AUSTRALIAN SURVIVOR S07E10

noamlah

New member
AUSTRALIAN SURVIVOR S07E10

טוב, דיי ברור שפליק מקבלת את שירת הברבור שלה
אחרי עונה שלמה סוף סוף בפרק הקודם קבלה כמה מילים והפרק קבלה וידוי והתייחסות רק כדי שפרק הבא כנראה תהיה מודחת
אני ממש לא רואה אותה מגיע לאיחוד אבל אולי עדיף, היא דיי שחקנית אימפולסיבית שמונעת מרגש

דיוויד משחק טוב אבל אני ממש לא אוהב אותו
יותר מדיי משוחק לטלוויזיה בשביל להיות נבל העונה
אם בן ובראל היו צופים היו מתים עליו, אני פחות
מקווה שהפרומו לגביו מטעה וגם אם ימצא את עצמו עם שני אלילים שכן יזכה לבליינדסייד

לא מצטער על מאט, התחלתי לחבב אותו אבל הגיע זמנו והוא תפס המון זמן מסך מאחרים שיותר רציתי לשמוע
מחכה למחר

סטילהוק

New member
עד עכשיו העונה הכי טובה, רק שימשיך כך

והמלכה נשארת מלכה.
כל מי שאפילו חושב להדיח את שוני מוצא את עצמו מהר מאוד מחוץ למשחק.

"הסנדק" באמת חשב שלוקי אויבו המושבע שרק במועצת השבט הקודמת ניסה להדיחו והוא אותו יעדיף להשאיר בשבטו את האויב שלו על פני שוני שכבר הוכיחה לו ולכל השבט שלו נאמנות וגם נלחמת בשיניים במשימות האחרונות שהשבט ינצח במשימות, אבל ההפסדים לא היו תלויים בכלל בה. ולכן היה ברור לי שמאט שכבר אין לו את האליל יודח.

אך מה שאני שמח עליו אפילו יותר מהדחתו זה שהברית הסודית בין "הסנדק" ל"גולדן גוד" כבר לא קיימת יותר. ומעניין מאוד יהיה לראות את תגובתו של דייויד השחצן והמלא בעצמו כשיקלוט שבן בריתו הסודי שאיתו הוא תכנן להשתלט ולשלוט במשחק לאורך כל האיחוד הודח סופית מהמשחק...

אהבתי גם מאוד שפיבי מצאה את הרמז למיקומו של אליל החסינות וגם דאגה להעלימו לפני שדייויד הנחש נכנס מיד אחריה, אולם נחרדתי לגלות בפרומו לפרק הבא שישודר היום שכמו טירונית מתחילה היא הולכת ומספרת על זה לדייויד שרק מחכה להזדמנות להדיח אותה על זה שבגדה בו על פי ראייתו, למה הוא לא בגד בברית שלו כשסיכן סוכן כפול של "הסנדק" והדיח את דייזי בת בריתו מתוך נקמה על הדחתו בעונה הקודמת? שלא לדבר בכלל על כך שפיבי לא בגדה בו, זה הרי לא שהיא ניסתה להדיחו, היא בסך הכל העדיפה להשאיר את ניק במשחק בגלל שהיא היחידה שיודעת שהוא מצא את יתרון הקול הנוסף בתיבת פנדורה וזה יכול לשרת גם אותה בהמשך. ובדיוק כפי שמנחה התוכנית אומר בפרומו, אני מאוד מקווה עבור פיבי שהיא לא עושה את הטעות של המשחק.

אגב, רק אני שמתי לב שמשימת השחייה כנגד הזרם זו אותה משימה מהעונה הקודמת?

ds1990

New member
//

משימה דומה מאוד..
בעונה שלפני כן המפסיד היה זה שנכנע ראשון לזרם. לא היה מצוף או חבל
&nbsp

noamlah

New member
E11

"אחריי שמאט עזב לוואקאמה יש חיית אתגרים חדשה - שוני" חחח
אתגר הפרס היה טוב
הפרס פחות
לא אוהב את כל קטעיי הרגשנות האלו

וכמו ששוני הפתיעה באתגר הפרס באתגר החסינות הפתיעו והביאו את הניצחון שני גרועי אתגרים נוספים - הארי ופליק

בהחלט פרק של הקטר הכחול שיכול

לגבי ההדחה, פיבי יצאה מאוד נאיבית שאמרה לדיוויד על האליל, בעיקר כי גם ראינו בעונה הקודמת שלה שאין לה ממש בעיה למצוא אלילים בעצמה
לעומת זאת כן התרשמתי ממנה ומניק שהצליחו להפוך את ההדחה מהדחה בטוחה שלה לכמעט הדחה של מואנה
דיוויד ליצן, מה הוא בדיוק עשה בפרק הזה? עזר להפטר מהאדם שהיה הכי נאמן לו, יצר לעצמו רושם של אדם לא אמין בטרייבל ובנוסף חשף סתם שיש לו אליל
לוק מסתכל על זה עכשיו מהבית ודופק את הראש בקיר
בבקשה, תעוף פרק הבא ואל תגיע לאיחוד

סטילהוק

New member
למישהו יש עוד ספק שזו העונה הכי טובה של הישרדות?

