמת לאט אט למרות שיורדקה מבחינתי אלגנטית.
הכל זה ריצה מפס לפס וגם אני מתחיל להשתעמם מזה.
&nbsp
אצל הגברים ההתעמלות הפכה להיות אסון גדול בעיני , שנים שלא נהנתי לראות תרגילי גברים בקרקע
&nbsp
דבר אחד בעייתי עם ארטיסטיות ואקרובטיקה , קשה לשפוט בהוגנות בצורה כזאת. זה מה שניסו למנוע כרגע , אבל הלכו עם זה למקום רחוק יותר והאקרובטיות המשעממת הופכת לדבר טכני ומשמים , מקווה שימצאו את הנוסחה למצוא את האיזון באמצע .

trilliane

Well-known member
מנהל
התבכיינתי על כך מזמן...

בתחרות אתמול כמעט שלא צפיתי כי אחר הצהריים לא הייתי פנויה ורק אחרי 9 כשהצטרפתי הספקתי עוד לראות כמה תרגילי קרקע וזהו בערך. ראיתי גם שביילס וורנאייב זכו, אבל זה כ"כ לא "ספוילר" שלא היה לי אכפת... אצפה בשידור של NBC כשיועלה ליוטיוב (השידור החי ביוטיוב היה ללא פרשנות, וזה קצת משעמם ושקט מדי).

ביילס אכן אקרובטית וחזקה מאוד, אבל יש לה חיוך מקסים ואישיות כובשת ואני מחבבת אותה מאוד. גם לי היא מזכירה את שון ג'ונסון (וכבר כתבתי על כך בעבר) ומכיוון שגם שון כבשה אותי באישיותה, חִנה וחיוכיה, זה לא מפתיע...

לכאורה סקינר נראית טוב יותר, בלונדינית חמודה כזאת, אבל היא נראית לי פשוט רובוט, באמת. שמחה שכתבת שאתה לא מתחבר אליה, חשבתי שזו רק אני... אין בה שום חן או ייחוד.

הספקתי לראות את ונסה פרארי בקרקע והיא ירדה מהמשטח באפיסת כוחות, או כך זה נראה... אולי עובר עליה משהו בתקופה האחרונה או שפשוט כבר קשה לה להחזיק כ"כ הרבה שנים בצמרת העולמית, ולפעמים נראה שהיא קצת יוצאת לידי חובה (כמו גם מוסטפינה, אבל היא ברמה קצת יותר גבוהה שמאפשרת לה גם לעמוד על הפודיום לא מעט).

לגבי הגברים, התעמלות גברים נוטה לשעמם אותי כי היא עוד יותר טכנית ויש להם הרבה מכשירי כוח... אני מפהקת מול סוס הסמוכות והמקבילים; מבחינתי אפשר לבטל אותם כליל ולהסתפק בטבעות וחסל. בסופו של דבר המכשירים שאני אוהבת אצל הגברים הם מתח (הכי שווה), קפיצות וקרקע (בקיצור, פחות או יותר מה שיש אצל הנשים...) ואני מסכימה איתך שהקרקע אצל הגברים משעמם. אין להם מוזיקה, רק תרגילים אקרובטיים שמחוברים זה לזה בצורה רובוטים של הנפת זרועות ישרות או תזוזה בפיסוק ברגליים ישרות...
אם אצל הבנות חסרים החן והבלט, אצל הגברים הם פשוט לא קיימים.

trilliane

Well-known member
מנהל
2015 AT&T American Cup - NBC - Full Broadcast

כתוב שם Streamed live on Mar 7, 2015 – אז מה, סתם צפיתי בתזרים הלא נכון?

trilliane

Well-known member
מנהל
הגיגים לאחר הצפייה

מתברר שההכרזה על ורנאייב כזוכה דווקא הייתה ספוילר... אחרי התחרות האחרונה שבה ראיתי אותו (משהו דומה רק באירופה) הייתי בטוחה שגם הפעם הוא לקח בהליכה... ולא ציפיתי למאבק כה צמוד. לא הכרתי את דונל ויטנברג אבל לא אהבתי אותו; הוא מנופח נורא. אם למתעמלות מסיביות יש לפעמים חן וקסם אישי (ע"ע שון ג'ונסון, סימון ביילס) אצל גברים זה כבר לא עובד. אני מעדיפה מתעמלים אלגנטיים יותר כמו ורנאייב או היפנים. אגב, נאמר שהיפנים אימצו את התסרוקת של אוצ'ימורה, אבל חשבתי שזה פשוט סגנון מקובל אצלם... הייתי קוראת לו "ארתור" על שם התסרוקת של ג'ורג' האריסון.

לעומת זאת אצל הנשים ביילס סיימה בפער בלתי נתפס של 4.5 נקודות... שאפשר לה להוריד מעט את דרגות הקושי ואפילו לנפנף קצת ברגל על הקורה בלי למצמץ. למעשה היא יכלה להרשות לעצמה אפילו ליפול... (כלומר למעט העובדה שהיא סימון ביילס).

את מקיילה סקינר אני לא אוהבת, כאמור... מקווה שבקרוב נראה בנות אחרות.

ג'סיקה לופז מזכירה לי קצת את גבי דאגלס במבנה הגוף (למעט רגליי O) אבל לא חיננית וחייכנית ורזה הרבה יותר. אני דווקא מפרגנת למתעמלות בנות 20+ (והיא כבר מגרדת את ה-30 מלמטה) כי אני אוהבת מתעמלות נשיות, אבל היא כ"כ שלדית שמרחוק היא אפילו לא נראית כמו מתעמלת בוגרת
. אני לא מצליחה להבין היכן מסתתרים השרירים שלה בזרועות הכחושות האלה... בכל פעם מחדש מפתיע אותי שהיא מצליחה לשאת בהן את משקל גופה (בעצם זה לא כ"כ הרבה).

ונסה פרארי נראתה כאילו היא מתעמלת מתוך אינרציה בלבד. אבל לפחות כשהיא חיבקה את ביילס היא לא הייתה צריכה להתכופף
. בשידור של NBC לא העבירו את תרגיל הקרקע שלה אבל זיהיתי את המוזיקה שלו מתחילה ברקע בזמן שהראו את אחד הגברים בסיום תרגיל. מה שמזכיר לי – הגיע הזמן להחליף מוזיקה, לא? בדרך כלל לקראת השנה האולימפית מכינים תרגילים חדשים, מקווה שיגיעו כאלה בקרוב כי כבר ממש נמאס לי מאותם קטעים מוזיקליים לעוסים, בפרט שלאף אחת אין כיום מוזיקה מוצלחת בעיניי (בעצם, דווקא של סקינר חביבה, אבל היא לא חביבה עליי...).

השידור ב-NBC היה מלא בפרסומות (כמובן) שלא משודרות ביוטיוב (משחירים את המסך) אבל נראה היה שהם גם חותכים תרגילים פה ושם... קרה יותר מפעם אחת שהתמונה פשוט קפצה קדימה, כאילו ישב שם עורך עם יד גסה.
מצד שני, השידור המלא נטול השדרנים והפרשנים משעמם אותי... you win some you lose some.

תהיה לסיום: ממתי יש 9 משתתפים בתחרות? זה לא היה 8 בעבר?

trilliane

Well-known member
מנהל
והיום עלתה גם גרסה ערוכה, ללא הפסקות לפרסומות

למעלה