ATTRIBUTE

ATTRIBUTE

שאלות 1 - האם הבלוק (למשל 4001) צריך להיות גם בשכבה 4001 ? 2- האם ה ATTRIBUTES שלו גם צריכים להיות בשכבה 4001 ? 3 - למה בבלוק 1502 כותבים את הגובה שלו גם ב 2 שדות נפרדות ( מטר וסמטימטר) וגם ביחד בשדה גובה ? 4 - מתי משתמשים בבלוקים 1502-0 ו 1_1502
 
בלוקים במפרט מדידה

יעקב שלום. 1. כן, כל בלוק צריך להיות מוצג בשכבה התואמת את מספרו. בלוק 4001 אכן יהיה בשכבה 4001. 2. את הבלוקים מורידים כמו שהם מספריית הבלוקים הניתנת להורדה מאתר המבא"ת, שם הם ערוכים בשכבת 0 - הן הבלוק המלא והן האטריביוטים המרכיבים אותו. אין לשנות את הבלוקים, ולכן אין גם צורך לשנות את שכבות האטריביוטים, רק למלא את המידע הדרוש. 3. לגבי בלוק 1502- אני באמת לא יודעת לשם מה הכפילות. לי היא נראית מיותרת. נראה לי שמספיק למלא את האטריביוט של הגובה כי הוא היחיד שמוגדר לתצוגה, אבל אבדוק עם יועצי המדידה את העניין. 4. השכבה הנדרשת במפרט היא 1502 ללא תוספות. יש להשתמש בשכבות ובישויות המפורטות במפרט בלבד. חג שמח !
 
בלוק 1502

בדקתי את הנושא וזו התשובה: בלוק זה ,כמו כמעט כל הבלוקים האחרים במפרט, לקוח ממפרט 827. כשהתהווה המבא"ת הוחלט להשתדל שלא לבלבל את המודדים עם מפרט נוסף ועל כן התבסס מפרט המדידה של המבא"ת על 827 של בזק וחברת החשמל, עם מספר שינויים שנדרשו. כפי שרשמתי בתשובתי הקודמת, אכן מספיק, לצורך תרשים מדידה בהתאם לדרישות המבא"ת, למלא את האטריביוט של הגובה-זה המוגדר לתצוגה.
 
למעלה