Atom Heart Mother - words

JasonG

New member
Atom Heart Mother - words

שלום לכולם, אני מחפש מקום מוסמך בו ניתן למצוא את המילים (המג'וברשות) של קטעי המקהלה ב-Atom. האם הלהקה תיעדה אותן איפשהו? תודה, ג'ייסון.

yaya7650

New member
קטעי המקהלה ???

קטעי המקהלה בתקליט הם אכן בג'יבריש... אבל למה לדעתך הפלויד יפרסמו מילים בג'יבריש????

JasonG

New member
למה שלא יפרסמו...?

ובכל אופן, אם למישהו יש תעתיק מדוייק של הקטעים האלה אני מאוד אשמח לקבל. ג'ייסון.

נדמה לי שהג'יבריש היה חלק מתרומתו

של רון גיסין ליצירה. היינו, זה לא היו מילים שכתבו הפלוידים. גיסין נהג לשלב ג'יבריש ביצירות שלו מזה זמן לפני כן.

זה ג'יבריש. אין מילים

אלו הברות חסרות משמעות. אפשר לרשום אותן כפי שתרצה.

JasonG

New member
חבל. אני בטוח שלמקהלה ששרה

אני בטוח שלמקהלה ששרה נכתבו המילים המדוייקות, לא?

לא בטוח

הסיפור היה שגיסין לא הסתדר אתם - הם היו סנובים שחשבו שזה לא מכבודם להקליט עבור להקת רוק - וגיסין נאלץ להביא מנצח חיצוני שיעבוד אתם. בין היתר, הם טענו כנגד שיטות העבודה שלו, שלא דמו לשיטת העבודה הקלאסית לה הם היו רגילים. האם היו מילים בכתב? אולי.

Shakty

New member
אפשר לכתוב לזה מילים עבריות קלוקלות

במיטב מסורת סרטוני הפלאש שעשו ל'לה במבה' ו'נומה נומה יה'... זה יהיה היסטרי (אבל אולי מצד שני אני סתם עולץ כי יונייטד עפו מאירופה)

Shakty

New member
יאללה מי פה יודע קצת פלאש - נפרסם

גם את הפורום שלנו עם זה... מי מרים את הכפפה ?

Shakty

New member
אם יצא לראות את הקמפיין של ברליץ

בטלויזיה - עם השיר "לה במבה" אז מדובר בזה פחות או יותר. סרטון אנימציה אבל ללא הרבה אנימציה אלא מין תימלול ג'יברישי של המלים בצורה פונטית. עשו את זה להרבה שירים ואלי סרטוני פלאש שמסתובבים באינטרנט - גם לשיר הרומני ההוא נומה נומה עשו משהו היסטרי : נומה נומה יה דראג עושה לי תה. כמו שהאנשים פה כתבו - לנסות למצוא מילים בעברית שאיכשוהא יושבות עם הגיבריש של המקהלה...

holo

New member
נראה לי רק סיבכת אותה

הרעיון היה, לעשות סירטון פלאש(סוג של אנימציה) מעביר את המילים של AHM בצורה מצחיקה או משהו אחר.

Ivory Flower

New member
אבל אורך השיר זאת הבעיה

סרטוני הפלאש האלה הם באורך של 3-4 דקות בד"כ.. והשיר הזה הוא קצת יותר.

Adidason326655

New member
הנה :

ואהטהטהטהכהכהכהסעסעססעפהפהפהפהלהלהלהלהלהלהקוקוקוקוהוהוטוטו. לקח לי שעה. חחח

למעלה