au > queda de rins

ailag

New member
au > queda de rins

אם כבר טריקים וטכניקות שמקלות על תרגילים עד שיבואו שרירים: איך מתאמנים לקראת זה? האאו שלי לא משהו, אבל יספיק נראה לי. וקשה לי לאלתר באמצע. נראה לי שאני צריכה להתרגל לטכניקה כלשהי כדי שהמרפק והמותן יסכימו לעשות אותה יפה, "כמו שצריך". (מלכוד שכזה) ניסיתי את התרגיל כשרוב הזמן הברכיים על הרצפה אבל זה קצת מצחיק ולא ממש מקדם אותי. רעיונות איך לעשות כמעט או דמה של התרגיל ככה שהאמיתי יעבוד?

אאו לקדה, השיטה!

אכן לעין הבלתי מנוסה המביטה על כל תרגילי האאו לקדה למיניהם, זה נראה כאילו צריך המווווווווון כח. מה שמוביל לכך שהלומד מנסה להשתמש בהמוווון כח כדי להצליח, ובאופן מפתיע - לא מצליח. (או במקרים בודדים, מצליח, אבל עושה לעצמו חיים מאוד קשים). כך תכיני אאו לקדה מוצלח: 1. הרימי רגל אחת לאאו, והגיעי איתה לשיא הגובה שאת מצליחה (בלי שבאמת לקחת תנופה לאאו, פשוט להרים רגל כשהידיים על הרצפה) 2. רדי למצב הקדה הרצוי אל היד הרחוקה 3. צאי מהקדה לנגצ'יבה 4. בצעי את כל השלבים ברצף, והרי לך אאו לקדה! (זה הכי טוב שאני יכולה להסביר בכתב. שלב 5 הוא להיפגש בדשא של גילמן ולהדגים
)

tartaruga

New member
יבוטל הקדה לאלתר!

נמאס,מרפק לא אמור לסחוב את כול משקל הגוף שלך! לכן אני קורא לכולם הגידו "לא" לקדה!

tartaruga

New member
בכלל מי המציא את זה?

מישהו שניסה גלגלון ונפל על המרפק בטעות.... פתאום כולם מתלהבים קדה קדה! שימו לזה סוף יש לכם את הכוח!

ailag

New member
אה יופי!

אז אני אמציא את הנגצ'יבה-תחת. זה נגצ'יבה שצריך ליפול בה על התחת. או את המיה-לואה-רגלה-עקומה.. זה תרגיל מתוחכם, שכשמחלקים את ההודה לשתיים לפי קורדאו רק בחצי שלי עושים אותו.

Gaspaz

New member
האמת שזה בדיוק ככה

המשמעות היא "ניפלה על הצלעות"~ אם זכרוני אינו מטעה אותי

ailag

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד להחליף שמות בין קדה לאאו. או לחליפין לקרוא לו "איי איי איי פאק יש לי סימן כחול בצד". או "איי איי פאק למישהו יש כליה ספייר?" (פעם היה לי סימן כחול בצד שלא ידעתי ממנו וניסיתי לעשות קדזינס. וזה כאב אז הזזתי קצת את המרפק. ושוב כאב. וחוזר חלילה. בבית גיליתי איזה עשרה סימנים שם)

למעלה