עוד לא ראיתי עונה כל כך חזקה שכל פרק שלה מותח עד הקצה.
ושוני המלכה הוכיחה שוב שהיא ממש לא חלשה פיזית כמו שחשבו אותה אחרי שהביסה את ז'אקי השרירנית והביאה את הניצחון במשימת הפרס לשבט שלה, וגם זכתה למחמאות ממנחה התוכנית שקרא לה "חיית המשימות החדשה". והאמת שזו כבר פעם שלישית שהיא מוכיחה שהיא יותר חזקה שם גם מכמה גברים עם שרירים עליהם.

לגבי פיבי המודחת הטרייה, אמרתי כבר כשראיתי בפרומו שהיא הולכת להרוס לעצמה את המשחק ומגלה שמצאה את הרמז לאליל ובהמשך אף משתפת את הרמז עצמו עם הנחש השחצן והכל כך מלא בעצמו דייויד שמדיח על פארש את בנות בריתו רק כי הוא מונע מאגו שאוכל כל חלקה טובה שנשארה בו, אם בכלל עוד נשארו כאלה אצלו, שזה אפילו לא מתוך נקמה, כי בניגוד לשוני שאמנם נקמה במי שרצו להדיחה בטענה שהיא החוליה החלשה, בדגש על "אותה", אך גם היה היגיון מאחורי הדחתם, כי שוני התחברה לגמרי לשבט השני והם עדיין רצו להדיחה, כך שזה לא היה רק מתוך נקמה אלא גם מתוך הגנה עצמית, אך במקרה של דייויד זו כבר הפעם השנייה שהוא מדיח את בת בריתו ללא שום סיבה, חוץ מאגו ונקמה אישית חסרת כל היגיון, כך היה עם דייזי שהוא נקם בה בכלל על הדחתו בעונה הקודמת וכך עם פיבי בת בריתו הכי נאמנה שסמכה עליו עד כדי כך שגילתה לו את הרמז למיקום האליל, ולמרות זאת הוא הצביע לה פעמיים בכדי להדיחה.

אגב, לדעתי שארן עשתה טעות גדולה שהצביעה גם היא לפיבי בסיבוב השני אחרי התיקו, כפי שאפשר לראות על רקע המילים האחרונות של המודחת בסוף הפרק, כי גם ככה דייויד הרי גילה שהיא בגדה בו בסיבוב הראשון. למעשה היחידים שהצביעו למואנה בסיבוב השני היו רק ניק ולי, כשכל השאר הצביעו הפעם לפיבי. ולכן לא אתפלא כלל אם המטרה הבאה של דייויד תהיה שארן ש"בגדה" בו והוא כבר סימן אותה. בתקווה שהגולדן גוד האידיוט השחצן והכל כך מלא בעצמו יודח בסופו של דבר בבליינדסייד ענקי ביחד עם שני אלילי החסינות גם יחד. אם למואנה יש שכל בקודקודה, טיפה אפילו, לא הרבה, היא חייבת לאחד כוחות ולארגן בליינסייד לגולדן גוד, גם בגלל שהוא מסוכן עם אליל אחד שהם יודעים עליו וחייבים להוציאו מהמשחק, ולו בכלל יש שניים בשל טעותה של פיבי שסמכה עליו, אך גם בגלל שזה הביג מוב שיכול להביא לה את הניצחון במשחק ואת האהדה של המושבעים במועצת השבט של הגמר אם היא תעשה כזה מהלך ענקי. השאלה האם יש לה מספיק שכל להבין שזה המהלך המתבקש עכשיו שהיא תעשה, או שהיא תמשיך לרקוד עם השטן עד שגם היא בעצמה תודח.

