AUDI TT - דיי סופי הייתי אומר

Da Jackel

New member
AUDI TT - דיי סופי הייתי אומר ../images/Emo13.gif

טוב סוף סוף אני חושב שסיימתי את העניין חבר'ה (מוכן לביקורות
) בכול אופן אני חושב שאני כבר לא יכול לשפר יותר ולהגיע לתוצאה יותר טובה עם היכולות שלי וזה הסוף. לא מושלם אומנם, אבל אולי במודל הבא יהיה טוב יותר... דרך אגב יש כאן הרבה תמונות אז מצטער על ההצפה

3Dead

New member
נראה מצויין !!!!

אהבתי את הזוית האחורית ... הערות קטנוניות : בזוית קידמית ליד הידית בדלת רואים קצת דפקת בפח שהשיידר לא מצליח לכסות. ולדעתי התמונה מעט חשוכה ,עוד קצת אור לא יזיק .... יאללה - לאוטו הבא !

ממש מעולה!!!

תוצאה ממש יפה. כמו שאמרתי לפני כן, אפשר לעשות עם המודל הזה פרסומת לAUDI. לפי דעתי יש משהו מוזר בפנסים, הם לא אמינים במיוחד מבחינת מבנה פנימי. מה זה הכתם האדום בתוך הגלגל? אמממ... טיפה קשה לראות פרטים בגלל שהרזולוציה די נמוכה... אתה יכול להעלות רזולוציה יותר גבוהה? בכל אופן, אחלה עבודה. אני חייב ללכת עכשיו אז אולי אני אשאיר עוד תגובה יותר מאוחר

ilankt

New member
וואו!

ממש ממש מעולה! עשיתי Save Image As לכמה רקעים למחשב
הכי אהבתי את תמונה 3, זווית מעניינת
גם ה toon shaded מגניב. בקיצור, ח"ח רציני וענקי!

3Dead

New member
הכתם האדום בגלגל זה הסנדל

של הבולם דיסק. (זה שנועל את הדיסקיות בלימה ) כשזה חדש זה אדום ....

Da Jackel

New member
טוב עשיתי רנדר נוסף ושיפרת את

הפנסים ואת הרזולוציה. אני מקווה שזה יותר טוב

יפה!

הפנסים נראים הרבה הרבה הרבה יותר מציאותיים!!! אממ... תגיד, עשית NOISE לחומר של המכונית? ככה זה נראה, יכול להיות שזה בגלל שההעלאה לתפוז מורידה את האיכות. ואם עשית NOISE זה נראה לי מיותר, כי הצבע של המכונית צריך להיות חלק... בכל אופן, אחלה מידול, טקסטורה, תאורה, קומפוזיציה וכו'. כל הכבוד

מיכאל ג

New member
בצבע מטאלי של מכונית

דווקא יש גרעיניות, היא לא בצבע אלא ב- specular level.

eldarinn

New member
אמריקה ../images/Emo45.gif

טקסטורה יפיפיה. המטאלי אדום קצת חזק מדי. הייתי מוסיף מספר בשביל האותנטיות, לפחות מאחורה. הג'אנטים מושקעים ומטוקסטרים יפה. הפנסים קצת "חלשים" ביחס ליתר התמונה.

xofer

New member
כל הכבוד

הניקל בגלגלים נראה פצצות, הפנסים בעייתיים גם אחרי השיפור, אבל בכללי זה נראה לי מקצועי מאוד. עוד דברים קטנים: מאחורי הגלגלים, הצד הפנימי של הכנפיים נראה לי צריך להיות שחור.

Da Jackel

New member
המידול הוא בעיקר POLY MODELING

במקס עם הרבה משיכות של EDGEים. והרינדור עצמו הוא BRAZIL עשיתי גם מספר טסטים של HDRI אבל לא פרסמתי אותם עדיין כי הם לא סופיים, וזהו כעקרון...

למעלה