AUDITIONS!

cv9090

New member
דרושים שחקנים/יות לעבודה בתור מנחי ערב באיזור

דרושים שחקנים/יות לעבודה בתור מנחי ערב באיזור ת"א.העבודה באמצע השבוע. עבודה מהנה ויוצאת דופן, העבודה במשרה חלקית ומאוד גמישה , מצויינת לסטודנטים. דרישות הופעה חיצונית נאה, בעלי ביטחון עצמי, תודעת שירות גבוהה, אחריות אישית,והכי חשוב המון חינניות, גילאים 25-30. ניסיון בצוותי בידור או הופעות למיניהם – יתרון לימודי תיאטרון – יתרון שכר טוב ותנאים טובים למתאימים. שליחת קורות חיים למייל [email protected]

wildguitars

New member
אודישנים ללהקת כוכב השרון

לפרטים נא לפנות ל- מרכז אורנה ליבר רח' אוסישקין 50 רמת השרון 03-5403348/76

leocat

New member
מופע האימים של רוקי על הבמה בישראל

תאטרון חמשת החושים שהוא סטודיו לתאטרון הנמצא בראשון לציון, פותח סדנה שתמשך כ-6-7 חודשים שבמהלכה תעבור הקבוצה תהליך שבסופו תעלה ההפקה של המחזמר "מופע האימים של רוקי" (כן, בעברית). למרות שזו הפקה "לימודית" ולא תרוץ באופן מסחרי, ערכי ההפקה יהיו גבוהים, וכן תקבל פירסום נרחב. אז אם אתם שחקנים/זמרים/רקדנים (בגילאים 17-35) ואתם אוהבים את רוקי, אתם מוזמנים להירשם לאודישנים. (גם בעלי ניסיון מועט אך מוכשרים יכולים לגשת לאודישנים). כדי להירשם יש לשלוח הודעה לדוא"ל: [email protected] ולציין: שם מלא, מין, גיל, טלפון, דוא"ל. רצוי לצרף קורות חיים (נסיון בתחום אומנויות הבמה) וכדאי גם תמונת פנים Don't Dream It - Be It!

tommy walker

New member
דרך אגב

אמורים להגיד את זה בעברית "מופע הקולנוע של רוקי" ולא "מופע האימים" כי שם המשפחה של רוקי הוא הורור... אז אם כבר "מופע הקולנוע של רוקי הורור"... אלו היו 10 שניות על כלום. :)

netmaster1

New member
תרגום יותר מעצבן מ 2 מהיר 2 עצבני

כאילו מה, המתרגם לא ראה את הסרט? לא הבין?:) זה תמיד מצחיק אותי ואגב, אם זה עולה על במה זה צריך להיות The rocky horror show אלא אם כן מתכננים הקרנה פעילה:)

leocat

New member
לכל "החכמים"

שמי ליאו ואני מנהל את מועדון המעריצים של מופע הקולנוע של רוקי בארץ כ-15 שנה אז עם כל הצניעות אני יודע על רוקי "קצת" יותר מכולכם יחד ואת כל הסיפור של השם אני הוא זה שהעלה אותו כאן לפורום לפני שנים (עד כאן הקדמה לאגו) את התרגום הראשון של המחזמר לעברית עשה מיודענו דניאל אפרת המוכשר לפני 8 שנים והוא החליט לתרגם את השם כמופע האימים וגם אנחנו בבואנו לעלות את הגירסה החדשה התחבטנו בשאלה הזאת ובסוף החלטנו להישאר על מופע האימים כדי: א. לבדל אותו מהסרט מופע הקולנוע של רוקי ב. זהו שם שאנשים יותר מכירים וכבר קשה לתקן את הטעות ההיסטורית המושרשת\ ג. תירגום טוב לא צריך להיות אחד לאחד אלה להכיל את ה"אסיינסט" של המקור, וכמו בשם גם בגוף התירגום תצפו לכמה אלמנטים שיותר מתקשרים לכאן ועכשיו מאשר למחזה המקורי. (כמובן מי שיבוא לראות את ההצגה) עד כאן ליאו ג'י. תנא

ועוד משהו!

המחזמר נקרא ROCKY HORROR SHOW הרבה לפני שהיה בכלל סרט. רק לסרט הוסיפו את המילה PICTURE. ועוד משהו!!! רוקי הורור הוא אכן שמו המלא של רוקי, אבל בטייטל של המחזמר המקורי הוא משמש בכפל משמעות, גם כשם המשפחה של רוקי וגם כחלק מהצירוף "הורור-שואו" (מופע-אימים). אז אם כבר להיות קטנוניים, מדוייקים ונאמנים למקור, (שזה ההיפך מעבודת-תרגום טובה) צריך היה לקרוא לזה "מופע האימים של רוקי הורור" (בטח לא "מופע הקולנוע" - מילה שכאמור התווספה רק לטייטל של הסרט...) אבל זה מסורבל ודבילי. לכן "מופע האימים של רוקי" הוא, לדעתי, השם הכי נכון... ושמישהו ינסה להתווכח איתי!!

Hippie Jeannie

New member
Hopa hopa!!!

I see some people's egos were hurt... First of all - I'm %100 sure Daniel and Leo are right in this case, no offernse Tal and Yuval. Please do try not to be so harsh on each other next time!
One day iId like to watch a double feature with live shows of RHPS and TOMMY
Could be so cool!

leocat

New member
הכל ברוח טובה יקירתי

כולנו כאן מכירים אחד את השני והכל נעשה בהומור ציני (זה מה שרוקיסטים ו/או שחקנים יודעים הכי טוב לעשות) לפחות זה מקפיץ את ההודעה למעלה לא שזה עוזר, קצב הנירשמים להפתעתי חלש ביותר רציתי שאת תתשתפי אבל את הלכת לך לניו-יורק אז אני מקווה שלפחות לבכורה תגיעי לארץ

MAORMA11

New member
אודישנים למחזמר "אי המטמון" בחנוכה 2008

דרושים גברים בגילאי 20 + למחזמר "אי המטמון" שיעלה בחנוכה 2008 . האודישנים יתקיימו ב 22.10.08 בין השעות 09:00-12:00 בהיכל התרבות בפתח תקווה יש להכין מונולוג וקטע שירה טל' לבירורים 0507979444 [email protected] שבת שלום

למעלה