audio books

AYELET1

New member
אני השתמשתי - בפאלם והפוקט

1אתה מוגבל בעיקר לספרים באנגלית, אם אתה רוצה ספרות בת ימינו. מצד שני יש את פרוייקט גוטנברג ואת פרוייקט בן יהודה, שאלו ספרים חינמיים (במקרה של פרוייקט בן יהודה הם גם בעברית), של ספרות קלסית, שפג תוקף זכויות היוצרים עליה (עברו 70 שנה).

AYELET1

New member
סליחה. לא שמתי לב.

יצא לי להשתמש. הבעיה שאין הרבה כאלו. מה שיש הוא פעמים רבות ספר שאינו מלא (כלומר חלקים ממנו מקוצצים). יש את הספר אודיו הנפלא של אריק איינשטיין - הארי פוטר החלק הראשון. הספר מלא, הקריין נפלא אבל הוא יקר, יוצא על דיסקי שמע רגילים ויש צורך להמירו ל-MP3. יש את הספריה לעיוורים ומוגבלים, בה יש מבחר עשיר מאד של ספרים מוקלטים מלאים, אבל הזכות להחלפה היא למי שיש אישור רפואי מתאים בלבד. ישנו אתר חדש, עם מלאי מוגבל ומצומצם,. המחירים כמו לספר "רגיל" ויש לקוות שהמבחר יגדל עם התפתחותו של האתר. בכללי, לצורת ההאזנה לספרים ישנם חסרונות אבל ישנם גם יתרונות לא קטנים, והיא הולכת ונעשית נוחה יותר ככל שמתרגלים אליה.

lili the one

New member
אתר לספרי אודיו בעברית

האתר לספרי אודיו (ספרים מוקלטים) בשפה העברית עלה לאוויר אך לא מזמן. האתר מאפשר הורדות הספרים הישר למחשב האישי ומשם לפאלם, לאייפוד, ל MP3............. מלאי הספרים עדיין מצומצם, אך ילך ויגדל. תודה איילת, ליאת www.sonicbooks.co.il

מאיות

New member
אם אתה מחפש ספרים באנגלית

יש כמובן את www.audible.com עם תוכנה יעודית להרבה סוגים של נגנים (כולל פאלם ו-ipod). האתר נפלא ובהנחה שעושים מנוי שנתי אפשר להשיג את מיטב הספרות בכ-50 ש"ח לספר. מומלץ מאד. מאיה

Westley

New member
The Teaching Company

לא בדיוק ספרים, אבל דרך נהדרת להשתמש בזמן המת של הנסיעות בכל יום: חברה שמפיצה קורסים שלמים בנושאים שונים וברמה אקדמית. יש לי חבר שעשה כבר קורסים בהיסטוריה ובלוגיקה, ואני סיימתי קורס במוסיקה קלאסית, עומד לסיים את באך, וחושב על הפילוסופיה של המדע. אנגלית בלבד, דרך אגב: www.teach12.com ואם בענייני לימודים עסקינן, מה דעתך על שפות? חפש את Pimsleur בגוגל. יש די הברה ספרים בחינם (שוב - באנגלית). קורי דוקטורו(ו) הוא דוגמה טובה, הנה התוצאה הראשונה בחיפוש: http://www.podiobooks.com/title/eastern-standard-tribe חפש/י "free audio book" או "creative commons audio book" (כרגיל - אנגלית בלבד) וכמובן פודקאסטים. כשאני חושב על זה קצת, נראה לי שאני אצטרך לעמוד בפקקים חצי יום (כל יום) כדי להספיק את כל מה שאני מתכנן לשמוע...

למעלה