Atom Heart Mother

The Snow Goose

New member
Atom Heart Mother

שמעתי אותו אתמול בבוקר פעם ראשונה, נסעתי איתו בדיסקמן לבצפר. התאהבתי.. איזה אלבום עצום.. כ"כ יפה.. הסולואים זה כאילו.. כאילו הגיטרה חלק מהגיטריסט ממש.. שהוא מביע את הרגשות שלו ממש ממש טוב.. אלבום כ"כ יפה.. שמעתי אותו איזה 10 פעמים מאז.. פשוט אלבום ענק.. שאי אפשר לבטא את זה במילים.. שיר 3 הכי אהבתי.

OzzzzzY

New member
אלבום מעולה איש...

רבים אף יגידו שהוא האלבום הטוב ביותר של הורודים... קצת מוזר לי שדווקא את שיר מספר 3 הכי אהבת , הרי הרצועה הראשונה שהיא שיר הנושא של האלבום , היא הגורם העיקרי שהפך את האלבום לכ"כ טוב ומיוחד , אבל זה כמובן עניין של טעם... אגב , מי שאהב את הרצועה הראשונה , שינסה להשיג את הבוטלג Pink Floyd - Live In San Francisco - 1970...זה ווידאו שהלהקה מנגנת את השיר הזה ועוד כמה שירים טובים מהתקופה...בהחלט מומלץ!

Jam Head

New member
שמח שנהנת.

אני אישית הכי אוהב את האלבום הזה מכל הדיסקוגרפיה הארוכה של פלויד , וגם השלושה שירים הקצרים יחסית ( קטעים 2-4 ) הם מעולים לפי דעתי.

אכן

גם אני זוכרת איך זה היה לשמוע את האלבום בראשונה, בגיל בו התודעה המוסיקלית שלנו עוד בתהליכי עיצוב... זו אכן חוויה. שלושת השירים הקצרים הם, לדעתי כיום, הדבר הכי טוב באלבום. מבין כל קטעי האלבום, שלושת אלו החזיקו מעמד לאורך זמן, יותר מיצירת הנושא, ו-APB.

Jam Head

New member
מסכים חצי :)

בגדול הבלדות הקצרות במרכז האלבום מעולות אין ספק , אבל שבא משהו כבד עם הרבה טוב ויצירתיות אז שומעים את שיר הנושא. אבל הבלדות השקטות ( בעיקר If שהוא בין השירים של הפלויד שאני הכי אוהב ) כל כך מרגשות ואמתיות. את - APB אני פחות מחבב , הוא הרבה יותר בגדר של ניסוי מוסיקלי מאשר באמת שיר , למרות שיש בו כמה קטעים מדהימים.

למעלה