ובפרומו לפרק הבא שישודר היום נראה ששני השבטים יוצאים למלחמה בינם לבין עצמם.השאלה איזה שבט יפסיד, ובתקווה שזה לא יהיה וקאמה. כי אני מצפה לראות בליינסייד של דייויד ע"י כל השבט שלו, בדיוק כמו שקרה לו בעונה שעברה.

noamlah

New member

אני מניח ששארן חשבה כשדיוויד חשף את האליל שהוא הולך להפתיע ובעצם לתת אותו לפיבי ולכן שינתה את ההצבעה שלה למואנה (וכשראתה שהוא לא משתמש בו שינתה לפיבי בחזרה)
הרי יכל להיות מצב של 3 קולות לפיבי, שני קולות למואנה ושני קולות לשארן מפיבי ודיוויד
פיבי מקבלת אליל ושארן מודחת בהדחה חוזרת כך שלא מאשים אותה שרצתה ללכת על בטוח, באיחוד שכבר בנג'י בלבל אותה פעם אחת
גם אני יכול להיות הייתי מניח שדיוויד כששלף את האליל מתכנן משהו משוגע כי לא הייתי משאר שהוא כלכך מטומטם
אני סומך על שארן, היא פרנואידית אבל יש לה יכולות שכנוע

noamlah

New member
E12
פרק מעניין

בערך כמו פליק בכל העונה הזאת
שזה אומר משעמם ומרדים
אפילו היה עשרים דקות קצר יותר מפרקים רגילים ועדיין הרגיש לי ממש ארוך

נמאס לי כבר מכל סאגת "X בגד בי בעונה הקודמת עכשיו אני הולך לנקום בו"
לא באתי לצפות בעונה הזאת בשביל שידורים חוזרים
שמח שלפחות זה היה האחרון וכבר אין כאלו יותר

הקטע במועצה עם הייתרון של הארי הרגיש לי מאוד מאולץ וה"אחדות" של החמישייה גרמה לי לדאוג שבמיזוג הולך להיות פאגונגינג של מוקטה הפחות מאוחדים

Seosi

New member
פרק 11

אוי, פיבי...היו לי הרבה ציפיות ממנה לעונה, איזו אכזבה. דיוויד מתחיל כבר להעיק, ועכשיו יש לו עוד פסלון חסינות, אוף... לפחות רואים את מואנה משחקת, והיא עשתה עבודה טובה הפרק ומשכה אליה את האנשים הנכונים לעבוד איתם, אז לפחות היא הפתיעה לטובה הפרק. שארן משחקת ממש מבולגן העונה.

Seosi

New member
פרק 10

האמת שמאט די הפתיע אותי העונה, אבל לא היו לו כל כך הזדמנויות נוספות להישאר. מפתיע (ומכעיס) אותי שפליק מקבלת וידוי רק בפרק ה-10 של העונה. פרק חביב אבל אני בהחלט מחכה כבר לאיחוד. אני שמח שהארי, ניק ושוני עדיין במשחק, ניק עדיין הבחירה שלי לניצחון. אה כן, פיבי מוצאת את הרמז לפסלון חסינות, ועכשיו ספוילרים לפרק הבא כי אני יודע את שתי ההדחות הבאות, אני לא מבין איך פיבי הצליחה להיות מודחת אחר-כך.

Seosi

New member
פרק 12

ביי פליק, באסה שלא הראו מספיק ממנה העונה, אפילו אם לא הכי הלך לה, בקושי הראו אותה, וזה אחד מן הדבכרים שהכי מפריעים לי העונה, העריכה פשוט גרועה, אין מה לעשות. אני גם מקווה שזה הסוף של נקמות מעונות שעברו. ומה זה היתרון שהארי מצא?!

noamlah

New member

הארי יכול לבטל מועצת שבט ברגע שמרגיש שהוא או מישהו שקרוב לו בסכנה הוא שולף את הפתק, ג'ונתן לא מקריא את הקולות וכולם חוזרים למחנה
מה שאומר עוד פרק ללא הדחה צפוי לנו, כנראה אפילו פרק הבא עם וואקאמה מפסידים

Seosi

New member
חח, לא אני הבנתי את זה

פשוט מעצבן אותי היתרון הזה, אבל בסדר.

סטילהוק

New member
מה דעתך

לא כתבת מה דעתך על זה ששוני הפכה ממש לחיית משימות ומוכיחה לכולם שהיא הרבה יותר חזקה פיזית ממה שחשבו אותה, כשכבר 3 משימות ברציפות היא עשתה לא רע בכלל ואפילו ניצחה גברים שריריים, כמו למשל במשימת סיבולת הרגליים שהיא וברוק נשארו אחרונות מהשבט שלהן והחזיקו שעתיים מול דייויד והרולה השני. ובמשימת הפרס האחרונה השבט שלה ניצח בזכותה אחרי שהצליחה לגבור על ז'אקי השרירנית ולמשוך אותה למים. בטח אבי צופה בפרקים ומשפשפת את העיניים כלא מאמינה אחרי שטענה כל הזמן ששוני החוליה החלשה.

סטילהוק

New member
מצויין

אני מקווה שהוא יתן לדייויד המעצבן לבזבז קודם את האליל שלו סתם ורק אז ישלוף את היתרון שמבטל את כל מועצת השבט.

למעלה