ATI ALL IN WONDER

meni_l

New member
ATI ALL IN WONDER

צריך תוכנה מעודכנת לכרטיס הגירסה שברשותי היא 6.0

eYaL

New member
מקום טוב לעדכונים..

האתר WINFILES זה המקום הטוב ביותר למציאת דרייברים חדשים לכל סוגי ההתקנים והחומרה. הכניסה מהלינק המצורף. eYaL

meni_l

New member
האתר עידכונים לא כל כך טוב

אני מכיר את האתר והבעיה איתו היא שהוא בסך הכל שולח אותי לאתר החברה של היצרן ומשם אני אמור להוריד, דבר שכבר ניסיתי... הבעיה שלי היא שאין באתר היצרן עידכון לגירסה שיש בירשותי

eYaL

New member
תגובה

באתר של ATI יש את כל רשימת הדגמים שלהם. לפי מה שראיתי שם יש להם גירסא 4. ואם אתה אומר שלך כבר יש גירסא 6,אז כניראה שיש לך דגם אחר או שפשוט הם לא מעדכנים. בכל אופן,מהנסיון שלי עם ATI,אני פשוט יודע שזה כרטיס שלא נועד לביצועים טובים,היה לי גם כן ATI 3D EXPERT אבל הוא לא היה מסוגל לעמוד במשחקים הכבדים של אז.. בכל אופן,אם החברה לא מספקת את הדרייברים, תנסה לפנות לחברה שממנה קנית את המחשב. eYaL

meni_l

New member
תגובה

הבעיה היחידה עם הכרטיס היא כמו שאמרת בעומס של משחקים, אבל אין בעיה עם מכיוון שהשימוש שלי בכרטיס הוא לעריכת סרטי וידאו ובחלק הזה הכרטיס הזה הוא הטוב ביותר שיש בשוק. בכל אופן, פניתי לחברה וכמובן שהם לא ינסו לעזור אז הם שלחו אותי לאתר החברה, וכשהודעתי להם שבאתר החברה אין עידכון הם שלחו אותי למחלקת התמיכה של ATI בארץ שהם אמרו לי דבר פשוט מאוד שהם לא מקושרים WEBMASTER של האתר העולמי והם לא יודעים מה הולך שם באתר, וכאשר ביקשתי עידכון לתוכנה הם ביקשו תשלום. בכל אופן אני אחפש במס` אתרים שונים אם תמצא תודיע לי ואם אני אמצא אני אודיע לך ...

למעלה