At the Ranch - First Year Seniors

trilliane

Well-known member
מנהל
At the Ranch - First Year Seniors

סרטון קצר של הבוגרות הטריות; לצערי לא טרחו לכתוב את שמותיהן והן לא הציגו את עצמן (והמבטא הכבד של מרתה מאפשר לי להבין בקושי את המילים, שמות זה כבר מוגזם
). הבלונדינית נראתה לי מוכרת אבל אני לא שולטת בשמות.

zuxitani3

New member
לפי הסדר

ביילי קי, ניה דניס ואלכסיס וסקז. את ביילי קי בטוח ראית - הייתה אלופת עולם וארה"ב (ג'וניור) ל-2013 ולא השתתפה ב-2014 בגלל פציעה.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! אני בד"כ לא צופה בתחרויות נוער (למעט שידורים משולבים)

אין לי סבלנות לזה... אבל אני יודעת מיהי, שמעתי עליה (וכנראה גם ראיתי אותה). היא כרגע ה"יהלום" של קים זמסקל, למיטב הבנתי.

zuxitani3

New member
זה נוער זה?

תראי איך הן נראות, יותר טוב מסניוריות של מדינות אחרות...

trilliane

Well-known member
מנהל
גם כשהן "בוגרות" הן עדיין נערות בגיל... אני אוהבת נשיות

נהניתי מאוד מסנדרה איזבשה ומבת' טוודל בלונדון.

zuxitani3

New member
איך את תמיד מתעסקת בדברים שלא קשורים

התכוונתי לזה שברמת הקושי ואיכות הביצוע הן כמו סניוריות של מדינות אחרות.
נשיות זה עניין של סובייקטיבי ביותר גם בלי קשר להתעמלות ואני לא רואה מה הוא רלוונטי כאן.

trilliane

Well-known member
מנהל
הבנתי, וניסיתי להבהיר שלמרות זאת, הן פחות מעניינות אותי

אני לא מסתכלת על דרגות קושי ופחות מעניין אותי להסתכל על תחרויות של ילדות, מוכשרות ככל שיהיו.
מבחינתך זה לא קשור, מבחינתי זה כן.

trilliane

Well-known member
מנהל
USA Gymnastics העלו בשעות האחרונות שלל סרטונים של כל אחת מהן

מתאמנת בנפרד (וגם של מתעמלות בוגרות טריות שלא מרואיינות בסרטון הנ"ל), אז אפשר כבר ממש לראות.

למשל ניה דניס, שנראית לי קצת "כבדה" על המקבילים; משהו במבנה הגוף המסיבי הזה, כמו גם סימון ביילס או אליזבת פרייס (אף שהיא טובה במקבילים). נדמה לי שגבי דגלאס הייתה אפרו-אמריקנית קצת חריגה בממדי גופה הדקיקים ובקלילות שבה עופפה מעל לבדים.

ohashi

New member
סרטןני סיניור

חוץ מדניס קיי וואסקס ועוד כמה חדות לא העלו עדין את הסרטונים של ביילס רוס סקינר והשאר מקווה שיגיעו, כי כרגע זה יותר מעניין לראות את השדרוגים שלהם.
&nbsp
אני לא אוהב ממש את ביילי קיי למרות שהיא פצצת אנרגיה לא יודע למה משהו לא מתחבר לי בה.
היא מזכירה לי את גורדני וויבר (שגם אותה לא אהבתי למרות שכאב לי הלב עליה )

למעלה